sana katiliyorum kavga gürültülü yerler seciliyor, reting retinggggggggggkafamçokkarıştıkahve yemekten sonra olduğu için kavga etmiyorlar..seyreden olmaz diye,kavganın bol olduğu sahneyi koyuyorlar bence..bi nevi pazarlama tekniği....
laelaelaelaelaehadi gelsin yeni yarışmacılar adanalılarda çok iş var çok komikler en çok trabzonluları merak ediyorum :uhm:
bence yarışmadan para kazanamasakta bari aldıklarımız yanımıza kar kalır diye düşünüyolar herhalde ve hiç bir şey görmemiş gibi markete girip ne bulursa saldırıyolar fiyatını hiç düşünmeden ne bulursa fazla fazla dolduruyolar hepside markalı en pahalısından kaşar peynirleri etler vs ohh yarışma bahane alışveriş şahane götürünn götürünn nasıl olsa parası ceplerinden çıkmıyor lülülülülülü
evet show tv karşılıyor kendileri alsa bu kadar çok ve pahalı şeyler alırlarmı hiç eminim ömürlerinde böyle hesapsız hangisi daha ucuz hesaplı diye düşünmeden bir tek bu yarışma için bu kadar rahat alışveriş yapıyorlardır
belliii ztenn yaaa neymiş en iyi şekilde ağğırlıycaklarmışş pehh
acaba hepsin eşit bütçe mi ayırıyorlarrr
hepsini yiycek halleri yok kalan kendilerine kalıyorr tabi ozamn pastırma et çeşitlerii v.sv.s alırlarr
biarada hangi yarrışmacıydı aynı ekmekten 6 .paket almışştı hatta kendide çok aldım dediii pesss dedimyaa allh ruhlarını ıslah etsinnn:jeyyar:
tabiki kaliteli alsınlar ama o kadar çok alıyorlarki yenmiyor yarısı tabakta haydi dök oldumu şimdi beğenmedik diyip kalıyor tabakta çok israf var yazık bencede :bbo:
evet çok abartıyorlar..5 kilo pirinç,6 paket ekmek çok çok saçma yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?