ay kızlar öldüm gülmekten ekşisözlüğe gülsüm hanım için ne yazmışlarr baksanıza
tabağına konulan tüm çorbayı içip, çorbanın yanında ekmek yiyip, krepli böreği yiyip, et hariç sıcak tabağındaki herşeyi -mantar ve pilav-, ortadaki kırmızı biberli salatadan yiyip, üstüne profiterolü götürüp "bu gece doymadım o yüzden dört puan verdim" diyen yarışmacıya sahip yarışmamsı. teyze afedersin ama biz seni insan sanıyorduk, sen büyükbaş çıktın, bu ne lan? ye ye, bir de doyamadım de, çüş
imzamı atıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmşakkıdı
canım iki yumurtanın sarısıyla akını ayır.akları bi paket vanilyanın yarısıyla iyice bembeyaz olana kadar çırp.sonra yumurtanın sarılarını 1 ymek kaşığı şekerle iyice çırp ayrı bi kapta..şekerli olana 1,5 su bardağı sütle yarım çay bardağı sıvı yağnı koy,bi tatlı kaşığı tuzu,kabartma tozunu bide o yarım kalan vanilyayıda ekle..2 su bardağından biraz az unuda koy karıştır..iyice ama..sonra o yumurta akınıda yavaş yavaş çevire çevire bi tahta kaşıkla ekle..kabarıklığı gitmesin akların..makinayı ısıt..bi kaşıkla yada kepçeyle dök 4 dk pişir..sonrada artık ne korsan arasına..meyve olur..çikolata olur..krema olur..yada kahvaltıda sade yersin..cokacimcoook
evet en ana kuzusu gibi bu akşam tuti mucizei guyem söyler artık sevgili anneciğini anarak arz ederii efenim
ay kızlar öldüm gülmekten ekşisözlüğe gülsüm hanım için ne yazmışlarr baksanıza
tabağına konulan tüm çorbayı içip, çorbanın yanında ekmek yiyip, krepli böreği yiyip, et hariç sıcak tabağındaki herşeyi -mantar ve pilav-, ortadaki kırmızı biberli salatadan yiyip, üstüne profiterolü götürüp "bu gece doymadım o yüzden dört puan verdim" diyen yarışmacıya sahip yarışmamsı. teyze afedersin ama biz seni insan sanıyorduk, sen büyükbaş çıktın, bu ne lan? ye ye, bir de doyamadım de, çüş
bende zeynep hanımı destekliyorum. kadıncağız yemek hazırlarken 3 defa elektirik gitti, fırının saatinden 45 dakika olduğunu gördük. o kadra tersliğe rağmen yetiştirdi yemeklerini, herkes de tadını beğendi. hem çok güler yüzlüydü, hem de masası tam benlik pembe-beyazdı:1rolleyes:haketti bence ama haketmeyen kazanıyor malesef genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?