ben 400 tl diye duymuştum..750 tl mi olmuş....insanlar fazla alişveriş yapıyorlar..çok görmemekte lazım bence...
bi ara trabzonda da yarışma yapılacağını duymuştum ama hiç reklamı geçmiyor artık bilgisi olan varmı...karadeniz yemeklerini çok severimde ben =))
bncede.750.değl
çünkü.ılk.yarışmayı.kazanan.ömercanmıydı.neydı
onun720.tutmuştu.alışverışı.baya..bı.ğerı.çıkarttılardı
ama.sonradan.artıdılarsa.bılemm
ben senayı biraz ebru gündeşe benzettim ne dersiniz kızlar
ona şaka yapmışlardı 720 diye...kasiyer söyledi sonra şaka diye 300 filan tutmuştu galiba...
Bu hafta,yemekteyiz ADANA'da..:bbo:
Yalnız yarışmacılar özellikle ilginç,gıcık seçilmiş..İnanılmaz sinir oluyorum.:sm_confused:Gerçek Adanalı olanlar,öyle kaba saba değillerdir.Yani şunu önemle belirtim.Adana'ya o kadar çok göç aldı ki..gerçek adanalı kalmadı.Ayrıca orada yarışanlar muhtemelen Adananın illerinde yaşayan insanlar.
Dizilerde,Adanalı'yı oynayıp,kaba saba insanlar olarak tanıtıyorlar,esefle kınıyorum.kötükedihüso
arkadaşlar bende yemekteyiz fanatik bir izleyicisi oldum.her hafta degişik ymekler degişik insanlar karşımıza çıktı.Benim tepki alır diye tahminlerim vardı.kimseden ses çıkmadı.ebni üzen o kadar emek verip yapılan yemekler begenilmiyor(yarışma formadı)hadi onu anladımda yazık degilmi tapak dolup begenilmedi diye çöpe atılıyor.biz bu müsrifligi eglence olarak seyrediyoruz.ben kendi adıma çok üzülüyorum.bu kadar duyarsız olduk diye.bu benim nacizane fikrim.SİZCE HAKLI DEGİLMİYİM ARKADAŞLARsenağlama
arkadaşlar bende yemekteyiz fanatik bir izleyicisi oldum.her hafta degişik ymekler degişik insanlar karşımıza çıktı.Benim tepki alır diye tahminlerim vardı.kimseden ses çıkmadı.ebni üzen o kadar emek verip yapılan yemekler begenilmiyor(yarışma formadı)hadi onu anladımda yazık degilmi tapak dolup begenilmedi diye çöpe atılıyor.biz bu müsrifligi eglence olarak seyrediyoruz.ben kendi adıma çok üzülüyorum.bu kadar duyarsız olduk diye.bu benim nacizane fikrim.SİZCE HAKLI DEGİLMİYİM ARKADAŞLARsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?