Yemekteyiz - Show Tv

sizede bu yemeklerden sonra yapılan "süprizler" saçma geliyormu?
beni baydı artık hiç hoşuma gitmiyor açıkcası
bitek geçen hafta allesandronun evindeki eğlenceyi beğendim onun dışında pek hoşuma gitmiyor
dünki dansda hiç güzel değildi zaten oda küçücük tıkış tıkış bir alanda döndüler durdular
p.teside horon vardı mesela gene beğenmedim
çok gereksiz geliyor ne bilim
programın formatına uymuyorki
sonuçta yemek yarışması yemeğinizi yiyin ve gidin ne o süprziler

Bu yarismayi izlerken her bölümünde mutlaka canim bir seyler istiyo ve yetistirebilirsem reklam arasinda hazirlayip yiyorum.aksama kadar dikkat ettigim kilolar bu program baslayinca güme gidiyo.göya kilo vermeye ugrasiyorum.Bu program beni mahvetti ama izlemeden de duramiyorum.Kocam bile artik bana "senin program basliyo ,hadi git kendine bir seyler yap beraber yiyin diyo.Adim evde tosun a cikti yaaa.

bana da çok saçma geliyor sürprizler gerçekten, sonuçta kim evine gelen misafire dans gösterisi yapıyor ya da horon ekibi çağırıyor ki. hiç samimi bulmuyorum.

Efendim bu beyfendi eski el alışkanlığı kaybetmiş bulunup zamanla dalga geçerek yemekleri yetiştirmeyi başarmıştırnaniknanikPatates püresine her ne kadar süt eklemediysede unutmuştur diyoruz ve ekledim demesini esefle kınıyoruz:mymeka:
İşyerinde olmasından dolayıda bir lokantada gibi servis yapılmasını mazur görmemiz geriyor..Zira oda alışkanlıkyerimseniben

Olsun varsın demekki mutfakta beyler birşeyler yapabiliyorlarmış .Bence bu proğramın şu tarz etkileri de mevcut

Bana bak kocacım(herifnaniknanik)!Elin adamları mantı yapıyor sen bi yumurta kıramıyorsun!:mymeka:

Amann sen daha bir çatalın nereye konulacağını bilmiyorsun kocaaa şirketi nasıl yönetiyorsun anlamıyorum hayatım şekerim balım süprizzzzz

Beyy beyyy daha çok çalışman gerek yaptıklarının hiç biri damak tadıma uymuyor:jeyyar:

Allahtan kelsinde yaptığın yemeklerden saç çıkmıyor aşkum :roflol::roflol:

:roflol: Aynen canım izlerken içime fenalıklar geldi ne o öyle mıy mıy mıy

Menü cok cılızdı,ara sıcak (erişte) , tatlı (waffle) seçimi yanlıştı.Doğru dürüst masada

oturmadı,konuklarıyla yeterince ilgilenmedi :1closedeyes: Allah yolunu acık etsin, hayatta

başarılar :1closedeyes:

aşure günümüz mübarek olsun kızlar. Allah dularımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin.

sağol canım a.s.
bakalım bugün aşure yapacakmı yarışmacı kaydirigubbakcemile3
güya yarışmalar o gün çekiliyormuş gibi yapıyorlar ya
nasılki geçen hafta güya yılbaşı kutlaması yaptılar

Bu akşam Sena Hanımın masasından da saç ve bir parça plastik çıkacak delikafadulden

Kendisine Zeynep Hanımda tatlıdan çıkmıştı a.s

ya ben bazılarına inanmıyorum.çok hijyen çalışıyorlar insanlar saç çıkıyoır.çekim ekibimi koyuyor olay çıksın diye:uhm:

Ben yemekli misafir davet edersem Kırım Halk dansları ekibiylen Tango dansları yapan bir gurubu davet edicem..Artık küçücük salonda birbirlerine çarpa çarpa dansederler..-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3delikafadulden

ayy ben dün erken cıkmak zorunda kaldım maç avrdı ama 15 paun aldığını bılıyom
bıde ev deıl işyerıydı ora ayrıca adam dans edıyo galıba anam karısı kıskanmıyomu ne bıcım dans öle aman allahım kocamı öle bı kadınla düşünemıym bılem ama ben kocam olursa eğer bıgun evde denıycam:roflol:

ya o trafik müşaviri aam neden evlenememiş ki..yaş olmuş 40..hala annesi ile yaşıyor..çok mu anneci acaba
gerçi bu saatten sonra evlense bile annesinden ayrılamaz herhalde

Çocukluğumda hatırlıyorum da misafirliğe gittiğimizde evsahibi şeker ikram edip bir ikinciye almam için ısrar ettiğinde annemin gözlerine bakardım..Al derse alırdım gözleriyle hayır işareti yaparsa bende teşekkür ederim almıyım başka derdim ama içim giderdi...kaydirigubbakcemile3

Sonra bir dükkana falan gittiğimizde hani çay ,kahve içermisiniz diye sorarlar ya ..Ben hep Teşekkür ederim ,almayayım derim...Sanırım insanların davranışları yetiştirilme tarzları ile ilgili....fisfisfis Herhalde yemekli davete gittiğim bir yerde aç kaldım diye bir şey söylemeyi çok ayıp bulurum...Ama bu bir yemek yarışması ve içinde 10 bin ytl var ya...Başka şeyler söz konusu...Ama ben yine de diyemem yaa..Çok ayıp bana göre....

kızlar az önce eşimle wapcam dan konuştum..akşama ne yemek var dedi..nasıl dalgınsam ana yemek kuzu kavurma..yanında fırında beşamel soslu patates püresi kaşar peynir ile dedim...eşimin kahkası ile irkildim..çokmu kaptırdım ben bu yemekteyiz diyaloglarına ya...

çok haklısınız, annemiz onaylamadan önüme dünyaları koysalar yiyeöem yada aç gözlü gözükürüz diye korkardık ama bu yarışmada pek bunlardan eser yok..herhalde dediğiniz gibi para için yapıyıorlar, yada kamera önünde dikkat çekmeye çalışıyorlar ama hiç yakışmıyor yetişkinlerea.s.

ana yazdım yazı çıkmamış hönkkkkk oldum haa
neysem ben bu yarısmaya katılmazdım herhal cunkum coğu yaptıklarını beğenmıyom ne bıcm huy demı ama napım kırmızı et yımem mesela

valla ya adamın dansına bende takıldım, yok anacım yok ben öyle dans ettiremem kocamı :dilcikar: :roflol:
millet yemek yarışmasına geliyo, yok adamın evinde ev havası yokmuş, yok soğukmuş, ne diyeceklerini şaşırdılar.
gülsüm hanımda iiki bu yarışmaya katılmış yani, mazallah açlıktan gidecekmiş kadıncağız :roflol: çorba azcık geç geldi açlıktan öldük diyor yaf, pes yani. halindende belli zaten öleceği :roflol:

benim bu bölümdeki favorim zeynep hanım çok üzüldüm kadına bütün şanssızlıklar onu buldu ama yinee alnının akıyla çok güzel birşekilde çıktı inşallah o kazanır atilla bey dün akşam herkesi gerdi sanırım çok hareketsizdi saatler ilerledikçe hala durdu durdu püreye süt bile koymadı puanlar da ona göre geldi senanın zeynebe az puan verdiğin düşünüyorum kadınlar birirlerini çekemiyorlar gibi

Dün Zeynep hanim cok sekerdi ya, hazirlama süresinde hal ve hareketlerine güldüm kendi kendime :))
karsii apartmaaan diye bagirmasi bitirdi beni.
ayagina sorun var herhalde, yürüyüsü biraz gözüme takildi sdc.
70 milyon verdi 9 parca ete oda begenilmedi iyi mi :)) haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…