Yorumlara bakılısa KK geneli bugün yarışan Tamer Bey 1.olsun diyor. Yarın Gülsüm bir süpriz yapmazsada öyle olcak gibi görünüyor.inşallah :hooray: (ama acaba bizde yemeklere göre değilde insanların kişiliklerine göremi puan veriyoruz ki )
bu Tamerle Senayı pek bi yakıştırdım ben nedersiniz kızlar ikiside evde kalmış zaten baş göz etmek lazım
atilla beyin "riks değil risk" diye yaptığı söyleme alındı hani oda yanlışlıkla "riks" demişti ya yemeğinde..... ama atilla bey ben onu "naime atıf olsun diye söyledim " dedi......artık bilemiyoruz...... ama atilla bey abarttı biraz ,zeynep hanımda abartı biraz... orda ev sahibib o kadar nazik davranıyor siz uzatıyorsunuz onun hatrına cevap vermemeleri gerekirdi..... neyse öyle işte arkadaşlar....
ben orasını kaçırdım diyorum bu kadın neden ağlıyor. sebep bu mu şimdi. bide sonradan bişeyler dedi, aslında başka şeye de doldum diye. tabağında kıl görüp içine falan mı attı ki? bide o birinin üstüne oynama da neyin nesi ay? bunlar bi senaryo sanki herkes yazılanı oynuyor gibime geliyor benim. önceden kararlaştırıyorlar mı şunu diyelim bunu diyelim diye yani. tamerin masası çok güzeldi. çorbanın tarifini alamadım verebilecek olan var mı?
Bu seferki gurup bence en iyisi. En azından saygısızlıkları yok. Attila biraz sivri; ama zaten danışıklı dövüş yapıyorlar. Zeynep ağzından kaçırdı, Attila'ya "Benim üzerimden oynama" demiş. Yani bunlar yarışma dışında da görüşüyorlar ve samimiyet kuruyorlar. Masada neler konuşacaklarını bile belirliyorlar. Amaç reyting...
Ben eskisi kadar keyifle izlemiyorum. Benim için önemli olan yemek yapışları. Yiyiş kısmıyla ilgilenmiyorum artık...
Bu seferki gurup bence en iyisi. En azından saygısızlıkları yok. Attila biraz sivri; ama zaten danışıklı dövüş yapıyorlar. Zeynep ağzından kaçırdı, Attila'ya "Benim üzerimden oynama" demiş. Yani bunlar yarışma dışında da görüşüyorlar ve samimiyet kuruyorlar. Masada neler konuşacaklarını bile belirliyorlar. Amaç reyting...
Ben eskisi kadar keyifle izlemiyorum. Benim için önemli olan yemek yapışları. Yiyiş kısmıyla ilgilenmiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?