Yemekteyiz - Show Tv

Kadınlar birbirlerini çekemiyor, o yüzden hem cinslerine düşük oy veriyor da ondan :mymeka:

bence kadınlar fesatlıklarından kaybediyor

bnce.resmn.zeynep.şow...
ızledık
atılla.beyınnekadar.gıcık.alsamda.kasten.yaptığını.düşünmüyorum
canı.ağlamak.istemiş.ve.ağlamış..
tamer.beyde.tebrk.tebrk.ve.bıkez.daa.tebrkedyorum
10.000o.alsın

kadınlar birbirlerini çekemiyor kıskançlıktan düşük puan veriyor..hopp erkeklerde aradan sıyrılıp çıkıyor...

zeynep ve tamer bugüne kadar ikisinin yemekleri beğenildi..bugün tamer bey daha hoş bi lezzet sunmuşki daha yüksek puan aldı..yarında herşey fosss çıkıcak..
ne demek bu
bu hafta hak eden kazanacak...

birde tamer bey önceden sölese gerek ki
ne güzel herkes ayakkabı değiştirmiş
çok takdir ettim
keşke tüm yarışmacılar bunu yapsa
asıl.en.baş.temzlk.budur

bugün ağlayan bir kadın vardı adını bilmiyorum
ben lazım böyle konuşurum dedi
be kadın sen Türkiye Cumhuriyetinde
yaşıyorsun Türkçe konuşacaksın
zor değil evini süslemekten gözüne lens takıp kahkalar atıp
gülmeyi biliyorsun yapıyorsun bunuda yaparsn demi canım :)
sürekli lazlığının arkasına sığındı
niye yörenin yemeklerini yapmadın
yoksa bilmiyormusun :dilcikar:
bu yazdıklarımıda lur okursanda sakın ağlama

yiyemediğimiz için evet ama zaten Tamer bey hakediyor bence de Gülsüm hanım kazanmasında
bu arada topicte 4 misafir var kızlar katılan yarışmacılar bizi mi gözetliyorlar sizce bana öyla geldi deCADIARZU

yarışmanın başından beri Zeynep hanımın tüm tepkileri bir tuhaf zaten zıplamalar kıkırdamalar şimdi ağlama öyle dudaklarını büzebüze

kızlar yaa haylleyle pasta yaptı zeynepti sanırım.izledinizmi nasıl yaptı.bende yapçam ondan
bu arada ordan güzel tariflerde alıyorum

ben orasını kaçırdım diyorum bu kadın neden ağlıyor. sebep bu mu şimdi. bide sonradan bişeyler dedi, aslında başka şeye de doldum diye. tabağında kıl görüp içine falan mı attı ki? bide o birinin üstüne oynama da neyin nesi ay? bunlar bi senaryo sanki herkes yazılanı oynuyor gibime geliyor benim. önceden kararlaştırıyorlar mı şunu diyelim bunu diyelim diye yani. tamerin masası çok güzeldi. çorbanın tarifini alamadım verebilecek olan var mı?

Bu seferki gurup bence en iyisi. En azından saygısızlıkları yok. Attila biraz sivri; ama zaten danışıklı dövüş yapıyorlar. Zeynep ağzından kaçırdı, Attila'ya "Benim üzerimden oynama" demiş. Yani bunlar yarışma dışında da görüşüyorlar ve samimiyet kuruyorlar. Masada neler konuşacaklarını bile belirliyorlar. Amaç reyting...
Ben eskisi kadar keyifle izlemiyorum. Benim için önemli olan yemek yapışları. Yiyiş kısmıyla ilgilenmiyorum artık...

Ölçülerini alamadım ama, koyun gerdanını haşlayıp tiftiklemiş. Et suyuyla beraber kaynattı, sanırım biraz da un kavurdu. Sonra limon ve yumurta sarısı ile terbiye yaptı.
Biz bu düğün çorbasını kuzu kuşbaşı ile yaparız, çok lezzetli olur.

evet ya benim üzerimden oynama dedim, oda başkası üzerinden oynayacağını söylemişti şaşırdım... dedi. gerçekten herşey oyun.

tarif için tskler canım.
''Benim için önemli olan yemek yapışları. Yiyiş kısmıyla ilgilenmiyorum artık...''diyebilmenin darısı başımayerimseniben

tamer beye bayıldım ben
sünger bob kare pantolondaki ahtapot squidward'a benziyor aynı.

çok tatlı, annem de annem başka bir şey yok :)
bu akşamı izleyemedim ama güzel yapmıştır kesin, çok efendi bir insan.
benim favorim o.Şeniz

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…