bunlar yiyo yiyo doymadık diyolar nevar karınlarında manda falanmı anlamadım sonrada puan verirken karnım doymadı alsana 4
dün akşam tam izleyemedim programı.
ama sena hanımın giyimi pek hoş değildi.
elbisenin önündeki bebeklerdeki yakalık gibi duruyordu.
mutfaktada aynen spordan gelmiş gibiydi.
gülsüm hanımda pek bi mağrur.neden katıldıysa iki katlı villada oturuyor hanım...
ya o kadın zeynep miydi niye ağlayıp duruyor, bir de çocuk gibi dudağını büze büze
hadi bugün üstüne gelecekler, salı günüydü galiba puan verip yorum yaparken de ağlıyordu, ama onunla ilgili açıklayıcı bişey göstermediler
bir de ilk gün kendi evinde ne tatlı ne sempatikti, ama misafir olunca o da gıcıklaştı sanki
Waffle
Malzemeler
• 100 gr margarin
• 150 gr. un
• 1/2 çay kaşığı kabartma tozu
• 150 ml. süt
• 150 gr. şeker
• Tuz
• 3 adet yumurta
• Sıvı yağ100 gr. margarini, bir tencerede orta sıcaklıkta eritin ve soğumaya bırakın.
Unu bir kaba koyup kabartma tozu ile karıştırın. Sütü ekleyin, hepsini mikser ile çırpın.
Şeker, bir tutam tuz ve yumurtaları da ekleyip pürüzsüz bir karışım elde edene kadar çırpın.
En son olarak erimiş ve soğumuş margarini ekleyin. Karışımı 20 dakika dinlenmeye bırakın.
Tost makinesine waffle aparatlarını takıp orta ısıya ayarlayın. Altını ve üstünü sıvı yağ ile yağlayın. Bir kepçe ile waffle karışımını tost makinesinin alt kısmına dökün. Kapağını kapatın ve 4 -5 dakika pişirin.
Tüm malzemeyi aynı şekilde pişirin. Biraz soğuduktan sonra içini dondurma veya zevkinize uygun birşeyle doldurup servis yapabilirsiniz.
kızlar boraniyi nasıl yaptı kaçırdım orasını ıspanağı haşladı....sonra?
bu akşamkini izlemedim ne oldu ne bitti bilmiyorum
ama dün akşamki zeynep hanımın yaptığı ıspanaklı krep i yaptım
süper birşey tavisye ederim kızlar
Sena Hanımın menüsü güzeldi.Yalancı su böreği denenesi bir tarif.Dikkatimi ceken bir
nokta oldu.Birara ocagın basında birsey tastı sanırsam agzından cok kötü bir sey
cıkacaktı ki tam,toparladı ama bu anı 3-4 kere ard arda verdiler eğer düşündüğüm şeyse
yuh demek istiyorum müsadenizle :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?