Normalde zaten çok severim bu gün adam yapınca kalktım tarifini buldum yaptım cokacimcoook
Bir sürü bulaşık çıktığı için ananem şikayetçi, bir daha izlemeyin o programı diye bağırıyor :roflol:
Hakikaten bu program başladığından beri canımız çekiyor, yaptıkları her şeyi yapıyoruz yaa :teytey:
ben dün zeynep hanımı içten bulmuştum ama bugün öteki yüzü çıktı ortaya cadı bence
benım mutfakla ılgım yoktur yarısma basladıgından berı bıseylerı deneyıp duruyorum ..Naim'in domates corbasından yaptım corbadan nefret ettım kaydirigubbakcemile3 artık sadece ızlıyorum :sm_confused:
evet yani...:1shok:
yine kıl kıl kıl...kafamçokkarıştı
program yayınlanacağı sürece toplanan bu saç kıllarından "peruk" yapılmasını talep ediyorum.........:lepi:
bari iki,üç kişiye hayır olur......:roflol:sırnaşık şey
:dance:a.s
süpersin arkadaşım...... bencede çok iyiy olur.... bir kıldır gidiyo..... artık formata başka bişeyler karıştırsınlar....:roflol:
dans ederken hiç hoş değildi yaa.10 senedir dans ediyomuş bi de.giydiği takımda bi acayipti.1 beden küçük müydü neydi dans ederken göbeği bi yerden arkası bi yerden fırlıyodu:))
allah askına hepsi öyle evlerine geldiklerinde hepsi birer melekBen dün demiştim, zamanla Zeynep hanıma karşı fikirler değişecek diye...kaydirigubbakcemile2
benim en cok taktıgım konu bu türk kültüründe ayakkabıyla eve girmek yok yani en azından bizde yok
aynen katılıyorum girişte soruyolar birde girebilirmiyiz diye bence çoğu tv çekimi diye hava yapıyo eve ayakkabıyla girilirse ne olur heryer çamur pislik havadan hastalık bulaşıyo o zaman halimiz nice olur ayakkabıyla girebilinir ama nasıl dışarda giyilmeyen temiz ev ayakkabısı olur girilsin ama sokakların hali malum birde ağırda olsa baya uğraştı adam yinede beğenmediler herşeye bahane verdler bakalım kim birinci olacak bu hafta çok merak ediyorum :hooray::hooray:
dans ederken hiç hoş değildi yaa.10 senedir dans ediyomuş bi de.giydiği takımda bi acayipti.1 beden küçük müydü neydi dans ederken göbeği bi yerden arkası bi yerden fırlıyodu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?