Yemekteyiz - Show Tv

kahve yemekten sonra olduğu için kavga etmiyorlar..seyreden olmaz diye,kavganın bol olduğu sahneyi koyuyorlar bence..bi nevi pazarlama tekniği....

ay cok sevindim tamercik gule gule harca anneciginle parayi efendiligiyle guleryuzuyle agirbasliligiyla hak etti ohhhhhhh gulsum acgozlusu 5kilo pirincinle sana mutluluklar ye ye bitmez

Bu haftaki yarışmayı tam olarak izleyemesemde.. yarışmacıların çok seviyeli olması aşinaydı

adana yarışacak diye çok mutluydum malum avrupa yakası canımm ailem adanalı tv de bahsettiriyor. ama adana elemelerinde çok düzgün insanlar vardı fragmanda gördüğüm kadarıyla bunlar bir tuhaf. sarışın bayanı bir yerden tanıyorum ama nerden umrumda değil diyorya o (çakma şeyda) çok sinir şimdiden sevmedim bakalım ne olacak.

bende çok sevindim tamer beyin kazanmasına, ya ben şok oldum gülsüm hanımı değilmi naıl alışveriş yaptı o ne ya kıtlıktan çıkmış gibi nescafe bile aldı hele pirinç insanın gözü tok olmalı

yaptıkları alışverişi show tv mi karşılıyorr oyuzden mı en marka alıyorlarr ve gerektiğinden çok alışveriliş yapıoyrrrr
bugun market yöeticisi bunlar 1 günlük mü dedi yaa :roflol:
allh gözlerini doyursun bukdar aç ınsan varken ne gereksiizz bi musriflikdirr anlamadım gittiiiCADIARZU

10 ince dilim sucuk koyucak resmen kangal kestirdi et tavuk anladik kiymayla ne yapti ac gozlu gulsum yazik basit otesiydi

Arkadaşlar ben biraz daha farklı bakıyorum sanırım..Evet çok fazla alışveriş yapıyorlar, sonra yarışmacılar da beğenmedim demek için yemiyorlar ve atılıyor belki yemekler çoğu kez..Bu çok yanlış elbette..Onaylanıcak hiç bir yanı yok bunun..Ama şu bir yana ben de öyle bir yarışmaya katılsam alacaksam en kaliteli en markalısını almak isterim..Ama o öğün için kullanacağım kadarını,daha fazlasını almayı düşünmezdim...Neden en ucuzunu alayım ki? Sonuçta bir yarışma var,üstelik tüm tv de izlenicek..Özenirdim açıkçası kullandığım malzemelerin kalitesine..İsrafa sonuna dek hayır elbette...

belliii ztenn yaaa neymiş en iyi şekilde ağğırlıycaklarmışş pehh
acaba hepsin eşit bütçe mi ayırıyorlarrr
hepsini yiycek halleri yok kalan kendilerine kalıyorr tabi ozamn pastırma et çeşitlerii v.sv.s alırlarr
biarada hangi yarrışmacıydı aynı ekmekten 6 .paket almışştı hatta kendide çok aldım dediii pesss dedimyaa allh ruhlarını ıslah etsinnn:jeyyar:

evet çok abartıyorlar..5 kilo pirinç,6 paket ekmek çok çok saçma yani..

bence hepside çok begeniyolar ama sırf eleştiri yapmak için bi lokma alıp gerisini cumburlop çöpe yolluyolar yazık günah anacım.bi dilim ekmege muhtaç insanlar var!!!

her hafta gelenek gibi bir ruh hastasi cikiyor bu haftanin ki gulsumdu ukala ac gozlu ustelik kenarin dilberi sonradan hanim olunca demek ancak insan bu kadar kibarlasabiliyormus cakma sosyete

Tamer bey'in kazanmasına sevindim haketti de hihoyyyt
bu arada Gülsüm hanım'ın aldığı çikolataların tanesi 15 lira 4 paket aldı ama ikram ettiğini görmedim kendisi için almış işte buna görgüsüzlük aç gözlülük denir başka bir şey değil

tabiki kaliteli alsınlar ama o kadar çok alıyorlarki yenmiyor yarısı tabakta haydi dök oldumu şimdi beğenmedik diyip kalıyor tabakta çok israf var yazık bencede :bbo:

yazık günah tabi...bu biraz yetiştiriliş tarzı ile de ilgili sanırım...tabakta yemek bırakmam pek..:1no2: Hiç varlık yokluk kavramı bilmeyen,iyi yetiştirilmemiş bir insanın yapacağı şeydir bence tabaktaki yemeklerin çoğunu yemeyip çöpe göndermek...benneyaptımki

alınanın kalitesi degil ki
kullanacagı kullanmayacagı ne varsa doldurdu hatun
2 kangal sucuk biri dilimlensin o diger biri ne oldu
1kg cay hangimiz 5 kişiye 1kg cay demliyoruz demliği büyük sanırım
5kg pirinc
meyve
pastırma
daha markette ne varsa
zaten et reyonundan ayrılamadı gözü kaldı kadının
yahu durumu kötü olsa helal olsun alsında
belll ki varlıklı
lois voitton canta tak mersedese bin villada otur
ama böyle ac gözlü ol
pes diyor insan

evet çok abartıyorlar..5 kilo pirinç,6 paket ekmek çok çok saçma yani..

bizde evimize misafir alınca özenıyorrzz en iyi şekilde ağırlamak için en iyisi bütçemiz dahilinde alıyorzz ama burda şu varrr finansman var diye nasılsa kalcak bize diye bilinçsiz hareket etmeleri yanlış
bugunde 5 kg pirinç dimiii

bide bi bayan vardı işl yarışan onu seyertmedim yemekleri nasıldı onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…