- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hiç şaşırmadım delüü:roflol: böcük nan bi gün çeyiz listeni tarayıcıdan geçirip bizim bekar topiğine koysana çok merak ediyorm:roflol: banada fikir olmuş olur :)
ben kemal beyın tatlısından yaptım muthış olmuştu saolsun yenı bısey öğrendm
sonracıma CEYIS BAKANI olaraktan orda görduğum seylerı lısteme ekleyıverdım:roflol: (bknz:sebze kurutucu)
hergun yenı bı zevk ortaya cıkıyo bende yaa kendıme sasıyom zaten yemekten cok esyalara bakıyom hangı marka ne kullanıyo bu neymış gıbı:roflol:
ayrıca ben zeynep hanımın evını cok beğendım ama sadece masasını çunku evde kırmızı sıyah ve beyazı daha cok sevyom pembe lıla gıbı renklerı sevmıyomama çok şirindı
Bu kadar çok çeneyle o yemekler hayatta yetişmez...Demedi demeyin. Beynim ütülendi valla ne gevezeymiş. Bi de erkeklere hiç konuşmuyo derler!!!
gız senı kandrmışlar ama kanma
erkekler daha cok dedıkodu yapar:1closedeyes: babamdan bılıyomkaydirigubbakcemile3
dün tatlısında kıl çıktığı için ağlıyor...............
Dedikodu olsa yine iyi canım ya bu adam boş boş konuşuyo. Bi şekeri ölçüp koyması da yarım saat sürdü. Fenalık geldi valla bana.Bu, kadın olsaymış akşam yemeğini yetiştirabilmek için sabah namazıyla mutfağa girmesi lazımmış allah bilmiş de erkek yaratmış...Afakanlar bastı bana yaa daha öööle oynuyo yemeklerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?