canım görmemişim.bende kendi fikrimi paylaştım
faruk bey kazanır inşallah yaw.
kizlar bu sefil vampirella bu showdan sonra meshur olmasin:):):)kaydirigubbakcemile3
ben şiveyle konuşan insanlara hayranım, çok zevkli akşama kadar konuşsalar akşama kadar dinlerim gibi geliyo bana. faruk beye birazda oyüzden herhalde kanım ısındı. çok hoşuma gidiyo insanların özleri sonuçta bu.
aynen canım bende sana katılıyorum.sanki çok temiz türkçesi varmış gibilülülülülülü
canım zaten amacı o igrenç ses tonuyla bide sunucu oluyormuş:roflol:delikafaduldendelikafadulden
Telefonda konuşurken özüne döndü ama...O istanbul Türkçesi kayboluverdi...kaydirigubbakcemile3
Çakma istanbul şivesi telefonda konuşurken bozuluyor demek ki...:jeyyar:
Benim eşim de Kastamonulu..Ne zaman gitsek adamın şivesi değişiveriyor....kaydirigubbakcemile3
Kral tv de ya da radyoda laylay lom prg sunan şımarık dj lerin sesine benziyor...
canım ya bizimkiler memlekete gidince içlerinde yöre insanı çıkıyor demekki:roflol:
ayyy ne sinir yaa illet oldum...
şöyle televizyona elimi sokup yoluveresim geldi valla....
ne sanıyosa kendini..
bide güzel seçilmiş güzel görmeseeeekkkkkk......... peeh!
Kral tv de ya da radyoda laylay lom prg sunan şımarık dj lerin sesine benziyor...
evlılık programı yapsınnn..kendınede belkı koca adayı cıkar..bu suratsızlıkla ve huysuzlukla zor bulur ama...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?