Yemekteyiz - Show Tv

la bu amma uyuşük benım gıbı hem dılı hem eli çalışmıyo(patronu öle kandrdım için:roflol:)

hiç şaşırmadım delüü:roflol: böcük nan bi gün çeyiz listeni tarayıcıdan geçirip bizim bekar topiğine koysana çok merak ediyorm:roflol: banada fikir olmuş olur :)

kk kaldıram dıe düşünüyom ben:1closedeyes: yok nan koyarım ee bıde pc alsam hıc fena olmas

zeynep hanım neden ağlıyor

Bu kadar çok çeneyle o yemekler hayatta yetişmez...Demedi demeyin. Beynim ütülendi valla ne gevezeymiş. Bi de erkeklere hiç konuşmuyo derler!!!

bıde benı tebrık edın gızlar(ınsallah benden once kımse dememiştir)
ekıp gıttığı eve kendı lambasını göturuyo demı hep aynı lambada aşağıdan tavana vuruyo ışık
ınsan öle daha mı gözel oluyo acep
bende bundan sonra öle yapam

harikasınız yaa,her şey amaca hizmet etmeli... bende aynen beğendiklerimi tek tek nette aratıyorum, marka buluyorum sengözlerimebaksanab ne yarışmaymış herkes bir sürü tavsiye aldı..a.s.

ayyyyyyyyyyyyyy bayılazzzzam sanki deney yapıyor
karısı hamile diye işyerinde yaşıyorlar ya misafirini niye evde kabul etmedi

Bu kadar çok çeneyle o yemekler hayatta yetişmez...Demedi demeyin. Beynim ütülendi valla ne gevezeymiş. Bi de erkeklere hiç konuşmuyo derler!!!

gız senı kandrmışlar ama kanma
erkekler daha cok dedıkodu yapar:1closedeyes: babamdan bılıyomkaydirigubbakcemile3

bu adam çok hayal kuruyor gibi

gız senı kandrmışlar ama kanma
erkekler daha cok dedıkodu yapar:1closedeyes: babamdan bılıyomkaydirigubbakcemile3

Dedikodu olsa yine iyi canım ya bu adam boş boş konuşuyo. Bi şekeri ölçüp koyması da yarım saat sürdü. Fenalık geldi valla bana.Bu, kadın olsaymış akşam yemeğini yetiştirabilmek için sabah namazıyla mutfağa girmesi lazımmış allah bilmiş de erkek yaratmış...Afakanlar bastı bana yaa daha öööle oynuyo yemeklerle...

bizede yaranmıyor,dün hareketten başımız döndü,bugünde uyuştuk

zeynep hanım grıp olmasın loo
ben uzaktan bakıyom tv bana öle geldı (patrn odasında tv de)

evet yaa, baydı hem mıy mıy konuşuyor sürekli konuşuyıor...hemde eli ağır...şiştimm:bbo:

kızlar adanalıları gördünüzmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…