Yemekteyiz - Show Tv

bu yarışmadan ne tarif ögrenebildim ne birşey sadece beni eğlendiriyorlar ama kimse benim için hasan beyin yerini tutmuyor :1no2:bana bu yarışma onu kazandırdı:asigim:

arzederim efendim .bu arada terkos suyunuda unutmam. saçımda jöle yok neden bu jöleyi yeyim .plastik sandalyeye oturmam. onun kitabı iki tane ve kalın benimki ince ben bunu kabul etmem. ben biraz safım rezilim ama empati topladım .bu masa çok nostaljik güneş gözlüğü yakışır diyen hasan nerelerdesin

hasan amcamızı özledik yaaaa hani yıbaşında çıkacaktı
isterizzz ,isterizzz hasan amcamızı isteriz

kızlar buakşam kafam karıştı benim ağlayan zeynep sanırım adı nedemek istedi acaba.
birde tamer beye gerçekten ayıp ettiler ama sanırım yinede o birinci olacak birde gülsüm puan verirken herşeyi çok begendigini söyledi amaverdiği puan 6dı yanılmıyosam madem begendin neden 10 puan vermiyosun hepsi fesat bunların dayıcan üzümü önlerine alsana yemek yedicen nasısa vermicek puan ayyy sinir oldum

bu kapris zeynepte sinir etti klava:
hiç yoktan boşu boşuna ağladı çocuk gibisenağlamasenağlama
benim faforimde tamer çok saygılı ve görgülü a.s
inşallah bu sefer adil olur hakeden kazanır :hooray:

zeynep denen kişiye
profil: profiterol
riks :risk
denir..şimdi hadi birkere dilin dönmez dersin
ama 3 defa bile bile söylemeye devam edersen
olmaz....bilmemek değil öğrenmemek ayıp der atalarımız.

müzik öğretmeni olan bir hanım var orda
dün tam küfür edecekti assss...yazamıyorum devamını
çok ayıp ya bir öğretmene hatta bir bayana yakışmıyor fisfisfis bunu yazmak istedim...

a ben bu küfürr olayını kaçırmışım ama gerçekten ayıp etmiş nasılda duymadım gerçi oara yemek yapıyodum yarım yarım izleye bildim

a ben bu küfürr olayını kaçırmışım ama gerçekten ayıp etmiş nasılda duymadım gerçi oara yemek yapıyodum yarım yarım izleye bildim

tam yufkaları yanacaktı ocakta ağzından kaçıyordu ass dedi devamını söylemedi
2 defa tekrar ettirdiler hatta bende çok şaşırdım o an

zeynep bugün show falan yaptı ama yine puanını verdi.7 verdi sanırım.sena gibi birinci olmak için 4 puan vermedi.dimi ama?

atilla zeynep'e eşin kıskanıyor diye centilmenlik yapmadım dedi, bunlar yayın dışındadamı görüşüyorlar. zeynep eşiyle kötü oldu galiba atilla yüzünden CADIARZU
birde bana oynama demiştim dedi, resmen ortaya koydu bu programın senaryo olduğunu.
ağlamalar falan çocuk gibi, yok yok bu eşiyle kavga etti ondan :roflol:

ay şu zeyenepe gıcık oldum gıcıkkkkkkk-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- yemek sırası kendıyken sureklı guluodu kahkalalarla bı kıbardı bı kıbardı sureklı gulumseyıp esprı yapıodu eeee nerde sımdı o zeynepkötükedihüso kötükedihüso numaracı zeynep

kızlar biri hemen bana bu zeynebin neden agladıgını yazabilirmi.ikidir kaçırıyorum ya...nolur biri yazsın çok merak ettim....

ohhh tamer bey kazanacak işte.iyi oldu o zırlak zeyneple yapmacık itici sena ya.uyuz oldum zeynebe bugün,iyi diyoduk meğer uyuzun tekiymiş...resmen dıghandımmm yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Zeynep'i sevdim ben.Tabağındakileri hiç bırakmıyor,ağlıyor ,ediyor ,ama puanını da esirgemiyor.Harbi kadın bence...:lepi:

bu hafta çokkkkk sıkıcı ya
bitsin yarabbim bitsin
o kapalı gözlerle nasıl o yemekleri yaptı bugunkü abi hayret ya
japonların ki bile daha çok açılıyor..
ama güzeldi
tabi zeynep bence en iyisiyi onca aksiliğe rağmen

bu hafta yemekteyiz pek tatsız tuzsuz geçti ....aksiyon sıfırdı...haftaya adana var bakalım.

ohhh tamer bey kazanacak işte.iyi oldu o zırlak zeyneple yapmacık itici sena ya.uyuz oldum zeynebe bugün,iyi diyoduk meğer uyuzun tekiymiş...resmen dıghandımmm yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bence Zeynep çok abartılı bir insan...

Bunda ağlanacak bir şey yoktu..:sm_confused:

Kendisi ile barışık olsa güler geçerdi...Resmen o bozdu bence dün sofranın moralini...

Hep dikkat çekmek istiyor...:dilcikar:

Benim şivem böyle diyor...Saçma...

Bütün Karadenizliler riks mi diyor yani...

Şivemle dalga geçtiler diye iftira atıyor resmen....

Şivesiyle kimse dalga geçmedi halbuki....

Bir kelimeyi yanlış söylediğimizde bir arkadaşımız düzelttiğinde illa dalga geçtiğini sanıp ağlamak mı lazım...

Kabahatı şiveye atacağına,dilim dönmüyor dese daha dürüstçe olurdu....

tamer bey kaç puan aldı
tühh izleyemedim yaa
ama güzel yaptı galiba :uhm:
gelişmeleri sizden bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…