Yemekteyiz - Show Tv

Zeynep Hanım sürekli Sahra Hanımın kulaklarını çınlatarak,titizliğini diline doladı fakat

sadece sözde kaldı Eldiven kullanmadı yemekleri onu hissetsinmiş diye fisfisfis

Yere dökülen bir parça yemek kırıntısını eliyle alıp,ellerini yıkamadan yemek yapma

işlemine devam etti benneyaptımki Yemek yapımında kullandığı kaşıkla,höpürdete

höpürdete tat kontrolü yaptı kaydirigubbakcemile3 Pişmekte olan yemekleri çatal

yardımıyla degil parmaklarıyla kontrol etmeyi tercih etti,krebe iç malzemesini

ilave ederken ,alışveriş poşetlerini koyduğu ve silmediği masanın üzerine direkt krebi

atıverdi fisfisfis Ve Sahra Hanım yüzünden,kendisinde hijyen takıntısı oluştuğundan dem

vuran sevgili Zeynep Hanımın tatlısından saç çıktı yasakkelime Ayrıntısıyla durum

saydıklarımdan ibaret,hanımefendiye hayatta başarılar

naptın canım yerden yere vurdun kadını :))):roflol: doğru evet elle kontrol edilmez sonuçta yarışmadasın

naptın canım yerden yere vurdun kadını :))):roflol: doğru evet elle kontrol edilmez sonuçta yarışmadasın

:lepi::lepi::lepi:

Madem yarışmaya katılma ve cevap hakkı olmayan birini rahatlıkla eleştirme ... cesareti

göstermiş gereğini yapmalı

herkes sofrada yedi içti hiçbir sorun yoktu begeniyolardı
kalktılar puan vermeye geldi sıra herkes gene kötü begenmeyen rolünü üstlendi
bu ne biçim iş beee

evet ya dün yemek esnasında yapılan kısa fikir alma röportajalrında " ay bayıldım ,haKkını vereceğim, bence çok şaşırttı bizi ,eline sağlık.." diyıorlar özellikle bayanlar '!!!! sonra puan veririkenn hoooppp " ondan beklediğim gibi değildi, doymadım, herşeyi güzel bir tek eti kötü diye 5 puan kırdım" yanii kendilerini nasıl komik duruma düşürüorlar...

zeynep hanımın evini çok beğendim kocamandı yaşadığı elektrik kesintisi talihsizliğine ragmen iyi yetiştirdi ama o tatlıdan saç nasıl çıktı anlamadım.

ben asla eldıven kullanmam sevgımı elle katarım ıyıce temızlerım sonucta hem zaten orda takanlarda gösterıs yapıyo sankı önceden elvıden vardı pehhh:roflol:

bugün ki yarışmacı çok heyecanlı zor yetiştirecek

bencede eldiven kullananlar gösteriş olsun diye takıyor evde sürekli eldiven kullandıklarını zannetmem

ben kemal beyın tatlısından yaptım muthış olmuştu saolsun yenı bısey öğrendm
sonracıma CEYIS BAKANI olaraktan orda görduğum seylerı lısteme ekleyıverdım:roflol: (bknz:sebze kurutucu)
hergun yenı bı zevk ortaya cıkıyo bende yaa kendıme sasıyom zaten yemekten cok esyalara bakıyom hangı marka ne kullanıyo bu neymış gıbı:roflol:
ayrıca ben zeynep hanımın evını cok beğendım ama sadece masasını çunku evde kırmızı sıyah ve beyazı daha cok sevyom pembe lıla gıbı renklerı sevmıyom ama çok şirindı

bencede kullandıkları aletler çok güzel

hiç şaşırmadım delüü:roflol: böcük nan bi gün çeyiz listeni tarayıcıdan geçirip bizim bekar topiğine koysana çok merak ediyorm:roflol: banada fikir olmuş olur :)

bende dün zeynebin yaptığı paşemel soslu krepli ıspanağa taktım kısa zaman da yapıcam
epey oluyor tavuksarma yapmışlardı kaşarlı
haftada bir yapıyorum onuda evde herkes bayıldı :asigim:
bende yiyenlerde tarifini alıp evlerinde yapıyolar
enfes oluyor kızlar
hele çocuklar bayılıyor :asigim:

nasıl yetiştirecek bu

bu yarışmadan güzel tarifler alabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…