Yemekteyiz - Show Tv

kendine 7-8 verirmiş

ayyy birde kendine 7 veya 8 verirmiş dünki bayanın yemekleri daha güzel gözüküyodu birde buakşam nekadar yavaş ve uyuşuk geçti

waffle ı ben de merak ettim, dondurmalara külah pişiriyolar ya pastanelerde ona benziyo sanırsammmcokacimcoook

hakettiğini aldı...........

:mymeka:Zeynep hanıma 4 verdi
Atillaya 3 verdi
Nerede adalet Gülsüm hanım,sizin anlayışınız bumudur yani:dilcikar:

haksızlık yptığını anlamışmış...terbiyesiz zengin budala villada oturuyorum diye kendini bişey sanıyo

gülsüm hanım aynı kemale benziyo onun gibi fesat birinci olmak için az puan verdi dün ama bugün gördük dün karnım doymadı diyodu bugün hiç begenmedim dediği halde 1 puan eksik verdi çok fesat bir kadın çokkk

buda yeni çıktı verdikleri puanlardan pişman olanlar...kardeşim neden veriyon o puanı o zaman.. yada herkes yapçak en son gün verilçek puanlar o zaman belki daha adaletli olur...
kaydirigubbakcemile

dün zeynep hanıma haksızlık ettiklerini anladılar nihayet.atillanın yemekleri hakettiğini puanı aldı bence.herkes üşüdü birdekafamçokkarıştı
ayrıca adamın kıyafetini hiç beğenmedim neydi o pantalon öyle streç gibi üstüne yapışmıştı.çok kötüü duruyordukaydirigubbakcemile3

kızlar bilmiyorum siz ne dersiniz ama bence burası adamın evi diil işyeriydi :1shok:
bekar olsa tamam dicem ama evli ve yakında çocuğu olcak bir adamın evine benzemiyordu ya tamamını gece izleyince daha emin konuşabilirim

buda yeni çıktı verdikleri puanlardan pişman olanlar...kardeşim neden veriyon o puanı o zaman.. yada herkes yapçak en son gün verilçek puanlar o zaman belki daha adaletli olur...
kaydirigubbakcemile

buda adeletli puan vermediklerini gösteriyor zaten.yemeği beğenselerde puanı az tutuyorlar belki daha iyisi olursa veririm diye.saçmalık işte.
iyiyse,beğendiysen hakettiğini vereceksin hesap yapmadan.

bn.gülsümü
daha.önce.görmüş.gibıyım.nacizane.fıkrım
sanki
şu.gelin.damat.kaynana.yarışmlarından
sızden.hatrlayan.varmı.arkadaşlar

bn.gülsümü
daha.önce.görmüş.gibıyım.nacizane.fıkrım
sanki
şu.gelin.damat.kaynana.yarışmlarından
sızden.hatrlayan.varmı.arkadaşlar

arkadaşım sana şunu söyleyim ben yalnız gülsümü diil zeynep hariç hepsini daha önce görmüş gibiyim :1shok: yada şu duyduğumuz ajans oyuncuları söylentilerinden sonra bizemı öyle geliyor acaba :uhm:

canım banada farklı geldi evin kapısı falan çok garipti dışarı doğru açılıyo hemen sokağa çıkıyolar falandelikafadulden

yarınkinde de saç çıkıyor galiba
ya ben o kadar yemek yaptım..çoğu zamanda dikkat etmedim aman düşecekmi diye hiç düşmedi
kel miyim yoksakaydirigubbakcemile3
yada sakınan göze çöp batarkaydirigubbakcemile3

cnm ev iş eskiden ayrıymış eşi hamile kalınca birleştirmişler homeofis yapmışlar belki maddi sebeplerden ötürüdür bilemem. zaten küçücük bi yer o eşyalar tıkış tıkış

Zeynep Öztekin

- 35 yaşında
- Ev hanımı
- Evli
- 3 çocuk sahibi
- Kavacıkta oturuyor.
- Aslen Rize'li
- Yarışmadan kazanacağı büyük ödül ile, üniversitede okuyan kız kardeşine yardım etmek istiyor.

Menüsü:

Başlangıç:
- Kremalı Patates Çorbası
- Közlenmiş Kırmızı Biber Salatası

Ana yemek:
- Domates Soslu Bonfile (Kaşarlı Mantar İle)
- Tereyağlı Şehriyeli Pirinç Pilavı
- Beşamel Soslu Ispanak

Tatlı:
- Profiterol

Aldığı puanlar:

Atilla Özyüksel - 7 puan
Gülsüm Baysal - 4 puan
Tamer Taş - 7 puan
Sena Özmen - 5 puan

Toplan puanı: 23

----------------------------------------------------------------------------------------------:enbuyukkk:

Gülsüm Baysal

- 48 yaşında
- Ev hanımı
- 30 yıllık evli
- 4 çocuk ve 2 torun sahibi
- Beykoz'da oturuyor.
- Kitap okumayı ve köpeğiyle yürüyüş yapmayı seviyor.
- Yarışmaya, oğlunun isteği üzerine katılmış.

--------------------------------------------------------------------------------
Sena Özmen

- 32 yaşında
- Müzik Öğretmeni
- Bekar
- Bakırköy'de, ailesiyle yaşıyor.
- Boş zamanlarında yeğeni ile vakit geçirmeyi seviyor, haftasonları bir eğlence mekanında Mustafa Keser ile sahne alıyor.
- Kazanacağı büyük ödül ile, yarım kalan lisans eğitimini tamamlamayı istiyor.

--------------------------------------------------------------------------------
Tamer Taş

- 40 yaşında
- Trafik Müşaviri
- Bekar
- Güngören'de, annesiyle yaşıyor.
- El becerileri ile uğraşmayı seviyor, TSM yeteneğini geliştirmek için ders alıyor.

Atilla Özyüksel

- 32 yaşında
- Evli
- Organizatör
- Acıbadem'de oturuyor.
- Spor yapmak ve motorsikletiyle gezmekten hoşlanıyor.
- Yarışmaya, yakında doğacak çocuğunun şansı için katılmış.

:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…