Yemekteyiz - Show Tv

al bendende o kadar..
adam kapıdan girdi çıkana kadar çenesi durmadıı..
boş konuşuyoo yaaa

ben yine geri döndüm pordon
ilk yarışmanın başlangıcın da fragmanlarda
çiftçi nin ev halini tanıtıyodu
orda farkettinizmi
karısı nı kameranın baştan aşağıya nasıl çekip adama ve eşine nasıl bir imaj verdiğini :1no2:
hatta beyde dediki ben karıma herşeyi alırım falan falan
ne demekti o ne anlatılmaya çalışıldı orda :1no2:
yok yok kızlar bu gerçekten kötü oldu kötü :1no2:

Ay o kızın durumu içler acısı o neydi öyle ya :cigara üstüne cigara şeysi:
Yaş 19 ya var ya yok ama yapmacık hareketlerle kendini çok komik duruma düşürdü. Kuaförünü değiştirmeli bir an önce -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

azra-sıla, kız seni kelimelerin arasına nokta koymandan tanıdım valla face bookta..kaydirigubbakcemile3

G...M.... sensin demi...yerimseniben

Valla esimle izledik...ac su senin kadinlar kulubunü dedi ...bende yorum yazacam...:roflol::roflol:...(ona kk da yemektyiz'in yorumlarini okuyorum diye anlatmistim)

Elestiriler bence cok sacmaydi...yani gercekten ...o kadar meşakatli yemeklere yapilmamasi gereken yorumlardi...insanlar televiziyona cikinca ne oldum delisi mi oluyorlar...anlamiyorum
Ben almanyadakini gecen günde izledim...arada dünya kadar fark var...bizimkilerde sanki insan sevgisi, saygisi diye bir sey yok...sanki kanal özelikle antisosyal insanlarimi seciyor ...yoksa bizim duymadigimiz sorularla insanlardi dahmi cok gaza getiriyorlar..yani para ugruna bunlarin yapilmasi bana mantiksiz geliyor

Birde dikatimi ceken bir baska olay var...bunu gecen izledigim almanyadaki yemekteyiz'de tekrar aklima geldi...birincisi onlarda corba yok..yani cok fazla cesit olmuyor...cünki güzel bir corba bence baya zaman aliyor...sirf baslaginc menü oluyor...ana yemege gecmeden ise insanlar sofradan kalkiyor...yani ev sahibi ana yemegin son hazirliklari icin tekrar mutfaga giriyor...cünki sizde fark etmissiniz et yemekleri genelde cok fazla begenilmiyor...yarismacilar ise sürekli farkindaysaniz güvec gibi yemekler sunmalari gerekiyor...almanyadaki yemekteyiz programinda bu yüzden cok daha fazla yemek cesiti sunulabiliniyor...et kizartmalari vs. hemen yenmesi gereken yemekler böylece daha cok... yarim saat kirk bes dakka ev sahibi tekrar mutfaga gidiyor...bu arada konuklar evi geziyorlar...hatta kameralarla dolaplari karistiriyorlar...albümlere bakip yorumlar yapiyorlar...onun icin cok daha farkli bir ortam olusuyor...aslinda bence bizimkilere bir yerde haksizlik yapiliyor ...cok cesit yemek var...bügün Faruk bey kan ter icinde kaldi...cok yorucu ...bü yüzdende ortam cok agresif bence...

Gecen gün bende saat ücte mutfaga girdim...yemege misafirim vardi...allahtan gec kaldilar saat yedi bucukta geldiler yoksa yetistiremezdim...esim altida gelecekler demisti...kendimi yemekteyiz yarismasinida gibi hissettim...ki birde firinda çipura yaptim ...yani ana yemek iki dakkalik bir seydi... o da misafir geldiklten sonra baliklari firina attim...kurumasin balik diye...baya yorucu oluyor...o kadar kisa bir süre icinde sorfayi hazirlamak...salatalar vs...

Neyse bu aksam yemek hazirlayan Faruk beyin ...tasavvuf müziği ile sürpriz yapmasi bence cok güzel oldu...esim ve ben yemeklerinide beyendik...ama sanirim yarismayi kazanamiyacak.

eski yarışmacı atilla demişki;
S.a Arkadaşlar;

Türk insanı böyle insanları izlemeyi hak etmiyor, eski bir yarışmacı olarak çıldırıyorum, kötünün kötüsü varmış...

offfffffffffffffff

eksi sözlüğe bakıyodum bunlar çıktı karşıma..

çok muazzam şeyler öğrenmemizi sağlıyor aslında ama haberimiz yok işte.

- karşımıza aşureyi çıkarıp bize aşure diye sunmasını çok abes karşıladım.
doğru amca, karşına aşure çıkarıp sana onu portakallı ördek olarak sunması lazımdı.

hikmet amca demiş :))

bu akşamkinde takbiren bin ila bin beş yüz kez adana, adanalı kelimesi kullanılmış, yarışmacılarıyla insanı memleketinden soğutan program. içlerinde tipi, konuşması ve doğallığıyla adanalıya tek benzeyen ev sahibi hacı amca o esmer çiroza ve cır cır konuşan gözlüklüye kafa göz dalmayarak ne kadar sabırlı olduğunu gösterdi.

tanitimlarda salvar ve arap kiyafetiyle gordugum ve uyuz oldugum haci faruk amca megersem bu haftanin tek adam gibi yarismacisiymis, kibar, akli basinda, digerlerinin karakterini de iyi tahlil etmis, aferim dedim kendisine. kadayif sacli amca ise yeni bir fafori hasan ciftci olacak gibi gozukuyor, ama onun itici olani.

en çok trabzon ayağını merak ettiğim yarışma, dest-i izdivaçın üstüne çıkıp yeni favori programım olabilir.

ama bu format trabzon'da yemez, diyorum buradan program yapımcılarına, orada öyle eleştiri yaparlarsa konuklar, çeker vururlar. günde 3 xanax alan adamlara öyle "ayyy peçetelerin ütüsü yok" dedin mi? sokar o peçeteyi adamın ...... show tv dikkat etsin.

adana' daki çekimlerinde "aşure' nin tatlı olarak önümüze gelmesine anlam veremedim" diyen hikmet bey' le tanışmamıza vesile olmuştur. arkadaş ne olarak gelecekti? ara sıcak olarak mı alacaktın aşureyi? bir teyzem de takıldı adana usulü ot olmamış adana usulü ...olmamış diye. ya adam illa adana yemeği mi yapmak zorunda. isterse suşi yapar sana ne lan?

samimiyetsiz lümpenleri, çakma aristokratları, sonradan görmeleri yakından izleyebilmemize vesile olan yemekteyiz porooramına teşekkürü borç biliyorum efeniym.

bu akşamki bölümünde yer alan 19 luk toy kızımızın: "kıymayı yemekte sevmiyorum" dediği an benim de bittiğim andır. keşke kıymayı tatlının içine koyup da servis etseydi amcam.
ev sahibi hacı amcaya da burdan sevgilerimi gönderip, ellerinden öptüğümü iletirim.

#15014709 !?

adana bölümünde sınıfsal kompozisyon yine net ayrılmış durumda: bir ceyhanlı toprak ağası kılıklı, bir baraj yolusakini-orta üst sınıf kentli, bir taşraya yakın-yüreğirli abla, bir ne idüğü belirsiz yeni yetme hatun ve en son da son birkaç yıl içinde yerleşime açılan-seyhan baraj gölü manzaralı villasında zengin. bu dağılım kent portresini iyi yansıtıyor. belki kürt kökenli, 80lerin sonunda kente göçmüş biri seçilebilirdi ama maraza çıkarma olasılığı yüksek-kıymasevmez seçilmiş.

"tüm türkiye bizi izliyor, memleketimizi iyi tanıtmalıyız" tantanasına kurban gidecek gibi görünüyor. biz aslında öyle değiliz de böyleyiz parantezleri içinde kaldı program.

(

bu mübarek a$ure günlerinde tatlı olarak a$ure ikramından daha normal bi$ey olmamasına rağmen, adını bildiği ve beğenmediği a$ureyi dinimizdeki ve kültürümüzdeki yerini bilmeden ananelerimizden ve en alakasız tarafından bakarsak adana-a$ure kültüründen bahsederek yerden yere vuran cahillere yarı$macı dediğimiz hede.

dini islam olan ülkelerde; muharrem ayı boyunca evlerde a$ure pi$irilmesi adettendir, sevaptır, duası hayırdır...

bu arada bişey sorucam arkadaşlar.. bu zengin olan kadın sanırım Ayşe Arman'ın ablasıymış bilginiz var mı?

neyse kızlar benden bugunluk dedikodu yeter yatma zamanımirmirmirmir
herkese iyi geceler öpüyorum hepinizii..
ben yokken yorum yapmayın haa :roflol:

demek ki bitek biz sinir olmamışız o hikmet bey ve küçük hanfendiyeee.....rtük'ü arayanlarda var sanırım okuyorum sayfadan.ben adanalı olsam çok fazla kızardım.ama bir egelı olarakta kınadım show tv'yi.yurdum insanını hangi ilden olursa olsun bu türlü göstermeye hakları yok bence

Bittim buna...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selbimidir selvimidir ismini unuttum 19 yaşındaki kız insanı çileden çıkartan tiplerden..nslda kendini begeniyorr.girdigim ortamlarda bana hayran olmayan yok dedi ya ..sinir oldum o lafından sonra kıza..ama bugun yarışan şalvarlı amca hoştu sevdimm ..

aynen yukarda yazdığı gibi valla:1closedeyes:
dursun misali çeker vururlar adamı:roflol::roflol::roflol:

Öyle kıskandılar ki yemekleri güzel olsa bile sırf hasetlerinden düşük puan verebilirler kıza..
Hele biz burada kıskançlıktan öldük bittik...Habire yerden yere vurduk kızı...Hayatımızda böyle bir güzellik görmediğimiz ve göremeyeceğimiz için çılgına döndük,gözümüz döndü kıskançlıktan..-tatlicadiarzu-lülülülülülü:roflol:

adanalı bir arkadaşım var çok iyi görgülü bir insan..adanalıları tanımayanlar için kötü olduğunu düşünüyorum.hepsi seçmece 19 luk selbi yada selvi neyse yazık etti kendisine o tavırlarla..ay bu yarışmacılaı nerden buldular kötü çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…