market görevlisinin dediğini duydunuzmu kızlar :roflol:
gülsüm hn. dün tamerin puding çırpmasına oda uğraştırıcı bişey falan derken bugün için kendine yer hazırlamış demekki. kolaya kaçmışlar deyip duran hatun bugün milföy yapmazmı sırnaşık şey Allahım bide yufka almıştım yanlış oldu diyo, e topla o zaman milföyleri, zor bişeymi, safız ya,yedik sanki bizde :dilcikar: güveç falanda kolay menü,1 hafta boşa çene yapmış, halada car car konuşuyo, neymiş pilavı zormuş :mymeka:
senada eleştirici yapacam diye söylediği lafa bakın, turşuyu bugün yapmamış :roflol: yaf turşu öyle hadi olsun deyince olan bişeymi, allam ya :roflol:
mükerrem
nil
hasan
leyla
şeyda
gülsüm
başka varmı gıcıkk yazın bakemm:roflol::roflol::roflol:
bak hatırladığım bir de mikaya uyuz oluyordum ben:.....
he evet birde orda agzını egdire egdire konuşlan bir bayan vardı naim,ekşiye eşki diyen kıızl hanım mika birde gıcıkk bir kadın işdee adını unuttumm:roflol::roflol::roflol:
haaaa birde özgür bey vardı gözlüklüü hani keman çalıyoduya oda gıcıktıı 1. olmuştu odaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
mükerrem
nil
hasan
leyla
şeyda
gülsüm
mükerrem
nil
hasan
leyla
şeyda
gülsüm
uf ya sunu diyin market gorevlisi ne dedi diyalog ne kacirmisim...........................SORU 1:Market gorevlisi gulsume ne dedi?
soru 2:Gulsum ne cevap verdi merak ettim
uf ya sunu diyin market gorevlisi ne dedi diyalog ne kacirmisim...........................SORU 1:Market gorevlisi gulsume ne dedi?
soru 2:Gulsum ne cevap verdi merak ettim
merve yi unutma ha. öyle mesmursuz bi surat daha olamaz. ağzına bi lokma alır, yüzünü eğer, millete bakarklava:
kadının eski modelde olsa mercedesi var, hayvan gibi evi var, o nasıl bir alışveriştir ya. marketteki adam yapıştırdı ama lafı.şakkıdı ve market ne kadar tuttu söylemediler, limiti geçirdi heralde.
bu kadar erazkla kaç gün yemek yapacaksınız dedi oda sadece bir gün dedi kedni maharetlerimi göstermemimz gerk dedi.yemekteyiz yarışması dedii işde buuu:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?