Yemekteyiz - Show Tv

12/01/09 ADANA yemekteyiz...... hadi hayırlı lsun ,gözümüz aydın .......ama benim pek hoşuma gitmedi nedense tanıtımda katılanlar....

12/01/09 ADANA yemekteyiz...... hadi hayırlı lsun ,gözümüz aydın .......ama benim pek hoşuma gitmedi nedense tanıtımda katılanlar....

Dört gözle bekliyoruz kendilerini... Sürekli rol kesiyolarsa daha iyiişte , bize de malzeme çıkar

ben menuyü kacrdım sac kavurma mı yapcek eğer öleyse ben ustayım o işte bakalım bununkı nasıl olcak(babamdan öğrendım)

evt.ya.bnmde.pek.hoşuma.gitmedi:1no2:
nasıl.tanıtıyorlar.öyle.adanayı:mymeka:
adam.şalvarla.markete.gitmş:1shok:
hele.o.morlu.bi.genç.bayan.vardıdelikafadulden
msafrn.nasıl.azarladıkötükedihüso
hiç.hoş.değl:dilcikar:
ama eğlenceli geçecek belliCADIARZU

Bir insan hiç beceri olmadan bu kadar mı kendini över.... ben yemek başlamadan şiştimmm....

He walla yarım saattir konuşuyo daha elde avuçta hiç bişey yok. Kesin aç kaldılar bugünküler. Hele o sarışın kadın adı neydi bilmiyorum, dün doymadım doymadım dedi durdu, bugün açtıktan zaafiyet geçirir artık delikafadulden

banada daral geldi. nasıl yavaş aheste aheste. biran önce yemeğe geçseler diyorum.bitmez bugün yemek yapması. o yüzden zaplıyorum

ay fenalık geldi bu adamdan bayılcam şimdi. Plan yapmış bide bakıp duruyor. Yok gizli tarif waffle ölçe ölçe bitiremedi şekeri..sırf çenesi düşük. çok kötü olcak bence yemekler

aynen arkadaşlar tüm derdiklerinize katılıyorum.adam ne uyuşuk yaaa off valla çekil şurdan ben geceyım diyesim geldi kesin aç kaldılar anam bu gece.bu arada zeynep hanım neden ağlıyo ya çoçuk gibi...
adanalalı yarışmacılarda baya cümbüş var arkadaşlar haftayı dört gözle beklıyorum anam ne o.fazla mı abartmışlar ne....
hele o kız nasıl azarladı misafirlerini hiç yakıştıramadım yanı ayıp ayıpp

la ben böle adamla evlenmektense o kadr ceyısımlen evde kalmaya razıyım:roflol:

Kızlar yemekleri yetiştirebildi mi? Misafirler gelmiş de.. Ben burda adamın dedikodusunu yapıcam derken orayı kaçırdım da...

yahu bu kadın niye ağlayıp duruyor hiiiç anlamadım . çok duygusal yazııık senağlama. adanalılar süper valla yine çok güleceğiz çok sinirleneceğiz gibi geldi bana süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…