Yemekteyiz - Show Tv

25 aldı nan amanen
acep yarın nolcekk
hakettı adam bence zeynep herseye ağlıyo sınır oldum hee
ilk basta zynep dmıstım ama demekkı burda ılerkı gunlerede bakmak lazımmış

o kızın paraya ihtiyacı var derdi 10.000 tl kızlar ama para içinde olsa hak yememeliydi çünkü kesnilkile adamın masası 4 puandan fazlasını hakediyo

tamer birinci olacak bence de.haketti zaten..

bu arada ne kadar kalabalık olmuş bu topic 21 kişi 3 de ziyaretçi:))

gülsüm hanıma birkez daha sinir oldum ya.kadına hımm ona bayıldım hımm buna bayıldım çok güzel dedi yedi durdu yinede en düşük puanı verdi ya.çok beğendiysen 6 değil8-9 vereceksin o zaman ya.sena zeynep hanımın birinci olmasını istiyor onu sevdi herhalde o yüzden tamere düşük verdi bilerek.
bir sürü tatsızlık yaşadılar can sıktı ama bi erkek olarak tamer bey güzel hazırlanmıştı.zaten birinci olacağı aşikar

sena ile zeynep her zaman birbirlerini destekliyorlar aceba bi tanışıklıklarımı varki ??

ayrıca şu beklenti olayını bende anlamış değilim. beklentime cevap vermediymiş, bahaneye bak :roflol: yaf adam senin beklentini ne bilsinde yemek yapsın. herkesin beklentisine göremi yemek yapacak, siz adamın yaptığı yemeklerin lezzetine puan vereceksiniz. misafir umduğunu diil bulduğunu yer cokacimcoook :roflol:

çok haklısınız yaa... dünde sarımsaklı köfteye ... ben kafamda böyle hayal etmedim diye puan vermedi bu gülsüm hanım...sen sarımsaklı köfteyi bilmiyorsa n o kız ne yapsın...kötükedihüso

Yaa yarışma dışı gitseler o tabakları bile yerler binbir türlü iltifat ederler.. Kendilerini kasmaktan ağızları tat mı almıyo nedir...

Tamer bey bırıncı olcak gıbı gorunuyor..ne efendı adam ılk kez dogru duzgun yarısan bırı bırıncı olcak..

bazen çok konuşuyorlar..çok konuşanları da görüyoruz..sonunda çuvallıyorlar..gülsüm hanımda çok konuştu..yok menüsü zayıfmış,yok emek vermemiş...yarınki görüntülerde de kendisi fena eleştiriliyordu:))

sonuna yetişebildim ben yaaa..tamer bey 25 puan aldı sanırım..kesin o birinci olacak yarınki bayanın yemeklerini beğenmiyorlar...

arkadaşımız doğru demiş her zaman çok konuşan kendini çok öven hiç bi şey yapamıyor..misal yarın.......

yarın sarı kadın doyacakmı bakalım kendi evinde yazık kadın dört gündür aç:roflol::roflol::roflol::roflol:

Yorumlara bakılısa KK geneli bugün yarışan Tamer Bey 1.olsun diyor. Yarın Gülsüm bir süpriz yapmazsada öyle olcak gibi görünüyor.inşallah :hooray: (ama acaba bizde yemeklere göre değilde insanların kişiliklerine göremi puan veriyoruz ki )

neyse gene iyi puan aldı büyük ihtimalle birinci olacak

sahra hanım, ve mükerrem hanım örneklerinde olduğu gibi
çok konuşan herşeyi ben bilirim diyenler ne yazıkki
hiç bir şey yapamıyorlar.....
tamer bey riyasız,efendi birine benziyor inşallah o alır.
ayrıca şu zeynep hanımın herşeye ağlamasına sinir oldum.
adamcağızın sofrasınında tadını kaçırdı.o kadar hassas birisin
ne diye tanımadığın inasanların olduğu yarışmaya katıldın.....

Son düzenleme:
Kızlar kaç defa dedim bu puan olayı adeletli değil inş yarın temer alır
ama zeynep çok aksilikler yaşadı yinede menusunu yetiştirdiiii neyse odül iyi yere gidiyor temer alsın bende tamere bi erkek olarak şik bi masa düzenlediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…