Yemekteyiz - Show Tv

Artık programın yorumlarına bakarım arasıra herhalde. Takip etmemeye karar verdim ; çünkü baydı beni
Şhow tv baktı reyting tavan yapıyor uzattıkça uzattı. Hergece yok özet yok vs. Hem bugün tv de izlediğimiz
tek dizimiz elveda Rumeli vardı onu bırakıp bakamadık birşeye. İyi ki bu topik var, gene de gözgeçirmeden duramadım.
Ama benim bildiğim Adanalılar böyle değil. Çünkü o bölgeden çok arkadaşlarım olmuştu. Sanırım kanal özellikle renkli !!! ses getirecek kişileri seçiyor. Yemek yarışması daha başlamadan o genç kız ben çok kıskanılırım, herkes beni beğenir, fiziğime güveniyorum diyor. Sanki güzellik yarışmasına katılıyor. Sıra Trabzona gelsin istiyorum artık.
Bir Trabzonlu ailenin gelini olarak. O zamana kadar da akşam üstü özetlerini seyredip bu topikten bakarım. Zaten özet adı altında herşeyi izletiyorlar. Bu arada teşekkür butonu kalkmış ama ben şimdiden yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

dün yemekteyzi bi yemek yarışmasından çok bi şovu andırıyodu
üstelik bir de 4 saatlik bi yayın yaptılar
haberden önce yemek hazırlanıyo
haberden sonar özet başlığında tekrar yayınlanıyo
izleniyo ya artık nasıl koyucaklarını şaşırdı yapımcılar
hepsi şov yapıyo
üste para aldıklarını bile düşünmeye başladım artık
bu hafta rezaletti

Allah'ım ya show tv biraz daha özen gösterse yarışmacıları seçerken ne olur acaba.
Nerde kıllar var onları toplayıp yarışmacı yapıyor.
Maalesef ki her şey rayting için.

azra-sıla, kız seni kelimelerin arasına nokta koymandan tanıdım valla face bookta..kaydirigubbakcemile3

G...M.... sensin demi...yerimseniben

:roflol::roflol::roflol::roflol:
evt.cnm.o.bnm
noktalarımla.meşuuur.oldum.desene
noktamın.sebebını.söleym.barı

anlayasnız die.şuan görüntülü ekran klavyeden yazıyorum:1ninca:
klavyem bozuk aratuşum basmadığı için noktaya
g basamdığı için ğa.s
birde h çalışmıyor onu da bu klavyede halldiyorumkötükedihüso
ama sizin hızınıza yetşemedığm için çoğu zmn bozuk klavymden yazıyorum:çok üzgünüm:

yemeklerın hazrlanışına bakamadım ama aksam evde konuklar gelınce ızledım
dün aksamkı kişi cok doğaldı ama kazanacağını sanmıyorum
bıde bu programa hep çakma sosyete gelıyo anamkaydirigubbakcemile3 o genc kız ne o ya beğenmedı bı haltı yok yağlı tuzlu suyu çok :mymeka: onuda görcez adını hatrlamadığım dığer gözluklu bey ıse anam susmadıkı motoru soğsun bu aksamkı bayanıda hıc beğenmedım bence o dığer sarışın bayan kazanır ayy valla gözluklu adam yada o genc kız kazanırsa şurda atarım kendımı:roflol:

ayyy çok komiktiii karısı da giyinmiş elbise falan,çocukları filan hepsi evin içinde ayaklarında ayakkabılarr.adamın kel kafasında bi kaç tel saçı var onlarda uzamış kabar kabar tülermiş öölee tepesinde çok komikti.kes bari o kelindeki saçları.faruk bey çok iyi birine benziyo has adam valla.facebook ta bunları yerdenyere vuruyolar zaten millet yolda görse dövecekkk...kızlar facede eski yarışmacılardan bazıları varda anlatıyorlar,yarışmacıların kendi evleri değilmiş hepsiii.uyuzlar kendi evinizde yarışsanıza başkalarının evini neden kendi eviniz gibi gösteriyosunuz.ayyyy kibarcık salih varya oda facebookta bide kendine "yemekteyiz salih çataloğlu" diye profil yapmış popstar misali...allam yaaaa çok komikssss bunlarrr beaaaa..

ilk baştada demiştim şimdide diyorum. bu tür programa bir kaç jüri lazım. ve bu jüri bir usta, bu işin erbabı olmalı. bunlar kendileri kazanmak için beğendiklerinede beğenmedim diyor. ayrıca herkesin damak zevki birbirini tutmaz. birinin beğendiğini diğeri beğenmez.
bu Adanalılar tamamen oynuyor bence. o nedenle izlemiyorum. az bişey baktım o bile sıktı.
bende Trabzonu bekliyorum. kardeşim yıllardır Trabzonda. merak ediyorum oranın yemeklerini.

bu hafta kötü geçecek hele o bi kendini beğenmiş ukala dümbeleği selvi mi ne halttır bi kız vardı ayy onu bana verseler parçalarım bee hem akşam dikkat ettim üşüyorum diyo hem kıçı başı heryeri açık televizyona çıkacak yaa açmış orasını burasını bide gözlüklü bi herif vardı maşallah ortalık karıştırıcı pek bi ikiyüzlü geldi bana adamcağız okadar uğraştı yaptı iyi bi adama benziyo diğer iki bayanda ehh işte.bence bu yarışmada yöre yöre geziyolarsa yöreye uygun şeyler yapılmalı ben şahsen yer sofrası hazırlarım güzelcene illa her yemekde tabakmı değişirmiş bi çorba kasesi,bi yemek tabağı yetmiyo sanki anasını satayım çokda kibar hepsi ben bu yarışmaya katılsam hepsini kovarım bee

kızlar bu haftaki yarışmanın birincisini biliyorum önceden çekiliyor ya duyduğuma göre hikmet bey olmuş ben çok şaşırdım duyunca.

ya sarı saçlı kadın var ya o gerçekten 26 yaşında mı..30-35 arası gibi geldi bana..yaşınımı küçülttü yoksa.))

ya şu selbi midir nedir,o ne tuaf,gıcık bir kız...daha 19 yaşında diğerleri ondan büyük ya ,altta kalmamak için elinden gelen herşeyi yapıyor..yapıyor ama saçmalıyor da..sesi de gıcık ,sinir oldum..daha 19 yaşında yaaaa sanki çok büyümüşte ukalaca yorumlar yapıyor..saçını başını koca kadınlar gibi yaptırmış, her tarafını açmış..maaşallah etek oturunca bir topladı bir topladı...her şey meydan da....neyse
bu adam kaç puan aldı..ben izleyemedim de..

canım 18 puan aldı taramalı tüfek gibi konuşan uyuzcuk ..yaaaa bunlar ne böyleee seçmece oldu bunlar valla garip garip tipler...Türkiyenin ulusal tv si koskoca show tv ye cıkmak herkese nasip olmaz diğer yarışmacılar çorbayı servis ederken porselen tencereye koydular bizde öyle yapalım diyo : kaydirigubbakcemile3 hepsine gıcık oldum tek tek sayamayacagım hepsi oynuyor izlenmeye degmez bu hafta....-tatlicadiarzu-

badem ben de merak etttim seni kimsin acaba face de.azra sılayla arkadaşım ben facede.

Tatlım ben o guruba hiç bir şey yazmadım,sadece yazılanları okudum..azra_ sıla nın kelime aralarına nokta koymasından ve faforim diye yazmasından tanıdımkaydirigubbakcemile3
eşimle ortak facebook kullanıyoruz biz..yerimseniben

bende ilk başladığından beri takip ediyorum.dünki yarışmacının kazanmasından yana gönlüm.diğerleri hiç hoşuma gitmedi.hele 19 yaşındaki kızla diğer erkek yarışmacı berbat.son derece saygısız bir kız.bunlara biraz oynayın rol yapın falan demişler bunlar abartmış galiba.bu haftayı takip etmiycem galiba.ama adana yemekleri gerçekten enfes.cokacimcoook keşke başka yarışmacılar seçselermiş.

Ben 19 yaşındayken 25 yaşındakilere bile bana çok büyük gelirdi..Hatta 30 yaşındakilere nerdeyse teyze diyesim gelirdi..Yani gözüme o kadar büyük gelirdi ve asla senli benli konuşmazdım..Hep sizli bizliydim..Hala dahi öyleyimdir..Ama bu kız babası yaşındaki insanlarla nasıl bu şekilde konuşabiliyor,bu cesareti nerden buluyor anlamış değilim..Elbette kimsenin kimseden üstünlüğü yok ama yaşlarına hürmeten biraz geri durmalı insan...

26 yaşındaki bayanın biraz büyük göstermesinin tek nedeni kilosu...Biraz etli butlu olması..Kilo insanı olduğundan büyük gösteriri..Bir de buna giyim,makyaj da eklenince...Yaşına göre makyajı fazla abartılı....

bence dünki adam faruktu sanırım cok dogal samimiydi
cok sevdim
diğerleri zıkkım yesin

Farugu bende sevdim kızlar
Sebil arkadaşımız çok dekolteydi
Adana da hep böyle mi giyiniyorlar aceba
Etek bir karış memişler açıkta
çok enteresan geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…