Yemekteyiz - Show Tv

Ben közleyip püre yapıyorum ama yinede tabi ki sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum
Ali Naziği ben de kıymalı çok seviyorum demek ki bizim Ali Nazik Kebabı dediğimiz kıylaı veya etli olanı Sizin Meze olarak bildiğiniz bizim sadece Ali Nazik dediğimiz etsiz meze türü olanı
Değişiyor işte yöreye göre...
Etle karışınca da Hünkar Beğendi oluyorcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Aaaayyyy çok acıktımmmm ne olursa olsun yaw ye gitsin işteeeecokacimcoook

yaptıgı yemekelrinden hepsini biliyorum çorba hariç hepside lezzetli yemeklerdi bence menüyü iyi seçmişş..
ama ilk defa bu programda tabaklarını bitirdi hayret ediyorum valla aferin yanii..

Tamer beyin yemeklerini ve sofrasını hepsi çok beğenmiş görünüyordu..1. olabilir kanımca...kaydirigubbakcemile2

SARIŞIN OLAN GÜLSÜM müydü? O OLAMASINDA KİM OLURSA OLSUN.
GICIK KADIN, ARMUDUN SAPI, ÜZÜMÜN ÇÖPÜ VAR DEMEK İSTİYORDA,
HERKES ÇOK ILIMLI OLUNCA O KADAR AÇIKTA VEREMİYOR.
KARAKTER OLARAK SIRITIP KALIYOR.

TAMER DE İYİ HOŞTA YOK ANNEM GİBİ OLMUŞ MU?
ANNEM GİBİ TUTTURMUŞ MU?
BENDE SİNİR OLURUM BÖYLE KIYASLAMALARA.
ANNENİN YAPTIĞI SİZİN DAMAK ZEVKİNİZDİR.
YEDİKLERİNİZ ORTALAMA TATLARDIR SİZE GÖRE.
ALAKASIZ BİR YORUM YANİ.

ayy kac puan aldı kızlar dıyın hele
zuzu yok anacım neysm o tatlıdan vazgectım
ozmn bugunkı gacının tatlısı neydı prenses mı prens mı o nasıl yapıldı
tatlılara buyuk ılgım varda

şekerim önce puding pişirdi vanilyalı içine 1 poşet krem şanti hazırlayıp karıştırdı.halley varya bi kaçtane halleyi kare kare doğradı.frambuaz karıştırdı içine hepsini karıştırdı yani.ceviz de koydu.kaselere boşalttı üzerine de çikolatalı sos.bukadarcık....

Gülsüm Hanım çok kasıntı aç kalktım deyip deyip tabağındakileri bitiriyor,sanki biz izlemiyoruz salakmıyız biz

valla bence bugün sena hn güzel yaptı yemekleri.beğendilerde üstelik.birtek birtürlü doymayan gülsüm hanım hariçkaydirigubbakcemile3
kadın az puan vermeye takmış gidiyor birinciliği kaçırıcam diye sinir oluyorum.
yarın tamerin yaptığı yemeklerde beğeniliyor gibi.çorbayı öve öve bitiremediler mükemmel olmuş falan diye.annesinin yaptığı çorbayı tutturdu demekki ana kuzusu tamer:roflol:

ya birde hep dikkatimi çekiyo.alışveriş yaparken koca bir alışveriş arabasını dolduruyorlar.eve poşetlerle giderken 3-5 poşetle gidiyorlar.hepsini taşıyormuş gibi gösteriyorlar ama mümkün değil.kolu kopar insanın:bbo:
yarısını show ekibi götürüyor sanırım.yarışmacıların ellerinde taşıdıkları göstermelik sanırım

benimde dikkatimi çekti

Eşim de çok sakarmış diyor...kaydirigubbakcemile3

Ya şu arka fondaki Mirkelamın tavla şarkısını kim söylüyor yaaaa...Çok komik söylüyor...Arabesk yaptı adam şarkıyı söylerken...:roflol::roflol::roflol:

valla bitirdi beni şarkı bugün sırnaşık şey

canım ata demirer söylüyordu galiba yanılmıyorsam

şu ayranı boşalttığı camdan sürahi gibi olan şeye bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…