Yemekteyiz - Show Tv

kızlar size sonuna kadar katılıyorum...yazık günah valla ya....programın resmi bir sitesi yoksa bile show tv iç yapımlara şikayet maili atalım...toplu mail giderse kaale alınır ancak..ben bi araştırayım şu adres işini..bişeyler bulan yazsın mutlaka duyarsız kalmayalım...

valla kızlar bende bugün anneme diyodum.bunlar ne böyle bütün adanalılar böylemi acaba diye.adanalılardan gıcık olasım geldi.hiç tanıdığım adanalıda yokki.niye daha dikkatli seçmiyolarsa yarışmacıları.kötü tanıtım oluyo sonuçta.yasakkelimesanırım bu hafta bakmam.fragmandan bile uyuz oldum.-tatlicadiarzu-

benimde annem izliyodu,tabi o izlerken ilgimi çekti bende izlemeye başladım.çok sinir bozucu bi program ama yaaa:1shok: ordaki insanları tembihliyolar mı nedir yemekleri beğenmeyin sürekli kötü eleştiride bulunun ev sahibini rencide etmekten asla çekinmeyin diye?? kimisi tabağına konan yemekleri siliyo süpürüyo,sonra çıkıyo puanlamada 'yemekleri hiç beğenmedim.tam bi fiyaskoydu.' diyo,kimisi önüne konan yemeği daha görür görmez burun kıvırıp dokunmuyo bile.yemek konusunda eğitim almış,bu konuda uzman olan insanlar bu programa tamamen karşılar zaten.nefret ediyolar,hiç etik bulmuyolar.sonuçta misafirliğe gittiğimiz zaman bir yemeği beğenmesek bile,yemeği yapan kişiye o kadar ağır laflar söylemiyoruz.eline sağlık deyip kalkarsın sofradan.o ne öyle sofrada birbirini yiyo koca koca insanlar.bi bozulmayan sofra geleneği kalmıştı zaten,ona de el attılar sağolsunlar
bildiğiniz bi yer varsa gerçekten şikayet edelim bu yemekteyizi.

evt haklısınız bayanlar ama herkez bişekilde sivrilmeye çalışıyo işte yoksa yemeklerin yenmeyecek kadar kotü oldugunu sanmıyorum.
birada birinci olmak için yapıyolar ama aslında yanlış tabiki

Kaşarlı Haçapur Böreği,

Nurten hanımın yaptığı böreği sabah showmax'de izledim. 1 yumurta 1 bardak su göz kararı sıvı yağ koydu ve aldığı kadar unla hamur yaptı. Bu hamuru tek parça olarak açtı. Eliyle de büyüttü. Karşılıklı iki kanadını tam ortada uçları birleşecek şekilde kıvırdı üzerlerine sıvıyağ sürdü. Yandaki kanatları da biraz kapattı onlara da yağ sürdü. sonra kare haline getirdi. İçine ezdiği peyniri ve rende kaşarı karıştırıp döktü. Mektup zarfı gibi kapattı ve yağladığı tepsiye koydu .Eliyle bastırarak tepsiye hamuru yaydı. Pişrime safhasını görmedim işe gelmek için evden çıktım çünkü...

Nasılsa kendi ceplerinden çıkmıyor parası...Düşüncesizler...Kendi ceplerinden çıksa ve kıt kanaat geçinen insanlar olsalar,yokluk-varlık kavramını bilseler bakalım kırıntı israf ederler mi

arkadaşlar bu arada star tv de bu formatta bir yarışma başlıyor...yemeğe bizdeyiz programın adı....ne kadar kopyacılar yaaa

arkadaşlar bu arada star tv de bu formatta bir yarışma başlıyor...yemeğe bizdeyiz programın adı....ne kadar kopyacılar yaaa

millet olarak ne kadar hızlı tüketip,harcıyoruz herşeyi yaaa bi kanalda bişey tutunca diğer kanallada biraz süsleyip aynısını yapıyo..sonra illallah geliyo millete..alışmışız hazır yemeğe,,hep tüketmeye..kimse yeni bişey üretmiyoo..:1ninca:

ya arkadaşlar bu ne böyle biz adanalılar böyle değiliz gayet nazik ve misafirperveriz. valla utandım bunlardan adanalıları çok farklı gösteriyorlar gerçek adana insanı bu değil

haklısın canım fenalık getirene kadar yayınlıyolar sırlar dünyası vardı bi ara,kadınların dertlerini dinliyoduk.... liste uzayıp gidiyo böle yalnız Adana lılarda fena gibi hee Adanalı arkadaşlarım alınmasın yarışmadaki 5 kişi için dedim fragmanlarını izledimde

bız türk mılletı olaraktan cok ıyı bı TÜKETICIYIZ zaten kopya cekmeden fotokopı makınası hat yemıs yanımızda :roflol:

ben bi kanalda daha görmüştüm programın adı ana yemek miydi öyle bişeydi işte. yakında her kanalda olucak sanırsam :)

bugün adana günü..hadi bakalım...yanlız ben kafamda adana diyince vurduğunu kıran heytt diyince herşeyi deviren kemal bey gibi maço tiplerin olduğu bi yarışma ortamı bekliyordum..ilk yarışmacılar oynak çıktı biraz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…