Yemekteyiz - Show Tv

Arkadaşlar,bu yarışmanın başında Zeyneple ilgili fikirler değişecek bence demiştim hatırlarsanız...Herkes Zeynepçiydi,ben abartılı bir insan demiştim ,biraz muhalefet olmuştum...Yanılmamışım...yerimseniben

evet yaa şiveyle ne alakası var saçmaladı ki hem de nasıl.kendini aptal durmununa düşürmekten başka bişey değil.ben orda doğdum karadenizliyim ancak bu kadar konuşuyorum diyor ne alaka yaaaaaa... yemek yaptığı günde ikide bir elektrik kesti elektrik kesti,ayy önceden hiç kesmezdi deyip durdu.elektrikler kesildi demeyi bilmiyosan her yaptığın yanlış konuşmayı ben karadenizliyim şivem bu deme.herkes biliyo şivenin ne demek olduğunu.

bir de zeynebin yarışmayı kazanırsa parayı ne yapacağı konusunda açıklaması vardı hatırlarsanız.kızkardeşi üniversitedeymişte ona harcıycakmış.ingilizce eğitimi aldıracakmış.çünkü babası da felçliymiş...uyyy zeynep uşağum gördüğümüz kadarıyla paran pulun gayet iyi altında araban,evin güzel,kıyafetler gani gani,çeşit çeşit lensler,yüzmeye gitmeler,sen bu 10,000 i almadan da yardım edebilirsin kızkardeşine ailene.

gerçekten de ne kadar ilginç insanlar var, o hatun o konuşmayı yaparken ben de çok şaşırdım, hiç de parası yok gibi durmuyordu kardeşine yardım etmek için.

gülsüm hanıma puan vermezler sanırım tamer beyin kazanması kesin gibi.zaten en mütevazi evde tamer beyinkiydi.o alsın bu 10,000 i.diğerlerinin durumu daha iyi ondan.

market alışverişini kanal mı karşılıyor? ben o kadar para harcamam doğrusu.

beyazcım kimse harcamaz.kanal karşılıyormuş.400 tl limiti varmış alışverişin.öyle olsa zaten bu kadar bol davranmazlar,300 gr kıyma alacağına 1.5 kg almazlar.litrelerce organik süt,zeytinyağı almazlar...

masallah kizlar siz de dedektif gibisiniz, gözünüzden hicbisey kacmiyo,sengözlerimebaksanab
hakkat ya alisverisleri kim karsilyoacaba? demisdim cevap gelmis.

Son düzenleme:
madem karadenizliyim deyip duruyor zeynep ben ona bişey deyim, Andır galsın senin sulu gözün, çetdek gözün, lensli gözün zeyneeeepppppp

demi haklısın, dikkat ediyorum nerde iyisi var onu alıyorlar.kilolarca etlerden en iyi zeytinyağlarına kadar. bence 400 ytl çok fazla. hadi 200 olsun yeterde artar bence. zaten ne yapsan beğenmemezlikten geliyorlar ya ona uyuz oluyorum. inş. en çok ihtiyacı olan kazanır

Allahtan sakalımız yok daha ilk gün yarıştığında Zeynep hanımın içten olmayan, samimiyetsiz bir tavır sergilediğini söylemiştik ve gözüken o ki yanılmadıkta.

Bakınız bir Zeynep hanım klasiği
Bir kez daha dürüstlüğümden kaybettim ühhüüü.....

Ben de aynı şeyi söylemiştim...kaydirigubbakcemile5

benim bu hafta sena çok hoşuma gitti. çok hanım ve terbiyeli.

valla benim hoşuma gitmedi beyazcım ilk gün iyiydi ama rol yapıyo bence.çok itici biri.kendi gününde nasıl da mülayim mülayim davranıyor puan toplamak için.tamer beyin yemeklerini beğenmediğini söyledi puan az vermek için.az puan vereyim kendim kazanıyım politikası yapmaya çalıştı ama olmadı...

zeynepin kendi evindeki güleryüzlülüğü ve hoşgörüyü bir daha göremedik.
Tamer bey çok güzel hazırlandı. yemekleride hoş görünüyordu.
dikkatimi çeken bir diğer şey Gülsüm hanım ilk kez yemekleri ve masa düzenini beğendi, hayret ettim :1shok: birde erkekleri bayanlara karşı savunuyordu. seneyla zeynebinde birbirlerini tutmasını bir kez daha dile getirmek istiyorum. bu olayın içinde bi danışıklı dövüş var ama anlayamadım gitti :roflol:

hanımlar puanlamyı yazarsanız sevinirim kaçırdım orayı tamer bey yüksek puan aldı sanırım ama kimler kaçar puan verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…