Yemekteyiz - Show Tv

kızlar zeynep benim için prens prenses hiç önemli değil benim ki kral dedi
neye öyle dedi anlamadım bilen var mı?

demek ıstedıgı sız ancak prenses yapabılırsınız ama Kralı ben yaptım..delikafadulden
yanıı;aman canım o da tatlı mıydı kı ..:roflol:

zeynep hanım bugün de yeşil lens takmış

bundan sonra ev sahibi yaışmacıları elektirik süpürgesiyle karşılasın şöööyle bi güzzeeel süpürsüün. bilimum galoş maske çeşitleri giydirsin . kameramanlarda dahil buna . bu kıl sorunu bitsin gına geldi vallahi yok senin yok benim saçım ooooofff şiştiiimmm Çok üzgünüm çoook

tamer beyde herşeyi yanlış biliyor

Sarı gacı "Ali Nazik'i" meze olarak yiyormuş. Bir oturuşta bir kuzu yiyor demek ki, boşuna tok kalkmıyor masadan :mymeka:

tamerle evlenecek kişiye allah yardım etsin

laa bu gun kacrdım haa ıyımı
zynep cok şık haa güzel gacı
ayy acep noluyo hıc bılmıyom dedıkoduda yapamıyom

aklıma gelmısken dunkı adamn tatlısını naısl yaptı bırı bana anlatsın bende denıycem ama hamuru özeldı onun ne adı nasıl bulcam wefflı bölemı yazılıodu ne bıde bunu deneyım(bende her seyı denıyom)

favorım zeynep ama oda bugun tatlıya nıe öle dedıkı benımkı kral dıe kötude olsa demeseydı keske neysem sağlık olsun ama zeynep olsun
sarısın kadında ınş elekrtık gıder sular olmas elı ayağına dolasr hahahha
bı yarısmacı kendını cok beğenmıstı hıc bıseyı yetıstırememıştı erkek ayy adını unuttumm

atilla kendi çok yavaş olunca benimki zordu diyor

yaa anlamıyorum "çok pratik bir menü ,uğraşmamış" diyorlar beğenmiyorlar..."çok detaylı bir şey olmuş ,sonuçta 3 saatimiz var" diyorlar.....gayeet güzel yaptı, hepsini silip süpürdüler... ama puan vermeyecekler bence...

ya yemeklerin lezzetimi önemli yoksa kolay yada zor yapılmasımı önemli, bir yemek kolay yapılıyorsa beğenmiyorlar.
gözünün üstünde kaşın var diyecekler yakında puan kırmak için :roflol:

waffle cicim.çok kolay ama waffle makinen olması lazım.yada tost makinenin waffle parçaları olması lazım.yoksada tost makinesinde yapabilirsin.o parçalar zaten şekli için sadece.hamuru da zor bişey değil.kek hamuru gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…