Yemekteyiz - Show Tv

canım sözde yemektenden sonra çay servisi için aldı oromalı khveyide atilla beye seviyoya ama hiçte bi çay kahve yapanı görmedik incelik olsun diye içirseler ne bunlar bide ayy öldük yorgunluktan falan diye deli oluyolar zaten saatlerce yemek yapma vakitleri var evler önceden zaten paklanıp temizleniyo ayaklarının altına dolaşan kimse yok çoluk çocuk heralde hiç yemekli özel misafir ağırlamoyılar zaten kamarayım hiç takan yok gayet rahatlar..bide yemeğe gitmeyenlerin ne yorgunluğu oluyoki çene yorgunluğu heralde...ha bide haftaya yarışacak olanlar gösteriliyo sürekli Adana dayız haftaya Adanalıyah Allah ın adamıyah. görcez bakalım.. hıh başladı yarışma şimdi 5 saat haftanın özeti olur ...inşallah tamer birinci olur..

atillanın kadınların elini koklaması çok gıcık yaaa
bayanların eli öpülmez koklanırmış ,,,,,pehh

Bak gene atilla ya laf atıyo yer mi diye çok merak edermiş zeynep hanım!dün zırlayan bu kadın değil miydi gene olay çıkarmak istiyo heralde alllala

aboow bu kadının neden suratsız olduğu ortaya çıktı kızlar meğer kuaföre gidememiş ve bu onun için bir yıkım olmuşşşş eyvahlar olsun kuaförsüz kalmış kadıncağız!-tatlicadiarzu-

bu teyze markette koca koca iki paket çikolata aldı onları naaptı yaw

Son düzenleme:
markalı canta mercedes araba lüks ev,
ama allah gözünü doyursun
yani yangından mal kacırır gibi saldırdı markete
ne varsa doldurdu kullanmadı da
yuh yaniii

ya ne güzel bu hafta
hakeden kazandı cok sevindim
tanerin sofrası harikaydı zaten

birde kızlar cok konuştum ama
her zamanki gibi cok konuşan hiçbirşey begenmeyen rezil oldu
bu kadınhiç birşey begenmiyordu sofra öyle olmaz basit yarışma sofrası böyle olmaz
hani kendi ne yaptı

tanerın masası nasıldı yaaaa :S:S

adanadakılerı gördunuz mu
utandım vala:):)

markalı canta mercedes araba lüks ev,
ama allah gözünü doyursun
yani yangından mal kacırır gibi saldırdı markete
ne varsa doldurdu kullanmadı da
yuh yaniii

evet canım haklısın zaten öğlelerin gözü doymazz ...giderkenede birbirlerine yapmacık sırıtmalarına gıcık oldum bide tamerin aldığına çok sevindik falan filan demeleri yokmu yapmacık yapmacık hele gülsüm hanımın meymenetsiz suratı ile çook sevindim heleki erkek bir yarışmacı demesi başkasının ödülü alması mutlu ediyosa niye katıldınızki yarışmaya...

demin gene gelecek haftaki yarışmacıları yemekteykene gösterdi çok tartışmalı ve seviyesiz olucakları belli bağırıp duruyorlardı kaba kaba birbirlerine dedkodu bol bol olucak.-tatlicadiarzu-..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…