Yemekteyiz - Show Tv

ya görüntülerde selbi masadaki birisine , bureası benim evim, çeneni kapa gibi laf ediyordu..yani tam cümle böyle olmasada bunun gibi bir şeydi...ben onun annesi olsam çok üzülürdüm,sonuçta herkes kendinden sorumludur ama yine de insanın aklına annesi ,babası nasıl büyütmüş,nasıl terbiye vermiş der..bunun denmesi beni üzerdi..birde dershaneye gidiyormuş..öğretmenleri bu görüntüleri izleyince ne diyecek acaba...akrabalar falan...
giyimide hoş değildi..yaşına göre giyinebilirdi....

ben ev sahibi olarak rahatsız oluyorum sesinizi kısın dedii..
bence hikmete demiştirrryerimseniben

ben artık bu programında suyunun çıktığını düşünüyorum..resmen tiyatro oynuyolar..hele o 19 yaşındaki uyuz yokmuuu..olmaz böyle bişey yanii.tepkileri çok yapmacık..mimikleri filan sonradan oturtulmuş gibi hepsinin..cılkı çıktı bunun..

yahu bi bakıyorum en son okumamdan sonra 10 sayfa ilerlemiş maşallah kızlar hızınıza bende yetişemiyorum =))))) bu arada bi arkadaş sonucu sölemiş...hikmet kazandıysa benim bu insanlara diyecek bişeyim yok vallahi hııhh

kız ne gıcık nasıl oturdu elbiseyle şey gibi o kendini göstermeye çıkmış bence bide güzelim diyor ......... 'e kaş göz çizsem ondan daha güzel olur:)))

:roflol: herkes kıskanır benii:roflol:
birazdan işe gidicem avm ye girdigim an herkes esra gelmiş diye bana bakar hayran hayrann:roflol:
çok sebil gördüm kendimii

bende uyuz oldum o kıza ne diye almışlar onu yarışmaya adanada başka insanmı kalmadı bakalım bunlar beni pek sarmadı yapmacık sanki çok

ooooooo güzellık yarısması var herhal benım guzelığım profıldekı resmımdr bakan göz gören göz guzellığı
guzellık görecelı ama ben kendımı beğenem pekk
o kızda cok saygısız bısey anaıcm ben valla yemınle bıllah yolarım onun sacını basını

Adana grubunu hiç beğenmedim:dilcikar:
İsimlerini bilmiyorum ama dünkü adam bayağı iyidi..cokacimcoook
Bir sarışın bide 19 yaşında öğrenci olan(ikiside ailesiyle yaşıyordu):mymeka:
Sinir oldum , fazla hırslılar ve gereksizler..:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…