Yemekteyiz - Show Tv

benım mutfakla ılgım yoktur yarısma basladıgından berı bıseylerı deneyıp duruyorum ..Naim'in domates corbasından yaptım corbadan nefret ettım kaydirigubbakcemile3 artık sadece ızlıyorum :sm_confused:

Aynen ben de izledikçe yemek yapasım geliyor, daha bir keyifle yemek yapar oldum kaydirigubbakcemile3

ama dünkü peçeteleri yanan kadından bence hepsinin gözü korktu o yüzden düşük puanlar verdiler, şimdi diğerlerini de göreceğiz.. inşallah o kadın kazanır çünkü hakkını yediler daha yüksek puanlar hakediyordu.

Bu akşamki yarışmacı püreye süt koymadı kaşar peyniri koymadı.... sadece tereyağı koydu. Kumpirin içinde bile kaşar konuyor yaniii...ayrıca o dans gösterisini de beğenmedim. kaydirigubbakcemile3

benım mutfakla ılgım yoktur yarısma basladıgından berı bıseylerı deneyıp duruyorum ..Naim'in domates corbasından yaptım corbadan nefret ettım kaydirigubbakcemile3 artık sadece ızlıyorum :sm_confused:

ben yapmaktan ziyade yiyorum. onlar yedikçe ben acıkıyorum sanki:))))
bide süslemelerine bakıyorum değişik fikirleri çalıyorum.:))

kızlar bu günkü yarışmacı ne kadar ağır uyuşuk ve düşük çeneliydi izlerken şiştim resmen
bir şey farkettim program başladığından beri yumurtaları yıkayıp kullanan tek yarışmacıydı hijyenden bahsedenler pis yumurtalara dokunup köfte bile yoğurdular.
Adanalı yarışmacıları gösterdiler iki hafta kavga yoktu ya (gerçi bu hafta için kavga olmadığını umuyorum) baya patırtı var gibi geldi bana

:dance:a.s
süpersin arkadaşım...... bencede çok iyiy olur.... bir kıldır gidiyo..... artık formata başka bişeyler karıştırsınlar....:roflol:

:dance:a.s

süpersin arkadaşım...... bencede çok iyiy olur.... bir kıldır gidiyo..... artık formata başka bişeyler karıştırsınlar....:roflol:

Kış menüsünde kıl var,yaz olsa menüye sivrisinek eklerlerdi sanırım...Çok iğrenç oldu ,biliyorum...:roflol:

danslarını hiç beğenmedım ben yaaa...akşam tekrarını izledim mıy mıy mıy bayıldım gene.
bu kıl tüy işinden iğrendım yaa bilerek mi koyuyolar ne.zeynep hanımın ağlamasına gülesim geldi..ağlanırmı onun için kıyamet kopmadı ya kıl çıktı diye. Hey Yarabbimmm

dans ederken hiç hoş değildi yaa.10 senedir dans ediyomuş bi de.giydiği takımda bi acayipti.1 beden küçük müydü neydi dans ederken göbeği bi yerden arkası bi yerden fırlıyodu:))

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
a.s

benim en cok taktıgım konu bu türk kültüründe ayakkabıyla eve girmek yok yani en azından bizde yok
türk erkekleri yolları pekte temiz kullandıkları söylenemez özelliklede tükürme olayı ve o sokakta gezdiginiz pis ayakkabılarla halılara basılacak evin icinde dolasılacak igrenc
bir komsumla bunun icin tartısmıstım ben hanfendiyi diger komsularla caya cagırmıstım bir defa girdi eve sinirden deliye döndüm aradan bir iki gün gecti tekrar girebilirmiyim diyor temizmis altı ara koridorda giydigi icin ama herkes orda dısarda giydigi ayakkabıyla geziyor hayır dedim o gün sen gittikten sonrada halıları yıkadım ben her geldiginde halı yıkayamam hicde benim yapacagım söyleyecegim bir sey degildi ama nasıl söyledim bilemiyorum tepem atmıs o anda
cok titiz bir insan degilim ama ayakkabıyla evin icine bile girilmesini istemem dısarda cıkarılır hemen ayakkabılaga alınır bizde bir cok ailedede öyledir bence

ayy ne uyusuktu o öyle
adama tekme atıp benim yapasım geldi
hem ne yemek yaptıki düzgün bi menü yoktu ortada
tabaklar güzel di ama
dansı hiç beğenmedim
10 senedir dans ediyomus bide pehhh :dilcikar:

yemekteyiz programı yüzünden her akşam 1 de yatıyorum
bütün gün uykusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…