aaaa niye öğle diyosunuz kızlar ben hayatımda böyle bir güzellik görmedim ayıp ayıpp amaaaa:roflol:klava:
aaaa niye öyle diyosunuz kızlar ben hayatımda böyle bir güzellik görmedim ayıp ayıpp amaaaa:roflol:klava:
Of offfffcokacimcoook
Kalıp şeklideki tarhanayı cips gibi ısıra ısıra yiyorlarmış duyduğuma göre...:sm_confused::uhm:
Önce etekle nasıl oturlur onu öğrensin..Zerafetten ,oturup kalmayı,konuşmayı bilmekten uzak bir güzellik..lülülülülülü
bu.arada.o.defi.çalan.bnm.eskı.hocam:))))))))))))
evt.cnm.aynn.öyle
ıstersen.ver.bana.özelden.adres.yollatayım.sana:1hug:a.s.
:roflol: tesadüfe bakkk kızz
KIZLAR HER YORENIN TARHANASI FARKLIDIR bana sorarsanız ben ege tarhanası yedım toz şeklınde olan cok acayıp geldı tadı hıc beyenmedım maraslı degılım ama bence en ıyısı dovme seklınde olan maras tarhanası cıg bıle yenır cerez nıyetıne zevkler tartısılmaz ama guneydogunun mutfagını hıcbıseye degısmem batıda da yasasamda mutfakları cok lezzetlı
ya adam çok güzel yemekler hazırladı ayrıca açtığı hamur da incecikti tahine sarmısakta koydu yani adama resmen bunak muamelesi yaptılar bideçok sinir oldum ya 19 luk çok bilmişte ayrı bir olay yani kendini güzel sanıyor hiç güzel görmesem inanabilirdim de neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?