Yemekteyiz - Show Tv

cnm ev iş eskiden ayrıymış eşi hamile kalınca birleştirmişler homeofis yapmışlar belki maddi sebeplerden ötürüdür bilemem. zaten küçücük bi yer o eşyalar tıkış tıkış

hmm ozaman yanılmamışım cnm teşk ederim ..

kızlar ya bugün sadece yarışmacılar eve geldi ya o kısımdan sonrasını göremedım akşama tekrarını seyretmek lazım.atilla 15 mi almış.yok ya o sarışın bayan bı gıcık ya hakketen dün yedi yedi doymadım pess yane daha neler görcez bakalım.adanalılar hakketen bizim ya güldürcek yada sinirden öldürcek tövbe tövbeee....

adanalı olan kimmiş ben bilmiyorum
gülsüm hanım siirtli çünkü

bu akşamkini izlemedim ne oldu ne bitti bilmiyorum
ama dün akşamki zeynep hanımın yaptığı ıspanaklı krep i yaptım
süper birşey tavisye ederim kızlar

ne eli yavaş bi adamdı ya bu adını unuttum :) dans ederkende çok hantaldı:roflol:

insaaaan şööleee havalı havalı kıvıra kıvıra dans eder bu neydi öle koca totolu:roflol:

kaç puan aldı atilla
adana tanıtımı da geldi bugün pek bir kavgacı, değişik kişiler bula bula adananın en ilginçlerini bulmuşlar
bugünlerde de tv de adanalı,avrupa yakası canım ailemderken adana popüler oldu valla

keske istanbulda kalsaymis. bu adanali yarismacilar cok tuhaf ya.kesin izlemem gelecek hafta onlari, simdiden hic begenmedim

özellikle tuhaf aramışlar bulmuşlar yoksa nasıl reyting yapılsın
elemelerde çok akıllı düzgün kişiler vardı yani
yoksa adanalılar güzel canayakındır:asigim:

ay gerçekten bende beğenmedim adamın dans edişinilaelaelaelaelae
kalas gibi mübarekkaydirigubbakcemile3

herzamn her yerde ADANAyasakkelime
evt yaa enilginç tipleri bulmuşlar:mymeka:

evt.cnm
ama.adanayı.merakla.beklyorum
adamn.tekı.şelvarla.markete.ttı.şok.oldum:1shok:
adanada.merkezde.şalvar.ıyen.kaldımıdelikafadulden
zaten bu yarışmada daha böle sakin tipler göremedim
hepsi birbirinden çılgın tiplerrdelikafadulden
adamlar işi biliolar sessiz sakin adamı çıkarsalar kim izler.hepside birbirinden cazgır:roflol:

bende bişi sorcam ya arkadaşlar aranızda eve ayakkabıyla giren var mı bu ayakkabıyla girenler acaba sosyetik mi olduğunu düşünüyorlar bence türk kültüründe eve ayaykkabı ile girilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…