Yemekteyiz - Show Tv

Zeynep Hanımı bugün ağlatacaklar,ağlaması bile çok şirin kadının,gerçi ağlamasına üzüldüm o ayrı meselede.

Zeynep Hanımı bugün ağlatacaklar,ağlaması bile çok şirin kadının,gerçi ağlamasına üzüldüm o ayrı meselede.
evet güzel kadın. balık etli biraz da kambur duruyor ama güzel yaa. hele dünkü saçının arkadan görüntüsü süperdi. önden saç bırakmasalarmı daha iyi olurmuş. ya biz ne biçim dedikoducuyuz, hakkaten okusalar ya yazdıklarımızı. ama bence aramızda yarışmacılar olabilir :1ninca:

ayy çiçek motifleride yapıyormuş yaa tamer ,annciğiyle nekadar sakin ,sesiz yaşıyorlar maşallah...

Ayyy anneciğinden bahsederken ağlayacaktım nerdeyse.:çok üzgünüm: anneside tatlı tonton bi hanım ama 80 yaşındaymış. Anlamak lazım adamcağızıda a.s ama ne yapsın belkide dünyada ondan başka kimsesi yoktur..çok üzüldüm bak şimdi. :çok üzgünüm:

yer elmasından yemek oluyor mu acaba ???

gülsüm hanım menüyü görünce bozuldu durdu durdu " ııııııı basit aslında " dedi yaa ...nasıl bir ruh hali bu..

Çok beyfendi bu adam yaaaa
Gerçekden hala bekar olması çok tuhaf
Belki iyi niyetinden kaybediyordur.....

bakalım nasıl olcak bu aksam bu adam brıncı olur mu
bence olmas tatlı konusunda zeynep hanımınkı daha ıyıydı ve uzun saclı olanınkı

bu Tamerle Senayı pek bi yakıştırdım ben nedersiniz kızlar ikiside evde kalmış zaten baş göz etmek lazım

çok kibar bu adam.............

reklamlarında gördüm bende adanalı yarışmacıları çok merak ediyorum ...hele biri künefe yapmış şerbetini nası döküyo fokur fokuurr amaan ooof canım istedi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…