şunu.oturuşuna.bak.aynı.leylaklava:
genelleme yapmıyorum ki orta anadolu ve doğu akdenizde böle tabaka halinde yapıyolar tarhanayı tattım veeeeeeeee"damak tadıma hiç uymadı" o nedenle söledimmmm.
nerde toz tarhana of of of olsa da yesek bak şimdi
ya niye Adana şöğle böğle bizim gibi yok diyorlar ve herşeye neden memleketleri sokuyorlar geçen haftada karadenizli Zeynep vardı sıkıştımı ben karadenizliyim ......ee bende karadenizliyim pehhh..
bence Adanayı bunlar insanlara çok yanlış tanıtıyorlar.. ayrıca ev sahibi ne yapsa yaranamadı , herşeyi göze battı evet serviste ufak tefek aksaklık vardı ama bu kadar sivri dilli ve özellikle o genç bayan bence çok kaba eleştirdi daha kendinden büyüklere nasıl davranacağını bilmiyo onun evde yemek yaptığına bile inanmam ..gayet sivri ve özellikle reyting için seçilmiş bir kişilik her zaman uzak durduğum tipler arasındadır ... yazık o ev sahibine çok acıdım ya gözleri falan adamın bi acayip oldu adamın eleştirinin boyutu arttıkça ..kendi babam aklıma geldi .
genelleme yapmıyorum ki orta anadolu ve doğu akdenizde böle tabaka halinde yapıyolar tarhanayı tattım veeeeeeeee"damak tadıma hiç uymadı" o nedenle söledimmmm.
nerde toz tarhana of of of olsa da yesek bak şimdi
bende var gel beraber yıyelım..yerimseniben
bol sarımsaklıcokacimcoook
hah evet gülçincim o nu demiştim ikisi de birbirinden gıcık bu hatunlar genç olmalarından mı kaynaklanıyo bilemiyorum
nie kız işyerinde misin?
bende var gel beraber yıyelım..yerimseniben
bol sarımsaklıcokacimcoook
şunu.oturuşuna.bak.aynı.leylaklava:
Of offfffcokacimcoook
Kalıp şeklideki tarhanayı cips gibi ısıra ısıra yiyorlarmış duyduğuma göre...:sm_confused::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?