Yemekteyiz - Show Tv

Naim sevgililer gününde Kayseri'de 5 yıldızlı bi otelde konser vercekmiş... Nerden nereye valla.-tatlicadiarzu-En kısa zamanda ben de katılıcam bu yarışmaya...:1rolleyes:

en iyi olan kazandı bence
ilk defa hakeden birinin cebine girdi bu para

bi ara trabzonda da yarışma yapılacağını duymuştum ama hiç reklamı geçmiyor artık bilgisi olan varmı...karadeniz yemeklerini çok severimde ben =))

bncede.750.değl
çünkü.ılk.yarışmayı.kazanan.ömercanmıydı.neydı
onun720.tutmuştu.alışverışı.baya..bı.ğerı.çıkarttılardı
ama.sonradan.artıdılarsa.bılemm

bncede.750.değl
çünkü.ılk.yarışmayı.kazanan.ömercanmıydı.neydı
onun720.tutmuştu.alışverışı.baya..bı.ğerı.çıkarttılardı
ama.sonradan.artıdılarsa.bılemm

ona şaka yapmışlardı 720 diye...kasiyer söyledi sonra şaka diye 300 filan tutmuştu galiba...

zeynep neden ağladı ki?
hele hele ağlarken : ben senin bana neden böyle yaptığını biliyorum diye , çocuklar gibi ağzını büzüştürüp,yüzünü gözünü sildi..çok komikti bence....ben o halini gördükçe güldüm

Papatyacımmm inan yarışmacılarıı bende gördümm çok üzüldümmm gerçekk ADANA insanıı böyle değillll

Saten bu yarışmanın formatı herhaldee tip tip insanlarııı bulmakkk

ADANADA kii tiplerii torlayıp toplamışş buraya koymuşlarrrr ,inanın çok üzüldümmmm ,oysaa bizzzz arkadaşlarımızla bir araya gelipp böyle davranmayızzzz

Kızlar geçen haftaki yarışmacılardan ALESSANDRA vardı ya italyan olan...
Az önce Özgü Namal ve Demet Akbagın filmi O. ÇOCUKLARI nı izliyodum alesandroyu orda gördüm özgü namalla yemek masasındaydı acaba mı dedim hemen netten baktım yanılmamışım oyuncu listesinde gördüm.. resimlerini aradım ama bulamadım...

O. ÇOCUKLARI otyuncu listeside şu...
Oyuncular
Demet Akbağ -- Mehtap
Özgü Namal -- Dona
Sarp Apak -- Saffet
Altan Erkekli -- Lokman
İpek Tuzcuoğlu -- Hatice
Sezin Akbaşoğulları -- Meryem
Mahir İpek -- Kom. Şeref
Deniz Üzerman - Mediha
Selen Uçer -- Selvi
Halil İbrahim Aras -- Nazif
Barış Özkan -- Selim
Aylin Arslancan -- Deli
Selen Sevigen -- Veronica
Marc Gonzalo -- Doktor
Selin Yardımcı -- Stella
Alessandra Greceo -- Stefan

Yarışmaya katılanların hepsi bence uzaktan yada yakından tv .ile ilgisi olan kişiler..

fragmaninda aralarinda en genc olan kiz....burasi benim evin lütfen sesinizi kesin diye ukala ukala konusuyor, rahatsiz olabilirsin ama bunu farkli dile getirilmeli bence

adanalı yarışmacı bayan ne diyor mutfakta:
sen bende bunu gördüğüne allahına şükret:))

arkadaşlar bende yemekteyiz fanatik bir izleyicisi oldum.her hafta degişik ymekler degişik insanlar karşımıza çıktı.Benim tepki alır diye tahminlerim vardı.kimseden ses çıkmadı.ebni üzen o kadar emek verip yapılan yemekler begenilmiyor(yarışma formadı)hadi onu anladımda yazık degilmi tapak dolup begenilmedi diye çöpe atılıyor.biz bu müsrifligi eglence olarak seyrediyoruz.ben kendi adıma çok üzülüyorum.bu kadar duyarsız olduk diye.bu benim nacizane fikrim.SİZCE HAKLI DEGİLMİYİM ARKADAŞLARsenağlama

hakılsın bende sinir oluyorum..tabaklarında yemek bırakıyorlar..bırakmaları için bir yemerğin çok çok kötü olması lazım..hem bütün gün yemek yemedim diyip hemde yemekleri tabaklarında bırakmalrı hiç de hoş değil..az az koyulsun..çorbayı 2 kepçe koyuyorlar ama 3-5 kaşık alınıyor..1 kepçe koysunlar..diğer yemekleride az koysunlar..yazık ya o yemeklere..aç gelipte dünyanın yemeğini bırakıyorlar tabaklarda..koyarken de en azından uyarabilirler..bana az koyun diyebilirler..

Aslında çok haklısın ..Yani hani fazla alışveriş falan neysede yemeklerin atılması çok kötü.Bugün Filistinde bu yemekleri bulumayan biryığın aç insan var. Sırf yiyemedik ,aç kaldık ,beğenmedik diyebilmek için bu yapılıyor..ama,yiyip de ondan sonra beğnmedik de diyebilirler. yada Malum damak tadıma uymadı falan. Ben diyorum ki . YEMEKTEYİZ PROGRAMININ RESMİ İNTERNET ADRESİNİ BULAN ARKADAŞLAR VAR İSE HEPBİRLİKTE MAİL ATIP BU DURUMU DİLE GETİRELİM :enbuyukkk: sonuçta zehir değilya az koysunlar onuda bizahmet yiyiversinler.10.000 TL için canım klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…