sarısın hanım adını bılmıyorum, neyse butun hafta boyunca hıc bısey begenmeyecek bence
sofrada guzel dedı
sonra doymadım dedi
ınsanların gözlerın ıcıne baka baka, ve daha sonra ızlencegını bıle bıle nası yalan soyluyo, yada 2 yuzluluk , nası yapıyo anlamıyorum
cesaret ısı vala tebrık ederım onu bu bakımdan benneyaptımki
Ben beğenmedim pespembe bir solon..Çocuk gibi..
Ayy bu akşam herkesin tersine düşünüyorum galiba benkaydirigubbakcemile3
Yok ters düşmüyorsun yerimseniben Bende beğenmedim salonunu kaydirigubbakcemile5Barbi bebek evi gibi. Bu evde bir erkekde yaşıyordur muhtemelen .Sevmem bende öyle yanlızca bayan zevkini yansıtan evleri. sade pembe, sade lila,vs gibi odaları öyle .Ne o genç kız odası gibi .
Ben yine de zeynepin sürekli sahra hanımı diline dolamasını ve kayınvaldesiyle aralarında geçen bir olayı anlatmasını hiç doğru bulmadım..Sahra hanım ne kadar hijyen konusunda yanlışları olan biri olursa olsun...Çok ayıp etti zeynep...Kendisi hakkında yanılmadığımı düşünüyorum...Hadi biz burada uzaktan konuşuyoruz..Bizbizeyiz..Ama tv de milyonlar var..İnsan biraz daha dikkat etmeli,ne olursa olsun ta bilmem kaç önceki yarışmacıları diline dolamamalı..Hele hele ailesindeki özel konuşmaları aşifte etmemeli...Boşboğazlık yaptı sürekli....Bir arkadaş çok doğru demiş..Kendini görücülere beğendirmeye çalışan kız gibiydi tavırları..Dünden bu güne düşüncelerim değişmemiş...
ne zaman başlıycak bu program ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?