Yemekteyiz - Show Tv

ya şimdi 2 saat özet verir...yemek yapma kısmını gösteriri.yeme bölümüde saat 20,00 de..ooooffff yaaaaaaaaaaaa.bir düzene sokamadılar şu programı..bazen özet ver bazen yok..ne zaman başladığı belli değil

valla 2 gündür yazamadım ama bugün geçde olsa içimde kalmasın dedim. ya o sena hanımın yaptıgı alışverişe taktım ben. ne kadar kibar akıllı bi bayan diyodum. sesi kadar kendide ince diyodum. ama ne o kıymayı 1,5 kilo aldıda içinden kullandıgını gördünüzmü. kuşbaşı keza aynı. ayyy bu kadarda abartmayın neolur ya. salak yerinemi koyuyosunuz karşınızdakileri Allah aşkına. paranın artanı zaten size kalıyo kalmasa bile yaniiiiiiiiii. inşallah bu yazıyı okursun sena hanım inşallah.......

vparanın artanı onlarda mı kalıyor?
kalmadığını varsayalım ,valla bende bol bol alırdım...alırdım da alırdım...

vparanın artanı onlarda mı kalıyor?
kalmadığını varsayalım ,valla bende bol bol alırdım...alırdım da alırdım...

parayı eline vermiyorlar sanırım sen ödüyorsun fiş alıyorsun sonradan filere göre parasını veriyorlar heralde...

alışveriş listesini görünüzmü 4 sayfa kafamçokkarıştı
köy doyuracak sanki ya

bu kokkoş hatun bile durumu iyi olduğu halde çayını bile aldı marketten yuh yani insanlar zenginleştikçe dahamı açgözlü oluyo ne ya

kızlar slm bende birkaç yorum atayım hep sizi okuyordum:))
bu gülsüm ne aç gözlüymüş sepetine attığı çikolataları gördünüz mü gerekli yada gerksiz birsürü şey aldı ama market görevlisi iyi laf çaktı:)))

Bu cins köpeklerin beslenmesi yasak değilmiydi?:1shok:

evet yasak ama nasıl izin alıp besliyorlar anlamıyorum.sadık,uysal bi köpek değil ki bu.sahibine bile saldırıyo.saldırıyor demek hafif kalır gerçide parçalıyor diyelimkaydirigubbakcemile3
gülsüme uymuş ama sevimsiz şeynaniknanik

Gülsüm hanım sonradan görme,sonradan zengin olmuşlardan belli...hihoyyytgamyoncuiremsu
ya da içine sindirememişlerden biri.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…