Yemekteyiz - Show Tv

bu.yazı.alıntı.ama%100
katılıyorum.bnm.fıkırlerımı.yazmışlar.resmn

bakalım diğer akşamlarda neler görcez hakıkaten faruk amcaya yazık oldu......nil ve nikadan sonra selbiii geldi hade hayırlısııı

beterın beterı var derler yaa o hesap..
Kıbrıstakıler de bıkınıyle cıkarlarsa..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

Erzurumda da yapılırsa onlarda kalpakla mı karşılayacak yani..-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Ya şu teşekkür butonlarının eksikliğini baya hissediyorum,keşke kaldırılmasaydı...:çok üzgünüm:

keşke.yaaaaa:a015::çok üzgünüm:

aslında adanalı olarak bende kızdım başka insan mı yoktu. 19 yaşında üniversiteye hazırlanan bir kızın ne işi var orda annesi mutfağa bile sokmamıştır onu.

buyuk ıhtımalle..kaydirigubbakcemile3
mutlaka yorenın kendınce sımgesı gorduklerı seylerı uygulayacak bırılerı olur..-tatlicadiarzu-

sorma aynen benım de elım gıdıp duruyor o kadar alısmısız tesekkur butonuna..:smiley-cool:

ay bunlar ne boyle alcaksin kafalarin devirivecen yemekleri yuh adanalinini yemeklerini masasii herseyini elestirdiler ben izlerken sinir oldum be hepsi bir birinden gicik lar

kızlar yaa aşureyi nasıl buldularr..
ben o adamın çenesi çekemediğim için kapattım izleyemedim tatlı bölümünü...

Faruk amcaya bence de yazık oldu. içlerinde aklı başında olan bi tek o...aşure için çok tatlı olmuş dedi hikmet..isimlerinide bilmiyorum ama kendini adanalılara benzetemeyen kadın da kasenin yapış yapış olduğunu söyledi sonra bende izlemedim değiştirdim kanalı

Son düzenleme:
tam seçmece olmuşş bu haftakilerrde :mymeka:
an babacan adam bugun yarışandııı doğal samimi ve içtendi en şekilde ağırlamaya çalıştı kendince
isimleri tam bilmıyorum ama19 yaşındakii bayanı neydii oo öyle.... nerden kendine bu güven güzel desem güzel değil kariyer desen oda yok samimyet alçakgönünlk desen uzakdan yakından alakası yok heyallhım hey....:mymeka:
yemeklere gelince yağlı idi evet ama adanılar genelde yağlı yedikleri için bu şekilde hazırlammış olmalı
ayrıca aşure çok uğraştırıcı bi tatlıı bu 3 saat içinde onu bile hazırladı kıvam olarak yerinde gibi cevizleri bile dövdü koydu
hakkını yedilerrr üzüldüm:1no2:

en doğalıda faruk beydii..
ayrıcaa kzıın ismi ne bilmiyorumm küçük olan varyaa madem tüm görgü kurallarını biliyosun kollarını yemek masasının üzerine konmuyacagını bilmiyomusunn

orda.tek.adanalı.faruk.amca.bnce
adam.da.ne.sabr.varmış
utanmadı.da.kendnden.kaç.yaş.büyük.nsana.çemkırmeye

faruk beyi yemek hazırLarkene izLedim de sorasını göremedim..
amaaaaaa bi kız var orda,siyah saçLı gençten bişi hanii,ükeLa dümbeLeği yaa,o nasıL bi konuşma yaptı öyLe.. :1shok:
yok kendine güvenirmiş de yok fiziken çok güzeLmiş yüzü harikaymış da,biLmem ne,GICIKKK oLduummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…