Yemekteyiz - Show Tv

gülsüm hanımın yemeklerini merak etmeye başladım

şarışın hatunun menüsünü merak ediyorum,hem herkesin yemeğini yiyor doymadım diyor hemde kimsenin menüsünü beğenmiyor,kel kafalı abimizde sürekli annesinin yemeğinden bahsediyor,keşke onun yerine annesi katılsaydı gamyoncuiremsu

bu kel adam tamer miydi adı :uhm: annemin yemekleri diyor başka birşey demiyor :mymeka:
bu arada annesine saygılar tonton şeker bir teyzecikti a.s.

fonda ne enteresan şarkılar çalıyorlar,bu söyleyen çiğ köfte yoğuran selimhan mı yoksa delikafadulden

sarısın gacı hıç bıseyı beğenmıyo ınş kendınde bısey yapamaz zaten bunun örneklerını görduk yuksekten ucan yere hızlı düşer:roflol:
arada bakabılıyodum en son közlendı patlıcanlar posete koydu terleyınce hemen soyulcakmış sız bakın anlatın meraktan ölcem
patron bukezde evlendrme programlarına bakıyo yaa sabır

menüsünü ben sevdim bakalım tadı nasıl olacak

patlıcan közlediği kapta pratikmiş etraf kirlenmeden közlüyor

börekte çok pratik güzel olacak

Evlenirse eşine yazık valla..Hep annesi ile kıyaslayacak..Annem bu yemeği domatessiz yapardı,annem tuzunu 2 çay kaşığı koyardı..Annem de annem..Çıldırtır kadını valla...kaydirigubbakcemile3

kızlar yemeklerı nası yaptı temizmiydi menüsü güzelmi yeni actım ya benneyaptımki
komsuya kahveye gıtmıstım

Yahu bu kadar aç gözlülük olur mu, zeynep hanım da yapmıştı, dünkü adam da, bu gün de bu kız 1.5 kilo kıyma alıp 250 gr anca kullandı, aldığı et de ona keza. Aldıkları şeylerin yarısını bile kullanmıyolar. Ayıp ya nasıl tenezzül ediyolar, benim aklım almadı şaştım kaldım :1shok:

kızlar zeynep benim için prens prenses hiç önemli değil benim ki kral dedi
neye öyle dedi anlamadım bilen var mı?

galiba tatlı için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…