Yemekteyiz - Show Tv

ilk defa bu kadar sinir oldum kanalı değiştirip, puanlama sırasında tekrar açtım.. tasavvuf müziğinide kaçırmadım çok güzeldi..
kadınlar çok kendilerini beğenmişler.. hele selvi mi ne ben çok güzelim herkes beni kıskanır fiziğime de herşeyimide güveniyorum dedi.. ayrıca bu yarışmaya sadece eleştiri yapmak için girdim dedi, ya kendini ne zannediyor anlamadım süs güzeliii.. amacı başka zaten çok belli.
kadınların hepsi bir tuhaf zaten.. çiftci amcamızda hiperaktif biraz.. sadece kendi konuşsun,dinlenilsin istiyor.. bence bugün çok ama çok haksızlık yaptılar, daha önceki yarışmalardakiler gibi sonra keşke daha çok puan verseydik diyecekler ama iş işten geçecek.. Amca güzel yaptı yemekleri bence,
aşure yaptı tek tek malzemeleri haşlayıp öncedende haşlamamış yazık hepsini yaptı. hamur açıp mantı yaptı çorba için hepsine emek harcadı.. çakma aynalı tahir Kemal bile hazır almıştı malzemeleri cok acimcoook amcanın hakkını yediler en azından biraz daha fazla puan verebilirlerdi .. benneyaptımki..

anavatan manavatan anlamam ben tarhanayı bi ege bilir en iyisini de ege yapar
dövmeden tarhana olmaz tadı da korkunç zaten. yaşasın ege tarhanası:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:

Canım azracığımın dediği dövmeden yapılan yoğurtlu bir tarha
sen un tarhanasıyla karıştırdınnn:lepi::lepi:

resmen çocuk yaa kişiliği oturmamış ne demek eminim yarışmacılar beni kıskanır ben çok güzelim fiziğim çok güzell komık yaaaa..
herşeyi bildigini sanıyo ama hiçbişey bilmiyooo

hı bu arada facebook'ta yemekteyiz diye grup var.. çoğu yarışmacı yorumlara ve tartışmalara katılmış.. Sevda var dı başı örtülü o dşey yazmış kameralar kapanınca tekrar oturup yemekler yeniliyormuş ve hiç birşey kalmıyormuş.. o yayın sırasında kötüleyip çirkin dedikleri yemekleri yayın sonunda büyük zevkle yiyorlarmış.. orda üye olan diğer yarışmacılarda aynı şeyleri yazmışlar..

bend e bir adanlı olarak o ufaklığa uyuz oldum
hayır memelektim üzerinde kötü imaj güzelim.

kızlar ya cidden adana adına kötü bir imaj oldu bu yarışma :1no2:
inanın bugün ilkdefa seyretmedim yarışmayı
çünki içeriğini çok aştı çok
aslında nekadarda merak ediyordum adana yemeklerini öğrenmeyi
ama inanın tahammül edemedim
ben seviyesizliğe dayanamıyorum :çok üzgünüm:
bu show tv ne yapmaya çalışıyor yaaaaa delikafadulden

resmen çocuk yaa kişiliği oturmamış ne demek eminim yarışmacılar beni kıskanır ben çok güzelim fiziğim çok güzell komık yaaaa..
herşeyi bildigini sanıyo ama hiçbişey bilmiyooo

Çok aptalca bir imaj sergiledi ,küçük düştü açıkçası...Ama haberi yok....kaydirigubbakcemile3

Face booka bakıyorum da şimdi neler yazmışlar selbi için be...burada yazsak banı yeriz valla..Ama helal olsun..kaydirigubbakcemile5

ayy her yarışmada ben güzelim diyen biri çıkıyo sinir oldum kıza kendini begenmiş birde kimse kimseyi kendine rakip görmüyo bugunku bey harici hoşuma gitmedi hele öteki gözlüklü olan erkek yarışmacı ne öle konuşup duruyo ayy sevmem öyle bıdı bıdı erkek

aynen katılıyorum lilyumm..
ne kadar çingene varsa toplamışlar adanada...
bende seviyeli düzeyli hakkaten memleket yemeklerinin konuşacağı bi program izleyeceğim sanmıştım.
en normal yarışmacı bugünki idi.
bizim bir gelinimiz var adanalı.son derece ağırbaşlı,ciddi ama aynı zamanda esprili,asil bir kadındır.
bu akşamki kadınlara baktım ve düşündüm bunların hangisi gerçek adanalı acaba diyebenneyaptımki

kızlar yarın kim yarışıyorr

canım nasıl arıyorsunuz googledan yazar mısınız bende bakayım.adanalıların böyle olduğunu asla düşünmüyorum.ama inanan insanlarda olur mu bilmem.....adanalı arkadaşlarım siz üzülmeyin bunlar reytıng için yerden yere vurun birbirinizi demişlerdir...

aynen böyle yazmışlar....gerisini yazamadım ayıp olur diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…