Yemekteyiz - Show Tv

Okuldayken de tabildot alırken yemeyeceği yemekleri tabağına doldurtup hiç yemeden,tadına bile bakmadan çöpe atanlar olurdu da sinir olurdum..bazıları bir sürü ekmek alırdı tabağına..sadece 1 -2 sini yer gerisini çöpe atardı...Hepsi eğitimsizlikten..Yakında ben de anne olacağım Allah izin verirse...İnşallah bu kötü örneklerdeki gibi yetişmez evlatlarım...

heheh demek tamer bey yani nam-diğer squidward'ım kazandı ha :hoorayleyhihoyyytkaydirigubbakcemile3

ama benzemiyor mu sizce de cidden :teytey:

o değil de ben çok az izledim bu programı, bu haftayı da ama "izlediğim kadarıyla" şu ana kadar gelmiş geçmiş en kaliteli yarışmacı tamer bey'di!sositososito

Izledigimden beri ilk defa hak eden biri kazandi, gercekten cok sevindim tamer bey adina... cok kibar, nazik ve görgülü bi insan.

Gülsüm hanimsa tam görgüsüz, alis veris yapani gördümde bu kdr abartani görmedim yarisma boyunca, kazanamayacagini anladi ne alirsam kardir diye yari marketi götürdü kadin...

Yok efendim kuaföre gidemedigi icin cok üzgünmüs, sanki yemeklerini degil kendini görücüye cikariyor, ne kdr uyuz bi kadin...

Okul yıllarımda bir arkadaşım vardı..Bazan birlikte Alsancakta gezmeye çıkardık..pizza pizzaya falan otururduk..ben her zamanki gibi tabağımdakile bitmeden kalkmak istemezdim..O ise yemekten sıkılır,hadi kalk dolaşalım derdi..tabağındakilerin de yarısından çoğu tabağında dururdu..beni de zorlardı kalkalım diye..ben de inadına kalkmazdım..illa bitirecem,ben buna para veriyorum diye...yerdim tabi..ama o yemek bana zehir olurdu onun bu tür davranışı yüzünden..Üstelik maddi durumları da pek iyi olmadığı halde böyleydi her defasında...Sinir olurdum sinir...:1no2: Eskilerden kalma bir anımı paylaşayım dedim..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet tamer bey kazandı. haketti kazandı helal olsun parası. bu hafta çok sıkıcıydı yaa iyikide bitti:))) haftayaki yarışma çok eğlenceliye benziyo hareketlilik gördüm reklamlarında. sıkılmadan izleyecem.

Bu topice 2. müdahale ve ayni gerekcelerle. Bir tv programi bu arkadaslar sorun ne ki neyi paylasamiyoruz tartisiyoruz. Abartili yorumlar yapmaktan kacinsaniz bütün bunlar yasanmaz. Ilgili mesajlar temizlendi simdi tekrar aciyorum.
Topic sakinleri burayi sevdiginizi biliyoruz ama sizlerde konunuza sahip cikin, otokontrolünüzü kendiniz koyun, bu tür durumlarda bizleri bilgilendirin hep birlikte düzeni koruyalim, unutmayin devami 3. tekrari halinde topic süresiz kapatilir.

Son düzenleme:
eveeet
haftaya. ADANA .var
4.gözle.beklyorum
ayrıca.kuzeyin.sözlerinde.dikkate.almanızı.rica.ediyorum
bu.güzel.topiğn.süresiz.kapatılmasını.istemeyiz.değilmi
ozmn.nasıl.eleştri.yapabilriz.yarışmacılar ve yemekleri.hakkında

iyi akşamlar arkadaşlar tamer bey kazandı iyi oldu hakeden kazandı

Ne kadar kibar adamdı Tamer bey. Kimseyi kırmadı. Yemekleri sevmediğini söylerken bile kimseyi incitmedi. Gerçekten o parayı son kuruşuna kadar hak etti. Helal hoş olsun...

evet arkadaşlar bakalım adanada neler olacak. biraz renkli kişilik heralde bunlar.bu hafta konuşacak çok şey olacak heralde........ bide bizim bi arkadaş başvurdu. 750 lira mutfak harcaması için veriyolarmış. ayrıca başkasının mutfagını kullanırsan onada ayrı para veriyolarmış. bilgilerinize.........

Başkasının mutfağını niye kullanıyolar anlamadım ben. Başka birinin evinde de misafiri ağırlayabiliyorlar mı yani?

ben 400 tl diye duymuştum..750 tl mi olmuş....insanlar fazla alişveriş yapıyorlar..çok görmemekte lazım bence...

bence şimdiye kadar ki en saçma yarışmalardan birisi..
tek güzel yanı dizilerde taklit edilmesi..

ya hiç sorma adanadakiler sadece renkli diil, rengarenk görünüyorlar :roflol: haftaya neler olacağı az buçuk belli ama neyse :roflol:
bu arada nasıl başkasının mutfağını kullanmak?
herkes kendi evinde ağırlamıyormu,başkasının mutfağını nasıl kullanırki bi insan. neyin nerde olduğunu bilmeden :uhm:

yemekteyiz, illeri dolaştıktan sonra 5 il olunca illerin birincileri kendi aralarında yarışsın bence. birincilerinde birincisi seçilmiş olur.

bu yarısmaya katılmak ıcın cok sabırlı olmak gerekıyor ..cunku elestrıler bazen o kadar sacma oluyokı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…