Yemekteyiz - Show Tv

vay be iyi puan almış ama çok güzeldi yemekleri bence atilla bayanların birinci olmasını istemdiğinden dolayı 8 vermiş gibi geldi gülsüm hanımda ilk defa yüksek vermiş birinci belli aslında tamer bey çünkü sanmıyorumki sena ve zeynep gülsüm hanıma puan versinler

ne çabuk ilerliyor bu konu hepsini okuyamadım walla
o zeynep niye ağladı anlamadım ben, o kadar ğlayacak bir bebep göremedim yani
uzattıkça uzattı, adam da özür diledi durdu, özür dileyecek bişey de yoktu bana göre
kadın saçmaladı yani
sena da atilla şov yaptı çok kırıcıydı dedi durdu
ne alaka?!!

YEMEKTEYİZ HANIMLAR
İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”
Cumamiz mübarek dualarimiz ve tövbelerimiz kabul olsun ...

Dün akşam herkes kendini belli etti a.s Olan Tamer Beye oldu,adamcagızın

sofrasına,emeğine,beyefendiliğine büyük saygısızlık ettiler.Zeynep Hanımın tepkisi

aşırıydı,ağlamasını gerektirecek bir sebep yoktu,35 yaşında biri için son derece çocukca

ve saçmaydı davranışı Atilla Bey saçmaladıkca saçmaladı,durmak bilmedi

adeta :1closedeyes: Gülsüm Hanım ve beklentileri her zaman ki gibiydi ,çok beğenip 6

puanı layık gördü Sena Hanım ise 4 puan vererek adil olamadıgını gösterdi,hem

Atilla Beyin tutumunu eleştirdi tekli röportajda ama müdahale etmedi sessiz kaldı,bir

şekilde konuyu uzatmadan kapattırabilirlerdi :1closedeyes: Bu hafta

menüsüyle,emeğiyle,duruşuyla birinciliği hakeden Tamer Beydir a.s

gene dürüstlüğümden kaybettimdiye ağlıyo kadın rix demek ne zaman dürüstlükle eş değer oldu yaa!!!al sana :mymeka:

kızlar bence herşeyi göstermediler durduk yere o kadar ağlanmaz mutlaka kesintiler vardır

kııııız vallaha helal olsun ben de diyorum kime benzetiyorum:icecream:

badem evet ya şimdi dikkat ettim de senin dediklerin hep çıkıyor. ben de hep yanılıyorum. geçen haftada böyle olmuştu. ben insanları tanıyamıyorum demek ki. seni tebrik ederimkaydirigubbakcemile5

zeynepin ağlamasını yakıştıramadım. aceba eşi ve çocukları izleyince ne düşündüler, açıkçası merak ettim.

sena nın 4 puan vermesine çok şaşırdım. Adam gayet iyi hazırlanmıştı ve samimiydi bence. inş. hak eden kazanır

geçen haftaki grup güzeldide kemal uyuzdu. bide kazandı. Kemal , Gülsüm hanıma lazımdı aslında.Gülsüm hn. kolaya kaçmış falan diyor ya, Kemal ona en kolayından bi çiğ köfte yedirirdi :roflol:

hadi bakalım bu akşam yemekte gülsüm hanımdayız amarikan mutfak var dedikodu yapamicekler ve çok soğuk bi yemek olucak gibime geliyo hadi bakalım görücez gülsüm hanım kimseyi beğenmedi beklentileri karşılanmadı kendi ne yemek yapcek bakem ..çok soğuk bu bu kadın hiç sevmedim ..

başladı mı kızlar ben izleyemiyorum netten
mönüsü ne gülsüm hanımın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…