ya bu ağlayan kadın ilk gün kendi evinde güldü eğlendi bizde samimi sandık ama resmen oynuyormuş bugün anlaşıldı işte:mymeka: yok onun üzerine oynayacaktı bunun üzerine oynayacaktı diye ağladı durdu demekki başkasına oynansa onaylayacak!bugün ev sahibi adamın hareketleri en makuluydü diyebülürük,oyy dıkanndım kafamçokkarıştı
evet yaa şiveyle ne alakası var saçmaladı ki hem de nasıl.kendini aptal durmununa düşürmekten başka bişey değil.ben orda doğdum karadenizliyim ancak bu kadar konuşuyorum diyor ne alaka yaaaaaa... yemek yaptığı günde ikide bir elektrik kesti elektrik kesti,ayy önceden hiç kesmezdi deyip durdu.elektrikler kesildi demeyi bilmiyosan her yaptığın yanlış konuşmayı ben karadenizliyim şivem bu deme.herkes biliyo şivenin ne demek olduğunu.Bence Zeynep çok abartılı bir insan...
Bunda ağlanacak bir şey yoktu..:sm_confused:
Kendisi ile barışık olsa güler geçerdi...Resmen o bozdu bence dün sofranın moralini...
Hep dikkat çekmek istiyor...:dilcikar:
Benim şivem böyle diyor...Saçma...
Bütün Karadenizliler riks mi diyor yani...
Şivemle dalga geçtiler diye iftira atıyor resmen....
Şivesiyle kimse dalga geçmedi halbuki....
Bir kelimeyi yanlış söylediğimizde bir arkadaşımız düzelttiğinde illa dalga geçtiğini sanıp ağlamak mı lazım...
Kabahatı şiveye atacağına,dilim dönmüyor dese daha dürüstçe olurdu....
bir de zeynebin yarışmayı kazanırsa parayı ne yapacağı konusunda açıklaması vardı hatırlarsanız.kızkardeşi üniversitedeymişte ona harcıycakmış.ingilizce eğitimi aldıracakmış.çünkü babası da felçliymiş...uyyy zeynep uşağum gördüğümüz kadarıyla paran pulun gayet iyi altında araban,evin güzel,kıyafetler gani gani,çeşit çeşit lensler,yüzmeye gitmeler,sen bu 10,000 i almadan da yardım edebilirsin kızkardeşine ailene.
market alışverişini kanal mı karşılıyor? ben o kadar para harcamam doğrusu.
gülsüm hanıma puan vermezler sanırım tamer beyin kazanması kesin gibi.zaten en mütevazi evde tamer beyinkiydi.o alsın bu 10,000 i.diğerlerinin durumu daha iyi ondan.
beyazcım kimse harcamaz.kanal karşılıyormuş.400 tl limiti varmış alışverişin.öyle olsa zaten bu kadar bol davranmazlar,300 gr kıyma alacağına 1.5 kg almazlar.litrelerce organik süt,zeytinyağı almazlar...
Allahtan sakalımız yok daha ilk gün yarıştığında Zeynep hanımın içten olmayan, samimiyetsiz bir tavır sergilediğini söylemiştik ve gözüken o ki yanılmadıkta.
Bakınız bir Zeynep hanım klasiği
Bir kez daha dürüstlüğümden kaybettim ühhüüü.....
a zeynep in gözleri lensmiiii :uhm:
a zeynep in gözleri lensmiiii :uhm:
benim bu hafta sena çok hoşuma gitti. çok hanım ve terbiyeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?