Yemekteyiz - Show Tv

Kolay doyacak bir tip yok onda zatenkaydirigubbakcemile3

Zeynep hanımın yemekleri ve sofra düzeni çok güzeldi.
Çok güler yüzlü ve sıcak kanlı davrandı, puanları aldı, sırasını savdı.
Bence diğer yarışmacılara düşük puan vermek için sürekli bahaneler bulacak.
Sarışın bayandan hiç elektirik almadımşakkıdı Çok gereksiz yorum yaparak çok düşük puan verdi.
Diğer bayanda aynı şekilde düşük puan verdi, biraz kıskandılar sanırım.
Beylere gelince en iyi puanlamayı onlar yaptılar.

Ama bu günden sonra puanlar daha düşük gelecek gibi, bence zeynep hanım alır birinciliğişutarafagitti

ben zeynep kazanmayacak diye biliyorum hatta kazanamayınca ağlayacak o sarışın bayan kaybetmeyi kabulenmiyorsa yarışmacı olmayacak diyordu bence zeynep çok sıcak sempatik ama sırası biten çok ta nazik olmuyor bugün uzun saçlı beye laf ediyordu. bunlar kendilerine anlayış bekliyor kibar oluyorlar evlerinde sıcak kanlı samimiler bütün kozları oynuyorlar

cnm sahraya 40 kez de komplo kursalar
o yemekleri nasıl ne iğrençlikte yaptığını gördük en azından:mymeka:

o upuzun tırknaklarnı sokmadığı yiyecek maddesi kalmadıdelikafadulden
allah nilin ümitin şeyda ve naimn yüzüne baktı da o sofradan kıl çıktı-tatlicadiarzu-
yoksa o yemkler yenilebilck gibi değili
ayy o yoğrtlu havuca 5 parmağını soktuğu halen gözn önündekafamçokkarıştı
[/QUOTE]

kafamçokkarıştı yavv sabah sabah midem bulandı ha ben o elini yoğurda sokma olayını unutmuştum yemekleri değil canım kıl olayını komplo kurdular yoksa ben sahra hanımın ne yemklerini nede kendisini beğendim :1no2:

ya şu bayram programına bir ben denk gelmedim yahuu
keşke tekrar etseler...

hakkaten senin bahsettiğin gibiyse arkadşım, iyiki kusmamışlar ya..
böööö...

Ben beğenmedim pespembe bir solon..Çocuk gibi..

Ayy bu akşam herkesin tersine düşünüyorum galiba benkaydirigubbakcemile3

Yok ters düşmüyorsun yerimseniben Bende beğenmedim salonunu kaydirigubbakcemile5Barbi bebek evi gibi. Bu evde bir erkekde yaşıyordur muhtemelen .Sevmem bende öyle yanlızca bayan zevkini yansıtan evleri. sade pembe, sade lila,vs gibi odaları öyle .Ne o genç kız odası gibi .

Ay bide sahra hanım gerçekten çok iğrençti ama.yaa Eliyle karıştırıp karıştırıp sonrada kameramana yedirmişti. iyyyyğğğğ ..

Son düzenleme:
Ben yine de zeynepin sürekli sahra hanımı diline dolamasını ve kayınvaldesiyle aralarında geçen bir olayı anlatmasını hiç doğru bulmadım..Sahra hanım ne kadar hijyen konusunda yanlışları olan biri olursa olsun...Çok ayıp etti zeynep...Kendisi hakkında yanılmadığımı düşünüyorum...Hadi biz burada uzaktan konuşuyoruz..Bizbizeyiz..Ama tv de milyonlar var..İnsan biraz daha dikkat etmeli,ne olursa olsun ta bilmem kaç önceki yarışmacıları diline dolamamalı..Hele hele ailesindeki özel konuşmaları aşifte etmemeli...Boşboğazlık yaptı sürekli....Bir arkadaş çok doğru demiş..Kendini görücülere beğendirmeye çalışan kız gibiydi tavırları..Dünden bu güne düşüncelerim değişmemiş...

13 yaş civarı gençkızlığa yeni adım atmış,çocuklukla gençkızlık arasında kalmış biri gibi....gamyoncuiremsu

bu konuda sana katılıyorum
sahra hanımı diline doladı durdu, sanane kardesım ya senı ne ılgılendırır
kac hafta once olmus gıtmıs bısey :mymeka:
aksam cok sınırlendım ben olsam sahranın yerınde dava acarım kendısıne onu hıc ılgılendırmez
böyle laf olsun dıye konusanlar ınsanlara sınır oluyorum ya saygısız :mymeka:
ama genede sofrası menüsü yemeklerı cok guzeldı dıyım yani yerimseniben

Bu yeni yarışmacıalrda uzun saçlı olan adam iyi gibi .. Diğerlerini gözüm tutmadı.. Heleki o sarışın bayanıiçten pazarlıklı gibi bişi.. Yedi yedi doymadı dedi.. Ne açgözlüymüş demekki:))

ne olursa olsun yine hakeden kazanmayacak...biz burda delirsekte ortada bi oyun dönüyor herkeste rolünü güzel yapıyor...

herkes sofrada yedi içti hiçbir sorun yoktu begeniyolardı
kalktılar puan vermeye geldi sıra herkes gene kötü begenmeyen rolünü üstlendi
bu ne biçim iş beee

:1ninca:O SARIŞIN varya Kadında kafadan vardı biraz ..biraz değil epey vardı ...

Ulan yedin yedin doymadın defalarca benim karnım açtı doymadım diyosun ya yh gözün doysun seninn pis boğazlı:dilcikar:

Zeynep hanımın evi ne kadar cıvıl cıvıl, sofrası ne kadar düzenliydi. Yemeklerinin tadını bilemem ama ben evine 10 verdim arkadaşlar!!!

kızlar dikkat ettiyseniz herkes temizlik temizlik der, ama yarışmacıların hiç biri ellerini yıkamıyor masaya otururken. :jeyyar: dışarıdan geliyorlar hooooppp masaya.

birde eve ayakkabıları ile girmelerine çok karşıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…