Yemekteyiz - Show Tv

aynen katiliyorum canim adanalilarimizi görsünler bi hihoyyythihoyyyt

rapunzelim çok haklısında bu zengin koca bu sebil midir zebil midir.hiçbir vasfı olmayan mahalle karısını ne yapsın.gamyoncuiremsu
anca onu sonradan görme bir maganda alabilir.kıronun teki alır.sırnaşık şey

hepsi düzmece hepsi oyun
kavga ederken bile yüzlerinde tebessüm vardı
hiç biri rol yapmayı beceremiyor
bu halkı ne yerine koyuyorlar anlamıs değilim :uhm:

günaydın hanımlar
ben bir adanalı olarak bu kendilerini maskaraya çeviren soytarı gurubundan utanıyorum:1no2:
ayıp beeeeeeeeeeeeee hepimizin adını kötüye çıkardılar:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

KK da güzel adanalılar varken takmyn bu oyuncuları

Vallahi bu haftaki yemekteyiz programına sinir oldum helede o sebil midir nedir hani 19 yaşında olan gıcıknaniknanik oldum pasta kesme olayını izlemişsinizdir orda kadına pasta kesimi konusunda size akıl vereyimmi dediya ayyy nediyeyim valla kamerayı gören bir hoş oluyor.

Sevbil midir nedir 16 puan aldi yani en düsük,
ya ne rezil kizdir bu böyle bukadar mi ukala olur insan heleki bu yasda,
ay ben gercekden birsey becerecek dedim, ama ne o ya, etleri yikar gibi yapti harmanladi o suuyn icinde hasladi onlari kanli suyun icinde, insan bi yikar öyle koya, sacina esarp bagladi güya , saclar arkadan öne dogru darkip darkip durdu,

güya extradan birde kirmizi biber falan közlicketi hani?

Elbisesini abisinin dügününde giymismis de birde bu programa kismet olmus, manyak yemek bu aksam balosu degilya,
oynadigi show yaptigi ap acik ortada, ama yazik yani.

Derdi onun ünlü olmak, koca bulmak vs.

Olurmu olurda hic belli olmaz valla.

Ben ya Farukbey yada Fatma hanim kazansin isterim,
Fatma hanim cok asil kibar hanim, bakalim yemekleri nasil olacak cuma günü.

Zaten Adanalılara Kaba,saba , Görgüsüz diyorlardı öylede bir intiba bıraktınız yazıklar olsun size.Ben açıkçası bu yarışma sayesinde güzel şeyler bekliyordum Yazıklar olsun, yuh size hikmet ve selbi .Biz asla böyle bir insan değiliz bizi böyle lanse ettirdiniz valla kendimden utandım böyle bir insan değiliz biz.Birde herkesin izlediğinizin farkındasınız böyle oyunlarla bizi nasıl temsil ettiniz.

hakikaten selbi midir nedir , bayan rezill resmen...one ukalaıktır.remen kadını kovdu sofradan..ne şımarık bişey ya...hem beceriksiz hem ukala..yani meşhur olmak için çıkmış belli ama kendisni rezil etmekten başka bişey yapamadı.....lülülülülülü

canım dert etme üzülme yaaa:teselli:
biz tüm adanalıların öyle olmadığını biliyoruz
aksine gönül kapıları çok açık asil insanlar
resmen kanal
ismi üstünde reytingler tavan yapsın diye şowyapmış
ilk adana olduğu için kabak adananın elinde patladı :teselli:
bukadar seyirci eleştirisinden son ra umarım diğer şehirlerde seçici olurlar :1no2:

16 puan almışta ya kadına kalkın falan dedi ondan sonra ne oldu..kadın kaltı mı,ne konuşuldu,sonra pişman oldu mu,diğerleri tepki vermedi mi...

artık izleyesim gelmiyor yarışmayı 2 dakikadan fazla seyredemiyorum sinir oluyorum:mymeka:
birçok arkadaşım var adanalı
ve adanalılar asla böyle değiller bunlar çok kişiliksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…