Yemekteyiz - Show Tv

kızlar selam,ben de akşamları bu yarışmayı izliyorum,hakikaten ihtiyacımız varmış epey eğlenceli geçiyor...bazen bilmediğim değişik şeyleri de öğreniyorum hoşuma gidiyor...kaydirigubbakcemile2
neyse benim size bir önerim var,herkes bugüne kadar en beğendiği yarışmacıları yazsın mı?ben başlamak istiyorum...tabii bazılarını unuttum,tarif edicem gülmek yok-tatlicadiarzu-...siz anlarsınız nasılsakaydirigubbakcemile3

1.haftadan armağan
2.haftadan serpil hanım(at üstünde alışverişe giden,çiftlik evinde güveç yapmıştı hani)
diğerlerinin haftasını hatırlamıyorum tabii,aklıma gelenleri yazıyorum
naim...kesinlikle pek çok kadına 5 basar...
naimlerin yarışmasındaki yaşlı bayan
müzisyen bi özgür bey vardı hani,gözlüklü,kıvırcık saçlı
evde börek açıp baklava yapan kadın...kesinlikle yemekleri süper görünüyordu ve hep benim sevdiğim şeyler yapmıştı,eğer ben orda olsaydım kesin ona 10 verirdim :hooray:
banu hanım
........................
diğerleri aklıma gelmiyor...hatırlarsam eklerim...eee sizler neler düşünüyorsunuz,sizin faforileriniz kimlerdi?(hasan abimizi unutmayalım,kendisine yemekteyiz onur ödülü benden :hooray:) :roflol:

Son düzenleme:
buraya yazarsam banlanırım alimallah....kaydirigubbakcemile3

ayyyhhh canım yaa o kadar bahsettin merak ettirdin ben de girdim baktım...bence o selbinin kendi sayfası değil...birileri onun yerine açmış...nasıl diyorlar fake hesap mı ne -tatlicadiarzu- onlardan işte,resimler de hep yemekteyizden alınma resimler sengözlerimebaksanab yorumlar da ona gıcık olanlarca yapılmış,bayaa hakaret edenler de var...

Evet canım okuyunca bende farkettim sonradan..ama iyi geçirmişler lafları..oh olsun..

ben bu haftaki yarışmacıları hiç beğenmedim,daha iddialı daha keyifli yarışmacılar seçilebilirdi...sonuçta o kadar yarışmacı içinden seçe seçe bunları seçmişler...kim,neden bunları seçmiş anlamak mümkün değil...
selbi uyuzun önde gideni,fatmalar ikisi de çok renksiz...erkeklerde de maşallah bi çene var kimseye fırsat vermiyorlar ve çok sıkıcı oluyorlar...
ben bu haftayı çok tatsız tuzsuz buldum...ilk defa istanbul dışına çıkıldı,daha renkli bi yarışma olabilirdi bence...
bu arada benim anketime niye cvp vermiyosunuz bakiiiimmm?

o Kız gerçekmi? Yoksa şaka diyemi koydular oraya.Bir insan bukadar kinci olupta kötü planlar kurabilirmi?.Hayretle izliyorum şuan.Ve show tvnin gece yayınlamasını protesto ediyorum.Öğlende denk geldikçe bakıyorum.Kızı görünce inanamadım.Saygı yok! rol yapsa bile hiç hoş değil.Çok üzüldüm oldukçada ufak ama saygıyı annesi öğretse bile kendisi hiç nasiplenmemiş.Yazık çok yazık

Herkezinde hemfikir olmasına çok sevindim.Öpüyorum sizleri a.s. a.s. a.s.

ne gıcık bu kız gelen hediyeye de laf ediyor

çok zeki selbi kızımın az önce sofrada hepinizin adına fatoş abladan özür diliyorum dedi....masadaki kişileri kendi gibi kadının üstüne yürüyor falan sandı galiba...hey Allahımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…