Yemekteyiz - Show Tv

arkadaşlarr kadınn açççç gözlüü..delikafadulden
bu nedirkkii böylee bedava diyee bçylede yapılmazkii.aldıklarının 1 tanesi kullanıp gerisi kendine kalcak...
hasan bey 1 değişik isimli bir kadın vardı mükerrem hanım dı galiba o 2 buda 3:roflol::roflol:

eeee yanii gördünmüü badem market görevlisi nasıl bozdu kadınııı:roflol::roflol::roflol:

Evet market görevlisini gereksizce terslemeye kalktı o da..Yarışmaya katılıcaz müsade edin de olsun o kadar diye..gayet gereksiz bir savunmaydı..Daha akıllıca bir cümle kullansa daha iyiydi..ama onun kendine güvenmesi fos..ya yemek hazırlarken ki ettiği laflara bakın hele..herkesi küçümsüyor basit basit çorbalar diye..Onun burnunu iyi sürter birileri inşallah...kaç yaşında ama olgunluğun getirdiği mütevazilikten çok uzak kadın...:mymeka:

zaten şampiyon belllii dünkü arkadaş(ismini bilemiyorum) bu uyuz gülsüm ve zeynep olmamasına sevindim...

gülsüm hanım,5 kilo pirinç almış.:1ninca:... perde pilavına fazla pirinç gider de 5 kilo fazla. -tatlicadiarzu-kalanı da evde yedekleyecek anlaşılan

bence hakeden tek kişi tamer beydi.yerimsenibenhem dedikodudan uzak,hem sadece kullanacağı malzemeyi aldı hemde yalancı değil.mesela dünkü mantar konserve değil diyebilirdii..çok dobra.kesinlikleee gülsüm hanım az puan alcak.4 olcakk
bence şöyle olcakl
1tamer
2sena-zeynep
3gülsüm
4o adam unuttum yahuuuu:roflol::roflol::roflol:

5 kilo pirinç midelikafadulden

Allahım görgüsüz aç gözlü yuhhh yani...
kendimi tuatamadım özür dilerim kızlar..
5 kilo??
Amma abartmış..5 kilo pirinci herhalde biz 5-6 ayda zar zor bitiririz..Hatta bitmez bile....:1shok:

ben 1 kilo pirinç alıyorum 2 aya yakın yiyoruzzdelikafadulden.yanii herşey ortadaa...:dilcikar::dilcikar: aççç göz gülsüm:roflol:marketeide alcaktıda ayıp olur diye almadı herhaldee:roflol:

Bademin tuzlu olduğunu tadına bakarak anladı yaa pes. Tuzsuz, pilava koyulacak badem renginden belli olur, ilk defa mı görüyo ne :uhm: Bari sıcak suda tutup kabuğunu soysaydı o badem pilava koyulur mu hiç.
Ayrıca herşeye basit yapımı zaman almaz dedi ama yaptığı tatlıyı gördünüz mü :sm_cool:

yaa gıcıkk oldum:mymeka::mymeka: ben bu kadınaa aman bananeee yufkayla uğraşamam dedi hazı milföy le yaptıı pesssssssss:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol:

ay hiç sevmiyorum şu kadını ya kendsini bişi zannediyor..kötükedihüso
ay o kadar iddialı(?) olmasına rağmen menüsü de hiç güzel değil bence..
tamer bey birinci olacak benceee sositososito
eeee hakediyor ama

yanlız teyzem çok çakal farkettiyseniz herşeyi daha evvelden hazırlamış tatlıya katacağı un falan kabında tam ölçüsüne göre ayarlanmıştı acayip uyanık bi kadın

bu yarışmada kendi ceplerinden çıksa market alışverişi normal aldıklarının dörtte birini almazlar valla..hepsi bi acaipp tamer kazanasın:)

klava:birşeye daha sinir oldum kameraman soruyor çorbaları nasıl buldunuz diye..
Diyor ki koydular önüme kolay kolay çorbaları (düğün çorbası hariç)diyor.
sanki kendi yaptığı çorba çok zıor bişi de konuşuyorrrrrrrrr :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…