Yemekteyiz - Show Tv

evet ya yıyıp yıyıp arkadan ac kaldım demıyolar mı :1shok: bazen unutuyorlar galıba Türkiye'nin onları ızledıgını nasılda komık duruma dusuyolar.. :sm_confused:

cok kiziyorum bunlar ac kaldik dedikleri zaman.. biz her gün evimizde corba onun üstüne ana yemegi sonra bide tatliydi mezeydi yemiyoruz.. bazen oluyor bir yogurt corbasi yanina da bi domates salatasi ohhh kebappppp. doyuyorum hemde nasil doyuyorummm dombili gibi geziyom vallahhh

ama yok bunlara 10 tabak yemek getirsen yinede doymazlar..

anasinin karnindan 100 gramlik cikti herhalde..

eniyisini ümit bey yaptı üzüm vardedi bitti olay nasılsa yeselerde begenmiyolar bari begeniyosan begendimde helesarışın fettan yeye doymuyo neyiyo evde bilmem tabaklar bombpş gidiyo mutfaga ama bakıyorum doyan yok aaa olmazki

Söylemeden duramayacağım ama Tamer bey bugün süt çorbasında süt tadı alamadım tadı muhallebiye benziyordu dedi yuh dedim. Bu nasıl bir eleştiridir :roflol: resmen kulp takmak için konuştu ya.
Kızın sesi de çok hoştu. gene Tamer bey daha çok şarkı dinlemek isterdim diyor.. Ya illa ki bir eğlence mi olması gerekiyor bu bir yemek programı sen şarkı dinlemeye gitmiyorsun ki oraya.. :roflol:

dün akşam tam izleyemedim programı.
ama sena hanımın giyimi pek hoş değildi.
elbisenin önündeki bebeklerdeki yakalık gibi duruyordu.
mutfaktada aynen spordan gelmiş gibiydi.
gülsüm hanımda pek bi mağrur.neden katıldıysa iki katlı villada oturuyor hanım...

sarışın kadın beni öldürüyor o birinci olmasında ..
senada geçekten mutfak katiliymiş alışverişte bile döktü saçtı ortalığı.

günaydın kızlarrrr
ayy o gülsüme cok gıcık kaptım bi kere :dilcikar:
yiyo yiyo doymuyoo
ve cok az puan veriyo
kendi ne yapcak merakla bekliyorum

zeynepte 360 derece döndü onunki prensse benim ki kral :roflol:
ama iyi puan verdi

kuyruklu adam (adını unuttum)
hala kendini övüyor benim yaptığıklarım daha gülzeldi yok daha oyalıcıydı ne yaptı bu adam o kadar :uhm: görünürde bişi yoktu hem zavallı gülsüm ac kaldı

kel adamıda merak ediyorum ne yapacak acep
ağzında hep anne lafı var
o yüzden adam evde kalmıs bence :roflol: ne aneciymiş öyle :uhm:

sena bir avuç kıyma kullandı iki kilo almak istedi,sonra baktı iki kilo çok,bir buçuk kiloya düşürdü.kullanacağı bir damla zeytinyağı gitti kocaman tariş zeytinyağı aldı.ayçiçek yağı dersen vardır üç litrelik.çaktırmadan fazla fazla aldı valla.sonra kapının önüne ıslak bez koymuş ayakkabılarının altını sildirdi.bu evde bebek yaşıyor dedi.yeğeniymiş,kızkardeşinin bebeği.alla alla anlamadım damadı içgüveysi mi aldılar ki acep:) sanki ayakkabının altı ölesine bir silmeyle çok mu temizlendi.çıkarttırsınlar ayakkabıları terlik versinler,bi yarışmacı öle yapmıştı önceden.ayakkabılarını çıkarttırmıştı valla.ben olsam bende çıkarttırırım.

ya o kadın zeynep miydi niye ağlayıp duruyor, bir de çocuk gibi dudağını büze büze
hadi bugün üstüne gelecekler, salı günüydü galiba puan verip yorum yaparken de ağlıyordu, ama onunla ilgili açıklayıcı bişey göstermediler
bir de ilk gün kendi evinde ne tatlı ne sempatikti, ama misafir olunca o da gıcıklaştı sanki

evet yaa sürekli ağlıyo.salı günü daha ilk başta bi önceki akşamın yorumlarını yaparken ağlıyodu.kendisi yapmıştıya o gün.sanırım kıl çıktı diye ağlıyodu.hep ağlama modun da kadın yaaa.bence lens te yakışmıyor.doğal hali daha güzel.lensliyken gözleri yerinden oynamış gibi duruyor.lensleri iyi oturmamış gibi sanki..

ablam.bana.hayatınn.iyiliğini yaptın:1hug::dance:
seni seviyorum:asigim:a.s.kaydirigubbakcemile5yerimseniben

dün gösterdiler tamer beyin yemekleri çok beğenilcek galiba.çok güzel filan deyip duruyorlardı.

uyy dün ızleyemedım ama 23 puan almış eee sımdık eşıtlıık oldu zeynepten umud azaldı mı ne

Sena Hanımın menüsü güzeldi.Yalancı su böreği denenesi bir tarif.Dikkatimi ceken bir

nokta oldu.Birara ocagın basında birsey tastı sanırsam agzından cok kötü bir sey

cıkacaktı ki tam,toparladı ama bu anı 3-4 kere ard arda verdiler eğer düşündüğüm şeyse

yuh demek istiyorum müsadenizle :1closedeyes:

Zeynep Hanımın tepkilerini abartı buluyorum :1closedeyes: Hanımefendinin içinde bir

kontrolsüzlük var gibi benneyaptımki Nerde ne yapar,ne söyler kestirmesi zor

gibi

kızlar boraniyi nasıl yaptı kaçırdım orasını ıspanağı haşladı....sonra?

ıspanağı haşladı tencereye 2 kaşık kadar unu kavurdu ıspanağıda biraz kavurdu soğuyunca
sarımsaklı yoğurtla karıştırdı ben bunu çiğ ıspanaktanda yapıyorum ıspanağı çok ince doğruyorum yoğurda çok azda mayonez katıyorum böylede güzel oluyor

Son düzenleme:

hmm onu ben de farkettim ve bir öğretmene yakıştıramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…