Yemekteyiz - Show Tv

hünkar beğendi etle olur ama patlıcanlar yoğurtla değil beşamel sosla karıştırlır.çok da güzel olurcokacimcoook ali nazikten daha güzel oluyo daha çok seviyorum ben..

Ben de çok severim..Meze olarak yiyeceğimiz zaman sarımsaklı yoğurtla karıştırıyoruz..Yemek olacağı zaman beşamal sosla...Aynen yani..sositososito

23 puan aldı...........

Keşke sitede yasaklar olmasaydı da şu son güncel olaylarla ilgili yazabilseydik...:çok üzgünüm:

Aklım orda aslında....senağlama

Ülkemizin hali ne olacakta aklım...

offfffffffffffff

Keşke sitede yasaklar olmasaydı da şu son güncel olaylarla ilgili yazabilseydik...:çok üzgünüm:

Aklım orda aslında....senağlama

Ülkemizin hali ne olacakta aklım...

offfffffffffffff
listenin başında sen ve ben varız biliyorsun değilmikaydirigubbakcemile3

Waffle

Malzemeler
• 100 gr margarin
• 150 gr. un
• 1/2 çay kaşığı kabartma tozu
• 150 ml. süt
• 150 gr. şeker
• Tuz
• 3 adet yumurta
• Sıvı yağ100 gr. margarini, bir tencerede orta sıcaklıkta eritin ve soğumaya bırakın.

Unu bir kaba koyup kabartma tozu ile karıştırın. Sütü ekleyin, hepsini mikser ile çırpın.
Şeker, bir tutam tuz ve yumurtaları da ekleyip pürüzsüz bir karışım elde edene kadar çırpın.

En son olarak erimiş ve soğumuş margarini ekleyin. Karışımı 20 dakika dinlenmeye bırakın.
Tost makinesine waffle aparatlarını takıp orta ısıya ayarlayın. Altını ve üstünü sıvı yağ ile yağlayın. Bir kepçe ile waffle karışımını tost makinesinin alt kısmına dökün. Kapağını kapatın ve 4 -5 dakika pişirin.

Tüm malzemeyi aynı şekilde pişirin. Biraz soğuduktan sonra içini dondurma veya zevkinize uygun birşeyle doldurup servis yapabilirsiniz.

arkadaslar bu waffilin tarifini bilen varmi ben de makinesi var amma tarif yok

canım iki yumurtanın sarısıyla akını ayır.akları bi paket vanilyanın yarısıyla iyice bembeyaz olana kadar çırp.sonra yumurtanın sarılarını 1 ymek kaşığı şekerle iyice çırp ayrı bi kapta..şekerli olana 1,5 su bardağı sütle yarım çay bardağı sıvı yağnı koy,bi tatlı kaşığı tuzu,kabartma tozunu bide o yarım kalan vanilyayıda ekle..2 su bardağından biraz az unuda koy karıştır..iyice ama..sonra o yumurta akınıda yavaş yavaş çevire çevire bi tahta kaşıkla ekle..kabarıklığı gitmesin akların..makinayı ısıt..bi kaşıkla yada kepçeyle dök 4 dk pişir..sonrada artık ne korsan arasına..meyve olur..çikolata olur..krema olur..yada kahvaltıda sade yersin..cokacimcoook

internette avr canım bulabilirsin...

güncel olaylar derken krizse neden konuşulmasın sonuçda derdimizi tasamızıda paylaşoyoruz burda..

neden ilk sizler oluyorsunuz canımm..ben sizden önce benlandımm heheheh:))

tşkler ikisi berabere bakalım ne olcak...

keşke konuşulacak konu kriz gibi basit olsaydı o bile basit kaldı yanında:icecream:

Heeee ya kriz .....kaydirigubbakcemile3

Kriz bir şekilde aşılır bir zaman sonra da bazı şeylerden nasıl düze çıkılır bilemiyorum...(

Neyse yemekteyizle ilgilenelim bari...Başka şansımız yok...

Kızlar sena nın seside yaktı ortalığı hakkaten..ben gülsümü hiç sevmedim nedense..ayanlı oyunlu bişey gibi..bide farkettinizmi..millet başkasının evindeyken ne kadar despot nekadar bilmiş pozlar veriyo..ukala ukala hepsi yorum yapıyo..ama kendi evlerine gelince sıra..hepsi köle isaura :))) bi kibarlık,bi hoşgörü,bi cimcimelik...

öhööm öhöööm sizi burda görmek ne güzel efeemm.... doğru söyle ev halkından kaç puan alıyosun yemeklerinden

.Ben çoktan burdayım efenim zira yorumumu dış ses olarak yapar hemen kaçarımkaydirigubbakcemile3

Gelelim sorunuza 100 üzerinden 100 efenim iddalıyım bilimum saçlarımı bile kazıtırım yemekten kıl çıkmaz ot, çöp ,odun ,kalas ne varsa tarafımdan ayıklanır:roflol:

Denemesi bedava birtanem benim buyur gel bekliyorum ne istersen yaparım tek elimle sarma sarıp diğeriyle baklava yaparım sana yetmedimi sesimde fena sayılmaz sana Yıldızdan birde türkü çığırırım tamam mı:jeyyar:

Gelelim bugüne Gülsüm hanımcım Gülsüm hanımcım aldın kiloları duydukki eteklerin kapanmıyormuş hala aç kalkıyorum diyorsuncokacimcoook:dilcikar:

Çokta izleyemedim bugün kendi mutfağımı yaptırmak için koşuşturmacadaydım kızlar akşam üzeri şöyle bir göz gezdirebildim:1rolleyes:

Puanlar eşit nerde hareket orda bereket diyerekten yarın yine tartışacaklar .İlk yarışmacımızın Zeynep hanımın gözyaşları sular seller Harcamayın Zeynep hanımcım bu gözyaşlarını bu kadar bedava sizdede ne gülmenin nede ağlamanın sınırı var canımfisfisfis

Bu arada Tamer bey duyduğum kadarıyla buradan Benimle Dans Edermisin yarışmasına çağrılmış kızlar yaa:hooray::1rolleyesŞaka tabikinaniknanik)

herşey boş
sena nın sesi hoş diyorummm
tamamını izleyemediğim için başka birşey demiyorum
ama o yaşlı byana sinir oldum,çok ketum ve yapay oluyo bence bu tavrından dolayı
ayrıca uzun saçlı wafflezede bir adam vardı ya, nedendir bilmem, beni evlilikle ilgili yaptığı yorumlarla falan itti..seevemedim kendisini..
sena bu ülkede öğretmen olduğu için, bu parayala biraz rahat eder,okul harcını öder..üniversite masfraları ev taksidi gibidir..okuyana yararı olsun derim ben..

bunlar yiyo yiyo doymadık diyolar nevar karınlarında manda falanmı anlamadım sonrada puan verirken karnım doymadı alsana 4

bunlar yiyo yiyo doymadık diyolar nevar karınlarında manda falanmı anlamadım sonrada puan verirken karnım doymadı alsana 4

hele ik gün,adam dedi ki, keşke krebi az yapsaydın doydurdu bizi
puanlama esnasında da doymadım dedi..
delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…