Yemekteyiz - Show Tv

brawwwoooo faruk amcama :lepi:
inşallah birinci olur :hooray:
çok şeker yaaa :1hug:
damak damak bir insanın sadece damağımı tat alır dili yokmu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sağol bitanem ama tarhanayı toz olarak çorbasını içmeyi tercih ederim...a.s.:1hug:

cnm.bzm.tarhanıyı.bigün.önceden.ıslatrsan.çorbası.da.aynn.sznkler.gıbı.olur
ama.bnde.çok.sevdm.uşak.toz.tarhanası
hatta.bzmkler.bzm.tarhanaya.şeker.koyar.ıçerler
buda.bnden.size.bı.acayıplık.olsun
ama.bn.öle.ıçemem

ayy bende cok begendim ilahiyi o kızda utanmadan sırıttı bide yaaaa diğer herifede siniri oldum herşeyide eleştirdi yaa onuda görücez bakalım

Toz tarhanayı çorba olarak içmekten zevk alıyorum..Yarın yapayım bari..İçine biraz köri,sarımsak,tavuk knor ilave edeyim..mMmMMmmmmm...hihoyyyt

puanları söylüyorum
o kız:4
kısa saçlı 47 yaşındaki bayan:5
çok çeneli buranın delisi:4
diğer sarı kadında :4 vercek
adam cagıza bende 9..
herşeyi güzel yaptıı bu adama haksızlık yapacaklar bencee

Demi..İzmire Karşıyakaya gelse komplekse girer bence bu 19 luk bacı...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

bencede yerimseniben bu güveni nereden bulmuş onuda anlayamadım ayrıca
hani adanalı kızlar çirkin de bi bu güzel desem değil adanada da çok fıstık var
heralde bunu çevresinde tek güzel bu
hadi fiziğini geçtim bir insanı güzel yapan sadece fizik değildir
çooook terbiyesiz bir insan bana göre ve çok saygısızklava:

ya bu yarısmacılar nasıl secılıyor anlamadım benneyaptımki yemege gıttıgımde ılk ellere ve dıslere bakarım dedı kadın hıjyen kavramını abartıp..bıde 19 luk kızıda hıc sevmedım..benı cok kıskanırlar guzelım dedı durdu...ne alakaysa artık fazla gaza gelmıs gordum hanım kızımızı

Güzelik salt dış güzellik değildir..Bir bütündür..Tavırlar,konuşma,nezaket,oturma ,kalkma,vs hepsi...Bundan haberi yok demek ki...

kızlar ne kadar hızlı ilerliyorsunuz okurken zor yetiştim

o nasıl bir oturuş kızlar ya :jeyyar:
adanalıyık diyolar adanayı böylemi temsil ediceğini sanıyor bu kızımız acaba :roflol:sırnaşık şey:roflol:

amacı belli işte gündemde olmak nil gibi ünlü olmak istiyor
ama nil buna bakış baya kalite kaldı yaf

yazdıklarınıza göre yazık olmş adama

ben de o şımarık kendini beğenmiş kızı hiç sevmedim
programları karıştırdı sanırım:)

çok da ukela ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…