Yemekteyiz - Show Tv

evet yaaa ayakkabıları ile içeri girmelerine sinir oluyorum...güzel bir terlik falan versinler bariiii
birde o halılaı temizlemek var..değer mi 1-2 saat için saatlerce halı yıkamakla uğğraşmak

o sarışın bayan nekadar kıl ya
dün doymadım aç kaldım diyip durdu
halbuki yemediği bitek tabaklar kaldı
bide madem aç kaldın ev sahibine söyle, biraz takviye yapsın yalandan yere arkasından ne atıp tutuyorsun aç kaldım diye
zeynep hanım dün çok hoştu
bugünse biraz cadıca buldum kendisini
bakalım ilerliyen günlerde daha neler olacak

15 puan aldı danscı mış ama çok güzel oynayamadı
bencede bu puanlamda oyun var kimse iyi puan vermiyorrr
dün zeynepin masası gelinlikler gibiydiiiiive bu sürü süzlemeler ve sonuc 23 .puannn

bizim gelenek göreneklerimizde eve ayakkabıyla girmek yok bende istemem evıme ayakkabıyla girsinler.o ayakkabıyla nerelere girilip çıkılıyor iğrenç ya.
adanalılar bir garıp bence özellıkle secmışler bunları reytıng getirir diye.benım eniştem adanalı çok sıcak beyefendi bi kişidir.komşum var kadın acayıp canayakın,saygılı,iyidir yane.tvdekilerle alakası yok.adanalıların hepsi böyle olacağını sanmıyorum ben eniştemıde,komşumuda çok severim yanı...
show,reyting uğruna napacaklarını bılmıyorum anam bunlar.bizde izleyıp izleyıp sinir oluyoz gülüyoz,gıcık oluyoz amannn boşverin yahuuu...bak ne dicemı bulamadım hindifisfisfis

önümüzdeki haftanın yarışmacılarını gördünüzmü.....evlere şenlikler...-tatlicadiarzu-

:1closedeyes: Kesinlikle yaaa ben eşim eve geldiğinde kapıyı açınca bile ellerimi yıkıyorum anahtara dokundum diye
Valla tebrik ediyorum ben fark etmemiştim hiç ellerini yıkamadıklarını:sm_confused:
Belki bu yüzden aç kalıyorlardır doymuyorlardır:roflol:cokacimcoook
Annem abah uyanınca yüzünü yıkamadan kahvaltı masasına oturursan karnın doymaz derdicokacimcoook:roflol::roflol:
Ben asla rahat edemem ellerimi yıkamadan ama hiç dikkat etmemişim

Son düzenleme:

ayyy çok güldüm yaaaa ben tam izleyemiyorummmm tv nin azizliğiiiii buradan bakıyorum zaten sizden bişey kaçmıyorrrr maşallahkaydirigubbakcemile3
İzlemişim ya da buradan okumuşummm aynı şey sayenizdeee:enbuyukkk:a.s.

özellikle tuhaf aramışlar bulmuşlar yoksa nasıl reyting yapılsın
elemelerde çok akıllı düzgün kişiler vardı yani
yoksa adanalılar güzel canayakındır:asigim:

Kesinlikle yaaa Adanalılara bayılıyorum beeeennnnŞeniz
Abimin eşi yani yengemin annesi babası Adanalıııııı
Oooffff çok tatlı insanlaaaarrrrrsositososito:asigim:
Bu Adanalılar biraz tuhaf reyting için neler yapıyorlar yaaa

evt.cnm
ama.adanayı.merakla.beklyorum
adamn.tekı.şelvarla.markete.ttı.şok.oldum:1shok:
adanada.merkezde.şalvar.ıyen.kaldımıdelikafadulden

Haklısın birde YEMEK KONUYSA HELE Kİ ADANA DİYORLARSA susacaksın onlar konuşsunnnncokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Az kaldı yakında Adanaya yerleşicem ben:roflol::roflol:
Adana bambaşkaaaaaa beecokacimcoook:roflol:

bugünki adam ne kara beceriksizde öyle ya..
o beceriksizliğe ragmen o kadar şeyi yapmasına şaşırdım
bir saatte waffle hamuru çırpamadı
birde iyi blirim diyor ama bence eline kaşık bile almamış gibi duruyordu..
benim faforim hala ilk günki yarışmacıdır
saygılarımla arzederim:)

O beceriksiz benim komşum reklamlarda gördüm bura bizim cadde diye ilk defa izledim daha çok mahalle nasıl gözüküyor onu inceledim.Aslında çekimler yapılırken görmüştüm ama bilmediğim için hiç ilgilenmemiştim.Ancak ismini hatırlamıyorum yarışmacının organizatörlük yapıyor düğün doğum günü vs..Gördüğüm kadarıyla iyi değildi umarım potansiyel müşterileri izlememiştir.

bugun takip edemedimm yani izledimde kafam doluydu adam ne yaptı nasıl hazırlandı dikkatimi veremedim o yüzden bugun yorum yapamıcamm..:1no2:

Bu günkü bölümü tam olarak izleyemedim oyüzden anlayamadım....
1) Tatlısında dün saç çıkdı da kadın neden bugün ağlıyor.senağlama
2) Bugün yarışan adamın işyerinde çekim yapıldı ve birkaç kez işyerinden çıkdı girdi bu arada işyerinin reklamı telefon numarasına kadar yapıldı gözümüzden kaçmadı hani a.s
3) Yemek süresinin bir saatini waffle yapımıyla geçirdi .ölçtü biçti .tarifi gizledi.beğenildimi bari ? göremedim..cokacimcoook.
4)Birde bu atraksyonları anlayamadım gitti. Birgün halay horon takımı gelir. birgün dans ekibi. bu nedir.shov programına döndüde haberimiz mi yok :bbo:

dans ederken hiç hoş değildi yaa.10 senedir dans ediyomuş bi de.giydiği takımda bi acayipti.1 beden küçük müydü neydi dans ederken göbeği bi yerden arkası bi yerden fırlıyodu:))

kızlar püreye süt koymadımı tereyağıda az koydu üstelik çok koydum demişti

Waffle normalde zaten çok severim bu gün adam yapınca kalktım tarifini buldum yaptım cokacimcoook
Bir sürü bulaşık çıktığı için ananem şikayetçi, bir daha izlemeyin o programı diye bağırıyor :roflol:
Hakikaten bu program başladığından beri canımız çekiyor, yaptıkları her şeyi yapıyoruz yaa :teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…