Yemekteyiz - Show Tv

O müzik öğretmeni kız ( adı Sena mı Sema mı neyse) minicik bi şort giymiş, çekiştirip durdu masaya oturana kadar. Koltuğunda ucunda oturdu garibim. Madem rahat edemicektin nie giydin???

yaaaa izliyemiyorum puan durumu ne
gülsüm yine tabağını bitirip beğenmedim açım mı dedi

adamcağızın keyfinin kaçırdılar yaa, ev sahibine saygından orda biraz kendini tutman lazımm ...hala birnirlerine ben yapmadım , yok yaptın.... kızdımm ama...

ayy bu grup iyi diyordum bu akşam bunlarında cılkı çıktı . çok uzatılar konuyuda akşam tekrarını izlicem şu anda dikkatli izliyemedim ama olayın ne olduğunuda anlamadım fakat her neysede çok uzattılar artık.

zeynepte zaten alışveriş yaparken nasıl olsa beleş diye, belki yarışmacılar ikinci tabağı ister ben yok diyemem ayaklarıyla eti 9 parça almıştı. sanırım geriye kalan 4 parçayıda eşiyle çocuklarına o bahaneyle hazırladı :roflol:
kemalde 2 puding kullanacakmış ama 4 puding almıştı.

zeynep güldü güldü sinirleri boşaldı ama tamere yazık oldu adam üzüldü

zeynep baştan favorimdii şimdii isee değill:mymeka::mymeka:.saçma sapan şeyden ağladıı sofrayıdaa rezil etti.baktı yemekler güzel 1. olmayacagına inandı agladıı suratıda 5i çyrek geçiyor:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…