Yemekteyiz - Show Tv

faruk beyi kutluyorum çok efendi ve çokta sabırlıı..
yemekleridee güzel yaptıı biraz masa karışık oldu ama artık okadarda olucak 50yaşında adamm...

madem herşeyi çok iyi biliyosun adamların karşısına öyle oturulmuyacagınıda bilmen lazımdıı kasıntı ne olacakkk:dilcikar:

yuhhh diyorum başkada bir şey demiyorum.ney sesinden ve güzel ilahiden bizim burda gözlerimiz doldu o cadı varya o cadııı daha başka bşey derdim ya neyse ilahide güldü sırattı durduuklava:klava:klava:

KIZLAR HER YORENIN TARHANASI FARKLIDIR bana sorarsanız ben ege tarhanası yedım toz şeklınde olan cok acayıp geldı tadı hıc beyenmedım maraslı degılım ama bence en ıyısı dovme seklınde olan maras tarhanası cıg bıle yenır cerez nıyetıne zevkler tartısılmaz ama guneydogunun mutfagını hıcbıseye degısmem batıda da yasasamda mutfakları cok lezzetlı

ya adam çok güzel yemekler hazırladı ayrıca açtığı hamur da incecikti tahine sarmısakta koydu yani adama resmen bunak muamelesi yaptılar bide çok sinir oldum ya 19 luk çok bilmişte ayrı bir olay yani kendini güzel sanıyor hiç güzel görmesem inanabilirdim de neyse...

resmen yarışmaya uymuşlar kendilerini şartlandırıp gelmişler.herşeye bi bahane bulunurmu ya ayıp yani nimet bu.
adam herşeyi yaptı yinede iyi yada kötü.birşeyide beğenin yani.
çok abartlılı buldum bu insanları.samimiyetten bahsediyorlar ama çok sahteler.
ev sahibi hacdan gelmiş adam sabırı o yüzden birazda hoşgörülü davrandı yinede.
hikmet beyden hiç bahsetmeyim kötükedihüso

Tarhanayı öyle çiğ mi yedinkaydirigubbakcemile3

Demi..İzmire Karşıyakaya gelse komplekse girer bence bu 19 luk bacı...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…