Yemekteyiz - Show Tv

kizlar ben arada bir izliyorum bu programi oda yemek yapmayi sevdigim icin ama bazen cok hakaret ediyorlar birbirlerine saygisizca davranmalar falan sirf kazanmak icin karsidakini kötülemke ne kadar dogru bilemem

sasirdim ............demek alisveris masraflari programa ait demek ac gozlu gulsum o yuzden kendini dagitti utanmasa marketi oldugu gibi calisanlariyla alicakti zengin aclardan .......burusuk sari

market görevlisinin dediğini duydunuzmu kızlar :roflol:
gülsüm hn. dün tamerin puding çırpmasına oda uğraştırıcı bişey falan derken bugün için kendine yer hazırlamış demekki. kolaya kaçmışlar deyip duran hatun bugün milföy yapmazmı sırnaşık şey Allahım bide yufka almıştım yanlış oldu diyo, e topla o zaman milföyleri, zor bişeymi, safız ya,yedik sanki bizde :dilcikar: güveç falanda kolay menü,1 hafta boşa çene yapmış, halada car car konuşuyo, neymiş pilavı zormuş :mymeka:
senada eleştirici yapacam diye söylediği lafa bakın, turşuyu bugün yapmamış :roflol: yaf turşu öyle hadi olsun deyince olan bişeymi, allam ya :roflol:

gülsüm hanım baştan beri kolaya kaçmış dedi durdu kendisi kolaya kaçtı yaptı yavuk göysünü koyda gülsüm hanım gülsüm hnım maden zoru seviyordunuz yapsaydınız aşure görseydik

ay uyuz olduğum başka bir konu ise, araya ana haber bültenini sokmaları..
işleri güçleri milleti merakta bırakmak ama gerek yok buna biz biliyoruz tamer bey birincii.... :)))

la bunların alısverısi beleş mı
gorgusuz ya resmen bıde evınde mercımek var gıdıyo her bıseyden 5 kılo alıyo koyduğu ıkı kaşık anam gıt gıt kazanamam naıslsa barı eve yıycek alım dedı herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…