Yemekteyiz - Show Tv

yaptıkları yemekleri evde deniyorum bende hastalık oldu yaa =))) bu arada zeynep hanımda ebru cündübeyoğlu havası var tipide ses tonu da benziyo bence....senanın kıyma olayı bitirdi beni ayıp ya hiç mi görmedin

ay kızlar öldüm gülmekten ekşisözlüğe gülsüm hanım için ne yazmışlarr baksanıza
tabağına konulan tüm çorbayı içip, çorbanın yanında ekmek yiyip, krepli böreği yiyip, et hariç sıcak tabağındaki herşeyi -mantar ve pilav-, ortadaki kırmızı biberli salatadan yiyip, üstüne profiterolü götürüp "bu gece doymadım o yüzden dört puan verdim" diyen yarışmacıya sahip yarışmamsı. teyze afedersin ama biz seni insan sanıyorduk, sen büyükbaş çıktın, bu ne lan? ye ye, bir de doyamadım de, çüş

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Gülsüm Hanım okusun okusun gülsün :roflol:

ilahi barçman ayh çıkmayan sesimle kahkaha attım sayende (hastayımda birascık ) vallahi doğru söylemişler yiyip yiyip doymadım diyor

bu yarışmacılar çok tutarsız geldi bana ama adanalılar daha fena olacak galiba arada gösteriyolar ortalık karışmış onlardada sanırım

Bu akşamki beyefendi bakalım neler yapacak

Yemekleride lezizse,birinci olmasını isterim açıkcası,içlerinde en efendisi,en yol yordam

bileni o gibi

bencede anne kuzusu ama görünüşü öyle sakinki insan konuşurken uykusu geliyo bakalım yemekleri nasıl yapcak

Ne yapsın adamcagız evlenmemiş anneciğiyle yaşıyor.Herkes nasıl eşinden,çocuğundan

birlikte yaşadığı insanlardan sözediyorsa o da yaşantısını paylaştığı kişiden; annesinden

bahsediyor doğal olarak.Çokta şirin ve ton ton bir annesi var.:1hug: Kızlar bakarsınız Sena

Hanımla aralarında bir elektriklenme olur :asigim: ikiside müsikiye gönül vermiş ortak

noktaları var :asigim:Az evvel izdivaç programı için yorum yaptımdı,hemen etkisini

gösterdi :roflol:

Sema ne kadar tatlı br kadın ya ve çok doğal geldi bana...ama Gülsüme çok sinir oluyorum ve ayrıca Tamer ana kuzu bişey onada sinir oldum ama diğerlerine lafım yok..diğerlerinden daha ılımlılar.ilk kez sonuna kadar Sema'nın evine oldukları akşam izledim..normalde sadece yemek yaptıkları kısma bakıp kapatıyorum..çok sinir eleştiriler yapıyorlar dayanamıyorum ama bu hafta baktım..bu grup sanki farklı gibi..1 kişi hariç(gülsüm)

Yok yok Sena Hanım kayınvalideyle yaşamayı kabul edebilecek yapıda degil görüldüğü

kadarıyla.Serde hafif cadılık sezdim ben

Ya hakikaten benim en çok takıldığım şey; herkes mi görmemiş? Yoksa seçmece mi bu yarışmacılar anlamadım.
250 gr et&kıyma kullanacaklar 2kg falan alıyolar. Ona keza marketlerden de yemekte kullanmadıkları bir sürü alışveriş yapıyolar. Ya hayır aldıkları, yani kendilerine kalan şeylerin tutarı da cuzi, öyle pek masraflı şeyler değil. Kaldı ki yarışmada maddi durumu kötü olan insanlar göremedim ben. Yarışmanın formatı mı acaba, tenezzül edilmez o yarım kilo et 1 kilo yağ'a yaa

Gülsüm hanıma gelince, dün ali nazik için ben bunu meze olarak biliyorum dedi. Yani kadın demek ki ara sıcak olarak ali nazik türü şeylerle başlayıp üstüne bütün bir tavuk, ya da kuzunun bir bacağını falan yiyor sanırım. Çünkü dün kahkahalarla izledik kadın boreği atıyor ağzına, sonra borani sanırım, üstüne bir de ekmek :roflol:Yani kadın aç kalktım derken yalan söylemiyor sanırım, boğazı kuvvetli ekmek, borek, et tıkıyo ağzına doymak için :dance:

Bence zeynep hanım kazansın, en azından sofrada yiyip yiyip sonradan beğenmedim demiyor. Puanını da gerçekçi verdi. Şimdilik onu destekliyorum :enbuyukkk:

Eski yarışmacılardan Hasan Beyde

bir aylık mutfak masrafını show tv ye yıkmıştı

hatırlarsanız,arz ederim :roflol: Demek ki tüm yarışmacıların bir ortak noktası var :roflol:

cok tesekur ederim canim ya tarifin icin en kisa zamanda denicem

evet en ana kuzusu gibi bu akşam tuti mucizei guyem söyler artık sevgili anneciğini anarak arz ederii efenim

oyyy çok sakin yaa, maşallah, böyle huşuu içinde her an...ama annesinden çok tatlı bahsediyor bazen..herhalde bekar olduğu ,hayatında eşi .çocuğu olmadığı için öyle...ama ölçülü,saygılı biri gibi geldi bana...bakalım bu akşam yemeğinde göreceğiz..sengözlerimebaksanab

tespitler müthişmiş yaa .....gülsün hanımı doyurmak için aramızda bir yardım fonu kurmayı talep edeceğim artık bu gecede doymazsa.......

bende zeynep hanımı destekliyorum. kadıncağız yemek hazırlarken 3 defa elektirik gitti, fırının saatinden 45 dakika olduğunu gördük. o kadra tersliğe rağmen yetiştirdi yemeklerini, herkes de tadını beğendi. hem çok güler yüzlüydü, hem de masası tam benlik pembe-beyazdı:1rolleyes:haketti bence ama haketmeyen kazanıyor malesef genelde.

ya kızlar bi forum felan olsa bu yemekteyize katılan insanlar bizim burda onlar için konuştuğumuz şeyleri okusa..güzel olmazmıydı....

evet tebrik etmek lazım..elektrik kesintisine rağmen herşeyi yetiştirdi..valla burda elektrikler gidiyor..ben bi lambayla salatayı bile yapmamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…