Yemekteyiz - Show Tv

Sebil için sonradan görme bile demek istemiyorum...Görmemiş demek daha uyuyor ona...a.s

bende gıymem tabıkı cnm şaka yaptım yerını seçemedı garıbım affetkaydirigubbakcemile3

Her şey rayting için,hepsi oynuyorlar.:1no2:
Önce birbirlerini çekiştirip sonra canım cicim...
Midesi olan birileri bunu yapmaz.:1closedeyes:
Akşam Selbi Fatoş u kovdu yemekten,gene geldi oturdu.:1shok:
Oynamayan insan kovulduğu sofraya oturmaz.:1closedeyes:
Birde kaba kaba tavırları var hepsinin bu kadar da olmaz.....
:1closedeyes:

Hem sofraya oturdu hem de kalkıp oynadı....benneyaptımki

Ben olsam kesin kalkar giderdim o evden.....:1ninca:

ayy o selbi neydi öle yaa elbisesi düğüne gidiyo sanki tatlı hazırdı,eti beceremedi salak,çorbayıda tarifle yaptı hani yapıyodu bu yemek bide annesine diyoki yaptığım yemekleri sölesene b uyuz oldum etide mıncık mıncık elledi bide iki lafından biri kendime çok güveniyorum ukala varya onu bana verseler ahh saçlarını dolarım elime eşek sudan gelinceye kadar döverim kıll ya

Evet tatlı hazırdı ama o hazır tatlıyı bile tabağa koymayı beceremedi çok güldüm..kaydirigubbakcemile3 Bulamaç gibi sıvadı tabaklara....:tomato:

arkadaşlar bu kızın davranışlarının adana ile bir ilgisi yok ki...
Bu tamamen o kızın karaktersizliği ile alakalı birşey.
Bu durumu tüm adanaya mal etmek zaten çok yanlış olur...
Allah o kıza akıl fikir versin elden başka birşey gelmiyor...
Nedemek ben onlara göstericem görecek onlar.
Senin ne haddine o insanlarla o şekilde konuşmak...
Kendine güvenmek çok güzel bir şey ama kendine güvenmek karşındakini hiçe saymak değildir....

Kızım sen adanalı değilsin, olamazsın. Onları mı hayır kendini rezil ettin, aldığın terbiyeyi yansıtarak aileni rezil ettin. Unutuluncaya kadar, bi kaç hafta,maske peruk falan tak. Yoksa yolda birileri yüzüne tükürmesin veya seni darp etmesin. benden söylemesi. Ayrıca hiç de övündüğün kadar güzel değilsin. Konuşman da bozuk.
:mymeka:

Ben anlamadim bu programi,
bunlara resmen senayromu yazip veriyorlar, sen söyle oyna sende söyle diyr, yoksa istediginiz gibi oynayinmi diyorlar???
Bu is yemek proframindan cikip reklama reytinge giriyor, ama igrenc seyler oluyor hic hos degil, ve show tv bunu destekliyor körüklüyor ya, vallah bravo, sanki sizin böyle basitliklere ihtiyaciniz mi var.
Yapin adam gibi program, insan gibi de elestiri hak edende kazansin.

Almanyadada var bu program cokdan beri, ben daha bir defa buna benzer birseyin 1% bile görmedim,
iste medeni insan baska , vallah, istedigimiz kadar cag atlayalim, olmayinca olmuyor iste,
sonradan görme medeni olmak olmuuuuuyor.
Buadarda acik yani.

Selbi yazdı12 saat önce
nasıl böyle değil ne varmış bu insanlar dediğinizde...bence en güzel temsil ettik adanayı..çatlayın sizde

Bu facebook ta zatialilerinin yazmış olduğu bir cümle.İnsanlar ne derse desin umurunda değil:1ninca:

Merak eden arkadaşlar diğer yazışmalara ordan bakabilir.

Sözün bittiği yer diyorum(allah ıslah etsin)

O kızın sesi resmen kulaklarımı tırmalıyor yaw
Sinirin teki üstelik...
Ben o yarışmada olsam tazminat ödemekten belimi doğrultamam herhalde :roflol:

çatlayın hee ayy gıcık şey nekadar kendini begenmiş ne sinir bir tip allah böyleleriyle karşılaştırmasın birde ben güzelim demiyormu güzel görmesek yutturacak suratsız

selbi'nin "ben çok temiz çalışırım" demesinden sonra eti yıkamadan ateşe koyup pişirmesinden temizlik ve hijyen anlayışını farkettik zaten, allah'ım iyiyki yandıda bir sürü mikrobu içinde barındıran o eti yemediler..

bir adam var adını hatırlamıyorum ama çok hoştu ;

-ben eleştirilerimi yapıcam.
-çok konuştun derlerse 10 dak. susucam tepkilerini ölçücem
-neden konuşmuyosun derlerse de açıcam ağzımı konuşucam.

adam nasıl kaptırmış olaya kendini. bu yarışmadan favorim odur. haydi hayırlısı :)

aaaaaaaayyyyyyyy
birde şunların facebookuna girip ünlü muamelesi etmeyin ya
adam zannediyorlar kendierini
o görgüsüz kız,hele çakma bir otleden aldığı birinciliği bu denli anlatıyorsa,renkli ekranda gece kıyafeti giydiği için ne kadar mutludur..
ilk ve son yarışmacı hariç hepsi mahalle kültüründen nasibini almış
cahil insanlar

Selbinin face book üyeliğini buldum kızlarkaydirigubbakcemile3

Soyadı arslan...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…