Yemekteyiz - Show Tv

Kavga ettiklerinde kamera selbiye yaklaşınca kız gülmemek için kendini zor tutuyordu farkettiniz mi?
Kızlar resmen oynuyorlar, bizde hala eleştiriyoruz, hem zaten bir insan ne kadar kötü olsada evine gelen misafire öyle davranmaz mümkün değil.

Birde kız yerden yere vurulacak kadar da çirkin değil, vasat güzellikte bir kız ama kendine olan fazla güveni insanı rahatsız edecek boyutta.

AY CANIM BENİMDE ADANADA ARKADAŞIM VE AKRABAM VAR
ÇOK NAZİKLER
AMA BU PROGRAMDAKİ SANARYOCADIARZU
RESMEN OYNUYORLAR :1rolleyes::teytey::dance:

Hikmet kendine yandaş arıyodu ve zebil i kendi yanına çekmeye çalıştı ağzını açmadı eleştiri %1. Yarışacağı gün arifesi bu hareketleri Faruk bey in dikkatinden kaçmadı.
bu Hikmet birinci olmasın. Olursa bu show tv nin sahtekarlık yaptığının ispatı olur.

ben hayatımda bu kız kadar kendını beğenmış saygısız bırını gördüm ben 21 yaşındayım 26 yasındakı fatoş hanıma sen die asla hıtap edemem :mymeka: siz derım samımı olduğum için 3gün olmuş aynı masada yemek yenılıyor abla derım samımı olmak adına ama o sen sen dedıkce ben delırdım resmen kötükedihüso
bide sırf gösterış için baba parasıyla alınan arabaya bınıp hava atmalar spor salonunu gösterıp hava atmalar ayy daha ne dıyımkı görgusuz resmen
ayrıca hıç düşünmeden yarım bardak sütü döktu ayy ıyıce kıl oldum kıza valla yolarım haa salon kadını çizgımden cıkarmasın benıklava:
hıkmet mı neydı kel olan ama saclarını yana ıyıce yatıran adamla selbıyı koycan bır sirke show yapcaklar
ayy bıde affet özur dılerım derken bıle rol yaptığı bellı
bızım kıracımız adanalı valla harbı adam gıbı adamlar bunlar çakma adanalı anacım fatoş hanım ve dığer beyaz saclı ağır abı harıc:1closedeyes:
fatma hanımda cok olgun cok beğendım:1closedeyes:
adanalıların böle olmadığını herkes bılıyor kımse takmasın

Son düzenleme:
gece kıyafetide ne öyle
sanki düğüne gidiyo :mymeka:
yok abisinin düğününe almıs
sanki sordular

ben zebilin çatalına hayrn kaldım.:1ninca:
ama göğüs çatalına:icecream::icecream:

bu haftaki yarışmanın bitmesine çok şükür az kaldı,2 gün daha dayanacağız ama ben Fatoş'un yerinde olsaydım o masaya oturmazdım,Selbi midir nedir o kızın burnundan getirirdim,Hikmet Beyde ne kadar çok seviyor insanların atışmalarını,küsmelerini,adam manyak mıdır nedir,böyle bir şeyden haz alıyor,ben bu yarışmada Fatma Hanım'ı beğendim,sakin,saygılı,görgülü bir kadın inşallah o birinci olur....

ben zebilin çatalına hayrn kaldım.:1ninca:
ama göğüs çatalına:icecream::icecream:

hahaha koptum yaw ne dikkat var sende bacum:roflol::roflol::roflol:

Valla bence Selbi ile Hikmet'in kesin 46 raporu var.naniknanik
Öyle bir yiğenim olsa ilk işim onu çarmağa gerip, gelip gidip dövmek olur ben ben benn demekten vazgeçene kadar:roflol::roflol:Ama şu var en azından en son konuşmasında yarın fazla konuşmayacağım yerli yerinde az ve öz konuşacağım filan dedi daha fazla rezil olmak istemiyorum diyede ekledi en azından ne kadar rezil olduğunun oda farkında:roflol:

ne diim bacı dikkatimi çekti.
öyle memem olsa o elbiseyi giymezdim.
36 yaşınadım bir çocuk emzirdim.böyle bu yaşta bir meme görmedim.şakkıdı

bu cumartesi buluşuyoruz zaten:sm_cool:
kk da konyu daha önce açmıştık:teytey:
isabet oldu

bundan sonra akşam yemeğine davetim olduğun da ,düğünde giydiğim tuvaletimi giyeceğim. şöyle uzun uzunşakkıdı: ,
hey Allahım ya... tuvaletle akşam yemeği. sokakta da tuvaletle gezsin ,bari ,oldu olacak.kaydirigubbakcemile3..

bu cumartesi buluşuyoruz zaten:sm_cool:
kk da konyu daha önce açmıştık:teytey:
isabet oldu

amanınnn. yandım bennn.
yine mi buluşuyorsunuz. bari karnımı doyurduktan sonra, bakayım buluşma resimlerinize.. dibim düşüyor da... ne muhteşem yemeklerdi onlar..,sizler gibi..:1hug:.

Giydiği kıyafeti ben de hoş karşılamadım..19 unda bir kızın eve aldığı misafirlerin yanında bu şekilde çıkması hiç yakışık almadı...Annesi falan hiç uyarmadı mı acaba..Kızım bunu giyme falan diye...Sanırım gereğinden fazla özgür bırakmışlar seçimlerinde..Bu yüzden eğriyi doğruyu ayırdedemiyor...Fazla da pohpohlamışlar...İçi fos bir güvene sahip olmuş..Yazık...

Son düzenleyen: Moderatör:

tutman benı yolcam onu:roflol:
ay o elbıse ben gıycektımkı fızık gorsun tahta göğüslu cıroz bacaklı paçoz:dilcikar:

tutman benı yolcam onu:roflol:
ay o elbıse ben gıycektımkı fızık gorsun tahta göğüslu cıroz bacaklı paçoz:dilcikar:

Göğüslerinin iriliği ya da tahta olması mühim değil...O yaşta o şekilde bir elbise giymesi..Ev yemek davetinde...İşte hoş olmayan bu işte bence...Aslında hangi yaşta olursa olsun öyle gece elbisesi gibi neredeyse göbeğine dek açılan dekolte bir kıyafetle baloya gider gibi kıyafet giymek hiç bir bayana yakışmaz,kalitesini düşürür ya.özellikle ev davetlerinde...O da ayrı mesele....

Eger ben bu Selbi denen Kizla ayni yarismada olsaydim
yüzde bir milyon döverdim yarismadan sonra...Çok üzgünüm çoook

Bir insan bu kadarmi lanet bisey olur...kaydirigubbakcemile
simdi yarismada güya böyle sosyeteymis gibi takiliyor
kendini öyle göstermeye calisiyorya...
Bence gercek hayatta tam bir cirkef. hani bazi mahallelerde sürekli
kavga cikaran kavga eden sokak süprüntüleri olurya...resmen öyle
bisey bu kiz....

ya akşam yemeğinde tuvalet giyilmez. resmen sonradan görme derler adama. buckingham sarayında bile kraliçe döpiyes giyer davetlerde..........

yorumları okuyunca çok şey kaçırdığımı gördüm. dün izleyememiştim ama tekrarını sabırsızlıkla bekliyorumdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…