Yemekteyiz - Show Tv

gulsum asure yapar yaparda nasil hemen soyliyim piyale nin hazir asuresini doker tencereye 3bardak su al sana gulsum asuresi puding ugrastiriciymis ya

yaptığı tatlı çocuk oyuncağı zaten.dediğin gibi milföyte malzemesini koymadın kaldır,kes yufkanı yap.yemek nedirki ben 1 saatte bitiririm dedi en zor yetiştiren kendisi oldu.
şuursuz mudur nedir:bbo:
umarım en düşük puanı alırda ders olur ona:jeyyar:

hıc bıseyını beğenmedım ben bıde aman ben yetıstırır yok acele etmem nan ne yapcağını unuttu sallama böreğı paçanga zatı ulee bunları kekleyemedı ama
off evde babam ızletmez sımdık baa
ama tamer brıncı haa

ay tamere sevindim insallah dogru gormusunuzdur para onun hakki efendiligi zarifligi yeter birde anlamadigim bu insanciklar normal sartta tuzla domatesi ayiramaz nasilda boyle uzman gurme gibi konusuyorlar ayip ya

her hafta final gününde aynı şeyi yapıyor bu show tv..bende seyretmiycen nasılsa birinci belliii

ben ilk yarışmacı ömercan a sinir olmuştum
ben bu parayı alıp hiçbirinizi birdaha görmek istemiyorum demişti

o nasıl yemek yapıstı ya tursuyu bıle elle koydu tabaga,boregın yumurtasını elıyle surdu ..hıc hos degıldı :1no2:

dünkü gördüğüm bi ayrıntıyı yazmayı unutmuşum. zeynep atilladan birşeyin servisini istemişti, kıtırmıydı aceba onu tam hatırlayamadım ama neyse o önemli diil. servis isteyince atilla servisi yapmadıda tabağı zeynebe verdi, kendisi alsın diye, bide orda diyoki "eşim biraz kıskanç ruhludur da " :roflol: ayyy yıkıldım resmen. yaf kendi evinde elalemin kızıyla sarmaş dolaş dans eden benmiydim yaf :roflol: iyiki kıskanç ruhluymuş eşide yani :roflol:

bak hatırladığım bir de mikaya uyuz oluyordum ben:.....

he evet birde orda agzını egdire egdire konuşlan bir bayan vardı naim,ekşiye eşki diyen kıızl hanım mika birde gıcıkk bir kadın işdee adını unuttumm:roflol::roflol::roflol:
haaaa birde özgür bey vardı gözlüklüü hani keman çalıyoduya oda gıcıktıı 1. olmuştu odaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

zeynep buakşam dedikodu yapamıyınca nasıl bakınıyo etrafına rahatsız oldu yoksa neler diyecekti kimbilir gerçekten ikiyüzlüymüş gülsüme kızıyodum ama gülsümüde geçti dogrusu

he evet dediğin kadını hatırladım ama ismini bende unuttum..benneyaptımki
o da uyuzdu evet gerçekten:1closedeyes:

mükerrem
nil
hasan
leyla
şeyda
gülsüm
başka varmı gıcıkk yazın bakemm
:roflol::roflol::roflol:

Valla iyi hatırlıyorsunuz ben haftaya unutmuş oluyorum bütün yarışanları tek hatırladığım. hasan , sahra, mükerrem , birde ilk yarışan uyuz ömercan mıydı neydi o,geçen haftakı gıcık kemal

Bu arada bugünkü hanımın araba mercedes ev villa, iyiymiş ... yerimseniben
Sena nın turşuları bugün yapmamış demesine de gıcık oldum.Turşu birgünde yapılabilen birşey ya :mymeka:

mükerrem
nil
hasan
leyla
şeyda
gülsüm
başka varmı gıcıkk yazın bakemm
:roflol::roflol::roflol:

merve yi unutma ha. öyle mesmursuz bi surat daha olamaz. ağzına bi lokma alır, yüzünü eğer, millete bakarklava:

kadının eski modelde olsa mercedesi var, hayvan gibi evi var, o nasıl bir alışveriştir ya. marketteki adam yapıştırdı ama lafı.şakkıdı ve market ne kadar tuttu söylemediler, limiti geçirdi heralde.

uf ya sunu diyin market gorevlisi ne dedi diyalog ne kacirmisim...........................SORU 1:Market gorevlisi gulsume ne dedi?
soru 2:Gulsum ne cevap verdi merak ettim

uf ya sunu diyin market gorevlisi ne dedi diyalog ne kacirmisim...........................SORU 1:Market gorevlisi gulsume ne dedi?

bu kadar erazkla kaç gün yemek yapacaksınız dedi oda sadece bir gün dedi kedni maharetlerimi göstermemimz gerk dedi.yemekteyiz yarışması dedii işde buuu:roflol::roflol::roflol:

market görevlisi bu alışveriş 1 gün için mi gibi bişey söyledi. gerçekten bir ailenin nerdeyse 1 aylık nevalesi vardı orda. kadın da e napalım yarışmayadayız, hünerlerimizi göstericez gibi bişey söyledi. tam olarak cümlesini hatırlamıyorum canım.

evet cnm ben merveyide yaztım başka bir msjdaa ve aklıma birileri daha geldi.şu gıcık pavyondan çıkmaa 130 kiloluk kuru pilav yapan figen diye bir kadın vardıı o daha beter bişeydii yahuu beterböcek felan gibiydiii:roflol::roflol::roflol:
karabasan desem yeridir.uyuyorum gözümü bir açtım üstüme üstüme geliyor anam dudağım uçuklamış sabahıı çok korkmuştum o kadından bak ciddi söylüyomm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu kadar erazkla kaç gün yemek yapacaksınız dedi oda sadece bir gün dedi kedni maharetlerimi göstermemimz gerk dedi.yemekteyiz yarışması dedii işde buuu:roflol::roflol::roflol:

sagol canim benim............ vallahi bravo cocuga dogru demis ac gozlu sey orduya yemek yapicak bu ayki mutfak masrafi aradan ciksin diye mi katildi ne bu yarismaya:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…