Yemekteyiz - Show Tv

kizlar bu sefil vampirella bu showdan sonra meshur olmasin:):):)kaydirigubbakcemile3

ben şiveye takıldım aslında
.insan şivesini düzeltebilir tabii.ama zorla kıvranıp konuşmak çok komik geliyor.sen o yörenin insanısın bölgenle gurur duymalısın.benim eşim doğma büyümeli izmitli.anne baba memleketi eskişehir-sivrihisar.oraya gittikmi onların şivesiyle konuşur.orda doğmasa da oarın insanı ne var bunda bende onla gurur duyarım.ben bile oranın şivesini kaptım 14 yıldır.sositososito

ben şiveyle konuşan insanlara hayranım, çok zevkli akşama kadar konuşsalar akşama kadar dinlerim gibi geliyo bana. faruk beye birazda oyüzden herhalde kanım ısındı. çok hoşuma gidiyo insanların özleri sonuçta bu.

aynen canım bende sana katılıyorum.sanki çok temiz türkçesi varmış gibilülülülülülü

aynen canım bende sana katılıyorum.sanki çok temiz türkçesi varmış gibilülülülülülü

Telefonda konuşurken özüne döndü ama...O istanbul Türkçesi kayboluverdi...kaydirigubbakcemile3

Çakma istanbul şivesi telefonda konuşurken bozuluyor demek ki...:jeyyar:

Benim eşim de Kastamonulu..Ne zaman gitsek adamın şivesi değişiveriyor....kaydirigubbakcemile3

canım ya bizimkiler memlekete gidince içlerinde yöre insanı çıkıyor demekki:roflol:

ayyy ne sinir yaa illet oldum...
şöyle televizyona elimi sokup yoluveresim geldi valla....
ne sanıyosa kendini..
bide güzel seçilmiş güzel görmeseeeekkkkkk......... peeh!

ayyy ne sinir yaa illet oldum...
şöyle televizyona elimi sokup yoluveresim geldi valla....
ne sanıyosa kendini..
bide güzel seçilmiş güzel görmeseeeekkkkkk......... peeh!

Sinir olmayacak gibi değildi ki! eşek şakası gibi-tatlicadiarzu-, kendini rezil etmekten başka bir halt yapamadı zaten,şımarık ukala:mymeka:

zibil hanım tam fıyaskoydu.... o kız kendıne zengın koca bulmak ıcın cıktı sanırım ama evde kaldı haberı yokk:roflol::roflol:
fatosun yerınde olsam parasına pulunada baslarım derdım saclarından tutardım.:mymeka:
yazıklar olsun bızım orf ve adetlerımız mahvettıler..sofra adabı denılen bısey var onuda hıc gormedım..
yabancılar yarıstı onlar bıle bızm adetlerımıze ozen verdıler. alexı alkıslıyorum bu konuda..:1hug:
hem yoresel yemekler denıldı hıc yoresel yemek goremedım sımdıye kadr...
adananın yemeklerı meshurdur..bu hafta gozumuz doyacak dıyordum.oda fos cıktı..
hala dıyorum adanalı degılım ama bır sehrı boyle yerden yere vuramazlar..:mymeka:
adanalı arkadaslar su meshur bulusmalarınızdan yapında kk gorsun adanalıları..:1hug:

evlılık programı yapsınnn..kendınede belkı koca adayı cıkar..bu suratsızlıkla ve huysuzlukla zor bulur ama...klava:

aklı olan almaz onuklava: hadi diyelim karambole geldi bir deluanlı sevdi onu bu seferde kaynana engeline takılır:)))) kalıbımı basarım onu o programda izleyen hiçbir anne oğluna o kızı almaz alamaz imkansızhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…