Yemekteyiz - Show Tv

markalı canta mercedes araba lüks ev,
ama allah gözünü doyursun
yani yangından mal kacırır gibi saldırdı markete
ne varsa doldurdu kullanmadı da
yuh yaniii

1 kg rize turist çayı,1 kavanoz nescafe bir kaç kilo meyve, 5 kg pirinç,aldığı pastırmayı sucuğu da görmedim onları kaç klo aldı ki acep.evi uzakmışya markete gelmişken evin eksiklerini tamamlayım dedi ellam gülsüümmm teyzeeeeeee...hepimizi dıgghaadııı resmennn

zeynepte oynuyo gibi gelddi bana ne dersiniz hanımlar
ağlamalar afralar tafralar
başta çok hoşuma gitmişti ama dün akşamdan sonra onunda ipliği pazara çıktı

bu teyze markette koca koca iki paket çikolata aldı onları naaptı yaw

ikram etmiş çikolataları.zeynep çıkarken tatlını yemedim ama çikolatanı aldım dedi ya.çay kahve ikramı da oluyodur ama göstermiyolar hepsini.dün de tamer bey demişti tatlıdan sonra kahve var diye ama göstermediler..

genelde çay kahve faslını göstermiyorlar zeynep hanımın gününde kirli kahve fincanlarını gördüm ama içtiklerini görmedik.bu günde bişey dikkatimi çekti. Hanımlar erkek yarışmacıların kazanmasına çok seviniyor nede olsa kadın kadının düşmanıdır

cok tutuldu herkez izliyor ama cok heyecanli oluyor
alman kanalindada var ama hic elestiri olmaz yerler icerler puan verirler hic kavga olmaz, bizimkiler masallah yemekleri deyil birbirlerini yiyorlar valla )

biz niye görmüyoruzz çay kahve fasıllarını ama haksızlık buklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…