eve ayakkabıyla girmek sosyetelik değil pis insanların işi o halılar kolaymı temizleniyor sonrada temizlik taslıyorlar ne ellerini yılıyorlar yemekten önce nede hijyen kurallarına dikkat ediyorlar ben dışardan gelince mutlaka elimi yıkarım eminim çoğu kişide öyledir bence istisnalar hariç hiç kimse aç kalmıyor palavra hepsi önceki yarışmacılardan biri söylemişti yapımcılar mutlaka eleştiri yapın hemen beğenmeyin diyolarmış formatı böyle demekki ama bu kadar eleştiriye değermi insanın siniri bozulur tanımadığın insanlar gelip seni eleştirsin zor iş -tatlicadiarzu-
o sarışın bayan nekadar kıl ya
dün doymadım aç kaldım diyip durdu
halbuki yemediği bitek tabaklar kaldı
bide madem aç kaldın ev sahibine söyle, biraz takviye yapsın yalandan yere arkasından ne atıp tutuyorsun aç kaldım diye
zeynep hanım dün çok hoştu
bugünse biraz cadıca buldum kendisini
bakalım ilerliyen günlerde daha neler olacak
özellikle tuhaf aramışlar bulmuşlar yoksa nasıl reyting yapılsın
elemelerde çok akıllı düzgün kişiler vardı yani
yoksa adanalılar güzel canayakındır:asigim:
evt.cnm
ama.adanayı.merakla.beklyorum
adamn.tekı.şelvarla.markete.ttı.şok.oldum:1shok:
adanada.merkezde.şalvar.ıyen.kaldımıdelikafadulden
O beceriksiz benim komşum reklamlarda gördüm bura bizim cadde diye ilk defa izledim daha çok mahalle nasıl gözüküyor onu inceledim.Aslında çekimler yapılırken görmüştüm ama bilmediğim için hiç ilgilenmemiştim.Ancak ismini hatırlamıyorum yarışmacının organizatörlük yapıyor düğün doğum günü vs..Gördüğüm kadarıyla iyi değildi umarım potansiyel müşterileri izlememiştir.bugünki adam ne kara beceriksizde öyle ya..
o beceriksizliğe ragmen o kadar şeyi yapmasına şaşırdım
bir saatte waffle hamuru çırpamadı
birde iyi blirim diyor ama bence eline kaşık bile almamış gibi duruyordu..
benim faforim hala ilk günki yarışmacıdır
saygılarımla arzederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?