Yemekteyiz - Show Tv

yahu bu kadın niye ağlayıp duruyor hiiiç anlamadım . çok duygusal yazııık senağlama. adanalılar süper valla yine çok güleceğiz çok sinirleneceğiz gibi geldi bana süprizzzzz

Bende ağlarken açtım tv yi çok merak ettim,neden ağlıyordu bilenler anlatsın lütfenbenneyaptımki

Bende ağlarken açtım tv yi çok merak ettim,neden ağlıyordu bilenler anlatsın lütfenbenneyaptımki

Dün profiterolünden kıl çıktıya, ona ağlıyomuş.. Ağlayan meşhur oluyo iki gözyaşı da ben dökim dedi heralde...

tatlırüya kullanıcısından alıntı Mesajı göster
dün tatlısında kıl çıktığı için ağlıyor......

merak ettiğiniz bilgiler yukarıdadırra.s.

Dün profiterolünden kıl çıktıya, ona ağlıyomuş.. Ağlayan meşhur oluyo iki gözyaşı da ben dökim dedi heralde...

:1shok:Ne yani ondanmı ağladı şimdi bu kadınnnsenağlama
Aman canım bu kadar hassas olmakta neymiş:dilcikar:
çıktı işte, geçti bitti ,yani:sm_confused:

Nasıl yiyolar makarnayı höpür höpür, canım çekti

Birazdan beğenmedik derler kesin. Bir de çok gülüyolar ya

ya bazı haftalar yarışmacılar daha yakın geliyor bana . bu haftakilere ve haftaya yarışacak olan yarışmacılara hiç ısınamadım.

ben yeni açabildim ..
zeynep bugünmü ağlıyor ? ağladımı ?
nedenini sormuyorum okudum tşkler .:))

yenı actım tv yı pazara gıttım :a015:
zeynep nıye aglamıs kıl cıktı dıye
sımdıye kadar kıl cıkan kımse aglamadı böööö-tatlicadiarzu-

ya bu sarışıj kadına sinir oldum helede dün yemekleri yiyip yiyip doymadım demedimi şok oldum daha ne yiyecekti acaba merak ettim hiç hoşuma gitmadi

oy.oy.oy.o waffelı.yedilerhihoyyyt
bn eridimcokacimcoook
yakın bi yerimde olsa gitcem yiycem hmn
onu yarım saat değil 2 saat beklemeye hazır biri:jeyyar:
ay bi yerim şişecek avcumu yalayım:utangac
:

wafılı denemek isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…