Yemekteyiz - Show Tv

atilla beyin "riks değil risk" diye yaptığı söyleme alındı hani oda yanlışlıkla "riks" demişti ya yemeğinde..... ama atilla bey ben onu "naime atıf olsun diye söyledim " dedi......artık bilemiyoruz...... ama atilla bey abarttı biraz ,zeynep hanımda abartı biraz... orda ev sahibib o kadar nazik davranıyor siz uzatıyorsunuz onun hatrına cevap vermemeleri gerekirdi..... neyse öyle işte arkadaşlar....

Atilla ile Zeynep resmen oynuyorlar.
Zeynep dedi " biz Atilla ile konuşmuştuk,başkasının üzerine oynuycaktı.
Sonra ne olduysa onlar birlik oldular benim üzerime oynadılar.:1shok:
Yani başkasının üzerine oynansa hoşuna gidicek zeynep hanımın ...
Bu kadar ikiyüzlü olunur ancak...:mymeka:
Gülsüm de öyle,içten pazarlıklı...:mymeka:
Olan Tamer e oldu,yazık günah adamcağızın gününü el birliği ile rezil ettiler...
Zeynep geldiğinden beri kıkır kıkır gülüyordu ne oldu.şakkıdı
Ağlamaya bahane aradı buldu da.
Yapmacık kadın...
Tamer kazanır inşallah...
:lepi:

la bu zeynepte amma alngan cıktı haa merak edıyom hayata hıç zorlukla karsılasmamış mı neler oluyo bılıyonuz hayatta
atıllada amma uzattı
olan ev sahıbıne oldu adam okadr uğrastı ve cok kıbar davrandı acep kaç puan alcak

zeynep neydi öyle. abarttı çok. ne ağlamak o... herkesin moralini mahvetti. ne çocukca bir hareket....

geçen hafta sera hanım market alışverişi yapmamıştı. kasap ve balık alışverişi yaptı ama market alışverişini hep evden kullandı.

alsınlar ne olacakki evdede o kadar masrafları oluyo ona bakarsanız birde kazanamayabilirler boşverin paranın hepsini harcasınlar harcamasalar ne olacak hep kanallarmı kazanacak birazda halk faydalansın zeynep hanımın ağlaması hiç inandırıcı değildi bana çok yapmacık geldi bu akşamki yarışmacı çok ağır davrandı yetiştiremeyecek dedim ama ağırkanlılıkla yetiştirdi bravo doğrusu güzelde yemekler yaptı ellerine sağlık .

ikide bide Zeynep denen hatun kardenizliyim falan diyo karadenizli insan evladıda diğer bölgelerinki başkabişey evladımı anlamadımki sürekli memeleketinin arkasına sığınıyo

ya bu ağlayan kadın ilk gün kendi evinde güldü eğlendi bizde samimi sandık ama resmen oynuyormuş bugün anlaşıldı işte:mymeka: yok onun üzerine oynayacaktı bunun üzerine oynayacaktı diye ağladı durdu demekki başkasına oynansa onaylayacak!bugün ev sahibi adamın hareketleri en makuluydü diyebülürük,oyy dıkanndım kafamçokkarıştı

ikide bide Zeynep denen hatun kardenizliyim falan diyo karadenizli insan evladıda diğer bölgelerinki başkabişey evladımı anlamadımki sürekli memeleketinin arkasına sığınıyo

o benimde dikkatimi çekti, tamam çok severim ben karadenizlileri o ayrı ama ...ben karadeniz kızıyım şöyle yaparım ,ben karadeniz kızıyım böyle yaparım diye konuşmaya başlaması çok sıkıcı dinlerken....yasakkelime

gülsüm hanımı çokkkk gergin gördümm. kendi masasında...........ona gösterilen saygıyı göstermiyor gibi geldi bana....

ben aslında gıcık oluyordum bu programa ..izliyorum şuan zaynep hanım çok abarttı bence ..gülsüm hanım çok soğuk ve içten pazarlıklı gözüküyo .. tamer bey çok kibar ağıırladı misafirlerini..ay bu akşam ben daha güzel yemekleri bekliyordum falan filan diyorlar ne bekliyoki bunlar ...bu arada zeynep hanımın saç rengi çok hoşş ne renk acaba bilen varmı acep...

Senaaaaaaaaaaklava:klava:klava:klava:
Adamın hakkını yedi yaaa
Ama 1. bugünlük ve tahminim Tamer kazanacak:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…