sizede bu yemeklerden sonra yapılan "süprizler" saçma geliyormu?
beni baydı artık hiç hoşuma gitmiyor açıkcası
bitek geçen hafta allesandronun evindeki eğlenceyi beğendim onun dışında pek hoşuma gitmiyor
dünki dansda hiç güzel değildi zaten oda küçücük tıkış tıkış bir alanda döndüler durdular
p.teside horon vardı mesela gene beğenmedim
çok gereksiz geliyor ne bilim
programın formatına uymuyorki
sonuçta yemek yarışması yemeğinizi yiyin ve gidin ne o süprziler
ayy ne uyusuktu o öyle
adama tekme atıp benim yapasım geldi
hem ne yemek yaptıki düzgün bi menü yoktu ortada
tabaklar güzel di ama
dansı hiç beğenmedim
10 senedir dans ediyomus bide pehhh :dilcikar:
yemekteyiz programı yüzünden her akşam 1 de yatıyorum
bütün gün uykusuz
aşure günümüz mübarek olsun kızlar. Allah dularımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin.
ya ben bazılarına inanmıyorum.çok hijyen çalışıyorlar insanlar saç çıkıyoır.çekim ekibimi koyuyor olay çıksın diye:uhm:
Çocukluğumda hatırlıyorum da misafirliğe gittiğimizde evsahibi şeker ikram edip bir ikinciye almam için ısrar ettiğinde annemin gözlerine bakardım..Al derse alırdım gözleriyle hayır işareti yaparsa bende teşekkür ederim almıyım başka derdim ama içim giderdi...kaydirigubbakcemile3
Sonra bir dükkana falan gittiğimizde hani çay ,kahve içermisiniz diye sorarlar ya ..Ben hep Teşekkür ederim ,almayayım derim...Sanırım insanların davranışları yetiştirilme tarzları ile ilgili....fisfisfis Herhalde yemekli davete gittiğim bir yerde aç kaldım diye bir şey söylemeyi çok ayıp bulurum...Ama bu bir yemek yarışması ve içinde 10 bin ytl var ya...Başka şeyler söz konusu...Ama ben yine de diyemem yaa..Çok ayıp bana göre....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?