sena bugün MUSTAFA KESERİMİ getirecek acaba
Efendim bu beyfendi eski el alışkanlığı kaybetmiş bulunup zamanla dalga geçerek yemekleri yetiştirmeyi başarmıştırnaniknanikPatates püresine her ne kadar süt eklemediysede unutmuştur diyoruz ve ekledim demesini esefle kınıyoruz:mymeka:
İşyerinde olmasından dolayıda bir lokantada gibi servis yapılmasını mazur görmemiz geriyor..Zira oda alışkanlıkyerimseniben
Olsun varsın demekki mutfakta beyler birşeyler yapabiliyorlarmış .Bence bu proğramın şu tarz etkileri de mevcut
Bana bak kocacım(herifnaniknanik)!Elin adamları mantı yapıyor sen bi yumurta kıramıyorsun!:
Amann sen daha bir çatalın nereye konulacağını bilmiyorsun kocaaa şirketi nasıl yönetiyorsun anlamıyorum hayatım şekerim balım süprizzzzz
Beyy beyyy daha çok çalışman gerek yaptıklarının hiç biri damak tadıma uymuyor:jeyyar:
Allahtan kelsinde yaptığın yemeklerden saç çıkmıyor aşkum :roflol::roflol:
kendi evinde doyarda rahat eder masus yapıyo kendi birinci olmak için ama göreceğiz kim birinci olacakUmarım sarışın her daim aç olan kadın 1. olmaz...:dilcikar:
Umarım sarışın her daim aç olan kadın 1. olmaz...:dilcikar:
ama ben suan ızleyemıyom sız ızlen ban anlatın olur mu bende yorum yapam ayoll
Efendim bu beyfendi eski el alışkanlığı kaybetmiş bulunup zamanla dalga geçerek yemekleri yetiştirmeyi başarmıştırnaniknanikPatates püresine her ne kadar süt eklemediysede unutmuştur diyoruz ve ekledim demesini esefle kınıyoruz
İşyerinde olmasından dolayıda bir lokantada gibi servis yapılmasını mazur görmemiz geriyor..Zira oda alışkanlık
Olsun varsın demekki mutfakta beyler birşeyler yapabiliyorlarmış .Bence bu proğramın şu tarz etkileri de mevcut
Bana bak kocacım(herifnaniknanik)!Elin adamları mantı yapıyor sen bi yumurta kıramıyorsun!:mymeka:
Amann sen daha bir çatalın nereye konulacağını bilmiyorsun kocaaa şirketi nasıl yönetiyorsun anlamıyorum hayatım şekerim balım süprizzzzz
Beyy beyyy daha çok çalışman gerek yaptıklarının hiç biri damak tadıma uymuyor:jeyyar:
Allahtan kelsinde yaptığın yemeklerden saç çıkmıyor aşkum :roflol::roflol:
ama ben suan ızleyemıyom sız ızlen ban anlatın olur mu bende yorum yapam ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?