Yemekteyiz - Show Tv

ayy kac puan aldı kızlar dıyın hele
zuzu yok anacım neysm o tatlıdan vazgectım
ozmn bugunkı gacının tatlısı neydı prenses mı prens mı o nasıl yapıldı
tatlılara buyuk ılgım varda

şu sarışın bayan adı herneyse ne kadar kıl..yiyo yiyo 4 veriyor ,yiyo yiyo beğenmedim diyor 4 puan veriyor..bakalım o neler yapıcak..

bugünkü bayan bence çok toplu ve temiz çalıştı..herşeyide ne güzel yetiştirdi..bide basit menü demezlermi..sanki hergün evlerinde ali nazik yapıyorlar...

ayy kac puan aldı kızlar dıyın hele
zuzu yok anacım neysm o tatlıdan vazgectım
ozmn bugunkı gacının tatlısı neydı prenses mı prens mı o nasıl yapıldı
tatlılara buyuk ılgım varda

BUGÜNKÜ TATLININ İÇİNE HALLEYLERİ DOĞRADI MİNİK MİNİK.
FRAMBUAZ İLE KARIŞTIRDI.
1 SU BARDAĞI SÜT ÖLÇÜSÜ İLE TOZ KREM ŞANTİ HAZIRLADI.
ÖNCEDEN HAZIRLADIĞI PUDİNG İLE KARIŞTIRDI. ( Vanilya ya da Muz )
KARIŞIMA YEDİRDİ.
BU KARIŞIMLARI KUP LARA KOYDU ve ÜZERİNE KENDİ YAPTIĞI ÇİKOLATA SOSU DÖKTÜ.
BEĞENDİLER TATLISINI :):icecream:

aynı zamanda çok ta sulugözlü.
Yalnız profiterol çok güzel görünüyordu.
şahsen ağzım sulandı.

hiç bizi düşünen yok emziriyormu diye:roflol::roflol:canım canın çektiyse bi koşu alıyım geliyim sütün çekmesin gelinime süt lazımkaydirigubbakcemile3:roflol:

görüntüsü baya kötüydü ama beğendiler..eee o kadar lezzetli şeyi karıştırısa elbette güzel olur dimi...

görüntüsü baya kötüydü ama beğendiler..eee o kadar lezzetli şeyi karıştırısa elbette güzel olur dimi...

BENDE ŞAHSEN O KADAR KARIŞIK BİRŞEYİ PASTANEDEN ALSAM YİYEMEM.
AMA EVDE YAPILINCA BELLİ Kİ HAFİF OLDU.
DENEMEYİ DE DÜŞÜNÜYORUM AMA RİSKE ATARMIYIM DİYE KORKUYORUM :)

ARZUCUM SAĞOL CANIM BENİM.
O GÜN KAYINVALİDEMDEYDİM, CANIMIZ İSTEDİ GÖRÜMCEMLE.
ONLARDA PROFİTEROL DEĞİLDE PROFİTEROLLÜ PASTA ALMIŞLAR SAĞOLSUNLAR
:1hug:

Sarı gacı "Ali Nazik'i" meze olarak yiyormuş. Bir oturuşta bir kuzu yiyor demek ki, boşuna tok kalkmıyor masadan :mymeka:

Nasıl yani yaaa??
Ali Nazik nasıl meze olarak yenirmiş yaaa...:1shok:
Ne kadar da küçümsedi..Yuh demek istiyorum lülülülülülü:mymeka:

Bir de patlıcan közlenmesini neden bu kadar abarttılar anlamadım ...Sadece mangaldamı közlemeyi biliyorlarmış...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Fırının ızgarasında da közleme yapılabilir..Haberleri yok galiba...naniknanik

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar evde wafull yapan var mı merak ettim.birde tarif olursa hafiften çok şeker olur yani:))

Ben yapıyorum canım waffle makinam yok ama krep tavasında krep şeklinde yapıyorum tabii makinasında daha güzel oluyorrr
Ve ben bayılıyoruuuuuummm waffle a
Normalde hiç tatlı sevmem ve çok nadir yerim ama konu dondurmalı waffle sa dayanamammmmm
Kütahya Tavşanlıda yedik Allahım ne Waffle anlatamammmm
Yok öyle bir tatcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Etsiz oluyor canım birde'' Ali Nazik'' ben eskiden çok sık yapardım da eşim közlenmiş patlıcanın kokusuna dayanamıyor o nedenle yapmıyorum artık
Ali Nazik başka Ali Nazik kebabı başkadır yani bizim orada öyleydicokacimcoookcokacimcoook
Belki o nedenle demiş olabilir ama yok o kadın doyacak gibi görünmüyorrrdelikafadulden
Patlıcan her şekilde közlenir ben bazen ocakda bazen fırında közlüyorumsırnaşık şey

Biz Ali Naziği kıymayla yaparız..cokacimcoook

Ayrıca Ali Nazik kebabı diye isim verildiğini hiç duymadım..Yöresel bir adlandırma sanırım..Sade patlıcan közlemesi püresi olarak yendiğini hiç duymadım....

Patlıcanı közledikten sonra püre haline getirip sarımsaklı yoğurtla karıştırıp sofraya getirdiğimizde işte buna patlıcan mezesi deriz..

Demin şaşırıp etle yazmışım :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç bizi düşünen yok emziriyormu diye:roflol::roflol:canım canın çektiyse bi koşu alıyım geliyim sütün çekmesin gelinime süt lazımkaydirigubbakcemile3:roflol:

programın saatine itirazım var beniim Çok üzgünüm çoook tam da acıkmış olduğum zamanda veriyorlar ağzımı şapırdatmaktan izleyemiyorum cokacimcoook biter bitmez yemeğe oturuyorum normal yemiyorum ama, bir canavar edasıyla silip süpürüyorum ne varsa cokacimcoook çok kilo aldım çook senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…