Yemekteyiz - Show Tv

gülsüm marketteki adama eh olsun o kadarda, yarışmadayız, maharetlerimizi göstericez dimi dedi. çenede 10 karış yani.

ya herşeyi geçtimde kadın çayı çikolotayı bilo nasıl aldı hayret ettim be kadın evinde yokmuydu 3 kaşık çay birde sucugu 2 tane alıyo kullandıgı yedi sekiz dilim birşey yani hasan beyden sonra bukadını bilirim insan varlıklı olsada demekki görgüsüz olunca böyle oluyo sanırım

ha bu arada bir detay daha: Gülsüm herkese servis geç kaldı aç kaldık falan derken, kendisi millete börekleri verdi, herkes yedi, kolaları ondan sonra servise çıkarıyor. böreklerin yanında servis etseydide millette kuru kuru o çooook uğraştırıcı milföy böreğini yemeseydi ya. :roflol:

turşuyu lapp diye eliyle alması hiç doğru değildi 7 yaşımdaki oğluma kavonozdan turşu koy desem aparat kullanmadan o bile çıkarmazdı.öğğle kendinden emin konuşuyo yemek yaparken dahii fosss bence ..tabiki hepsi nimet onu bulamayan ve yapamayanlar var ama iddalı iddalı konuşup dikkatleri üzerine çekip daha üstün yemek beklentisine sokuyorlar ama işte öğle olmuyo hep bu mönüyü çok basit buldum yok, hazır yok böğle kardeşim kimseyi beğenmiyosun yap bakalım bi şöğle zor ve dudak uçurtan mönü nerde laf laf hepsi.. ayrıca hepsinin tatlısı bir yemek programına göre vasat bence elle yapılan hamur tatlısı yapın baken nerde sıkar biraz o kup bardaklara üç beş meyva, ceviz ,krema alsana tatlı..hele salataları ayrı bir cins koca koca koyup insan ne alabiliyo tabağana koyup azına kamara burnundayken sokabiliyo koca göbek salatayı üstüne sos al sana salata ....şimdilik yeter bu kadar eleştiri..

genel de bu yarışma da böyle bilmişlik yapıp ukala tavırlar sergileyenler fazla birşey yapamıyorlar...

tek söyledikleri lafda yani.. örnek gülsüm şimdilik aklıma gelen...daha çok vardırda aklıma gelmedi bir an.

zaten genelde hakeden kazanmıyo ilk yarışmacı ve sonyarışmacılar şanssız oluyo bence birde herkez birini eleştiriyo ve sonra kendisi eleştirdiği şeyi yapıyo ozaman hiç hoş olmuyo sen başkasında onu begenmiyosan kendin yapma ozaman

ya geçen haftaki yarışmacılar yarışma bittikten sonra kemalin çiğ köfteyi hazır aldığını öğrenince ne yaptılar aceba?? çok merak ediyorum.

gülsüm hanımın başka eksiği varmıydı acaba onlarıda tamamlasaydı bari.5 kg pirinçten sonra böyle düşünmemiz kaçınılmaz.kırmızı mercimek aldı ama evinde artan mercimeği kullandı.

Perde pilavını merak ettim doğrusu.Bende misafirlerime bu pilavı yapmayı severim.
Ama bademleri soyulmalı kesinlikle.
Kek kalıbında görüntüsü güzel oluyor.
En çok dikkatimi çeken,kalın bir hamur oldu.
Bana göre ekmek içi pilav demek lazım sanki.:))

-----------ESMERDEN SİZLEREE------------------
aaaaaaa bakıyorumda yazılanlara yetişemiyorum
bu ne hız ya
neyse şaka hepside :)
gülsüm hanım çayı ve hahfeyi neden aldıkı bu evde bunlar yokmu buraya katılan yarışmacılar ne alırsam o bana kalır mantığla herket ediyorlar
aslında hiç umurunda değiller hani ihtiyacı olan birisi bu yarışmay katılıyormu. hepsize kendi kesimlerinde zenginler zeynepin hergün lens takması gülsümün arabası köpeği sena nın müzik hevesii dans eden ne mesleği gostermek amacı niyetleri
bakın yarın birgün bunlarında dansını ve sarkılarını dinleriz ozel tv lerdeeeeee

Son düzenleme:
Bu sarı kadının yaptıklarına dilber halamızın lafını uygun gördüm kızlar:bu yemeği camışın önüne gosan camış bile yimez,cibilliyetsiz bir perde pilavıı,haysiyetsiz durşulaar...vallaha aç galdılar,heç beğenmedim,bir veriyoruhk:dilcikar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…